Inscrie firma »

grund baza pentru lac - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund baza pentru lac
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund naturale base

Grund Naturale Base


Tip de produs: grund aplicabil inainte de lacurile Naturale 2C sau 1C ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Grund lac klar - 2382 cr 19 l

Grund lac Klar - 2382 CR 19 L


Grund lac Klar - 2382 CR 19 L Grund monocomponent, pentru mobile, pe baza... de nitrat de celuloza, utilizat ca prim strat pentru imbibarea lemnului ce urmeaza a fi ... »

Pret: 338.61 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Grund monocomponent acrilic floor-primer

Grund monocomponent acrilic FLOOR-PRIMER


FLOOR-PRIMER, grund monocomponent acrilic cu uscare rapida, pe baza de apa..., fara NMP, ce previne fenomenul de lipire a canturilor, pentru finisarea pardoseli...: Floor-Primer Natural se slefuieste fin cu granulatiile 100 sau 120. Pentru celelalte ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Grund bicomponent ultracoat premium base

Grund bicomponent Ultracoat Premium Base


Grund bicomponent, pe baza de apa, cu o mare putere de acoperire, cu emisie... testarea produsului in prealabil, pe o suprafata mica. Grund pentru ciclul... de finisare cu lacuri pe baza de apa din gama ULTRACOAT, pentru pardoseli cu trafic intens ... »

Pret: 95.98 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn

lac pentru lemn


lacuri pentru lemn,impregnanti pentru tratarea lemnului,pe baza de apa... si exterior lacuri incolore pentru interior si exterior grund alb pentru interior... si exterior lac alb(si alte nuante din paleta(RAL) pentru interior si exterior grunduri ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l


Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 5 l Savana lac pentru lemn 2... grund (protectie) si lac (decorare) in acelasi produs, capacitate 5 l... interior 2 in 1 grund si lac Acopera dintr-un strat Adaos de ceara-super protectie ... »

Pret: 129.12 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Lac resident bona

Lac Resident Bona


Tip de produs: lac pe baza de apa in dispersie poliuretan... relativa Schema de aplicare: 1xPrime + 2xResident sau 3xResident fara grund ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ultracoat toning base

Ultracoat Toning Base


Grund bicomponent acrilic pe baza de apa, intensificator de culoare, cu o mare... cu grundurile pe baza de solventi, fara insa a innegri sau inrosi lemnul. Adaptat pentru... NMP, pentru finisarea de pardoseli din lemn. Intensifica culoarea asemanator ... »

Pret: 111.6 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac lobadur ws life (semimat/lucios)-loba

Lac LOBADUR WS Life (semimat/lucios)-Loba


Lac monocomponent, acril-poliuretanic, pe baza de apa. Este lacul cel mai uzual... pentru domeniul casnic. Avantaje: proprietati de prelucrare foarte bune si rezistent....Pregatiti pardoseala si grunduiti 2.Lasati grundul sa se uste, conf informatiilor ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Grund lobadur ws easy prime-loba

Grund LOBADUR WS Easy Prime-Loba


3.aplicati cu rola lac pe baza de apa LOBADUR LOBATOOL rola pt lac Deluxe... bine. Grundul este gata preparat pentru folosire, nu se dilueaza ! +5°C pana...Grund aplicabil cu rola sau spaclul, cu uscare rapida, cu utilizare universala ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac 2 in 1 pentru lemn pe

Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac 2 in 1 pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Savana lac pentru lemn 2... grund (protectie) si lac (decorare) in acelasi produs, capacitate 2.5 l... interior 2 in 1 grund si lac Acopera dintr-un strat Adaos de ceara-super protectie ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Grunduri auto

Grunduri auto


, pensulabil) - diluanti (pentru produse acrilice, de pierdere, pentru baze)...produse profesionale pentru vopsitorii auto: - chituri (universal..., de fibra, pentru aluminiu, pentru plastic, etc) - grunduri (MS, HS, la diferite ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Lac lobadur ws viva (semimat/mat)-loba

Lac LOBADUR WS Viva (semimat/mat)-Loba


Lac monocomponent pe baza de apa, utilizabil in diverse domenii. Este rezistent... uniforma. Lacul este gata preparat pentru folosire si nu se dilueaza! In conditii... galetile de lacuire LOBATOOL 1.Pregatiti pardoseala si grunduiti 2.Lasati grundul sa ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac ecologic bicomponent ultracoat high traffic

Lac ecologic bicomponent Ultracoat High Traffic


Lac bicomponent, 100% poliuretanic alifatic, pe baza de apa, cu emisie foarte.... Lacul ULTRACOAT HIGH TRAFFIC, aplicat fara grund, intensifica considerabil culoarea... mica de substante organice volatile (VOC), GEV Emicode, EC1R, fara NMP, pentru ... »

Pret: 126.17 EUR
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac lobadur 2k duo (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR 2K DUO (mat, semimat, lucios)-Loba


Lac poliuretanic bicomponent, pe baza de apa, de inalta calitate. Atragator...) se obtine o suprafata uniforma. Lacul este gata preparat pentru folosire si nu... pentru solicitari maxime. Rezistenta foarte mare la uzura chimica si mecanica ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lac lobadur easyfinish (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR EasyFinish (mat, semimat, lucios)-Loba


;naintea ultimului strat) se obtine o suprafata uniforma. Lacul este gata preparat pentru.... Carcateristicile antialunecare, pentru salile de sport, conf. DIN 18032 se obtin... prin combinarea lacului LOBADUR WS EasyFinish semimat cu LOBA SportCare. - Agitati bine ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Gel pentru transferul imaginilor

Gel pentru transferul imaginilor


Gel pentru transferul imaginilor Produs pe baza de apa, cu ajutorul... jos toata hartia; - izolati lucrarea cu un lac pe baza de apa.... rezista procesului de transfer) Mod de utilizare: - se aplica un strat de grund ... »

Pret: 26 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat pentru zugravit si vopsit pm621

Aparat pentru zugravit si vopsit PM621


, grund, lac sau chiar si vopsea auto. Dupa utilizare, in functie de vopseaua... Cu aparatul pentru vopsit si zugravit se pot utiliza o gama foarte variata... de vopsele, atat cele pe baza de ulei(acrilice) cat si vopsea lavabila(vinarom), bait ... »

Pret: 121 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat pentru zugravit si vopsit victronic pm621

Aparat pentru Zugravit si Vopsit Victronic PM621


de ulei (acrilice), cat si vopsea lavabila (vinarom), bait, grund, lac, sau chiar...Cu Aparatul pentru Zugravit si Vopsit de la Victronic iti poti transforma o... economisi timp, iar costurile cu vopsele vor fi reduse la jumatate! Cu aparatul pentru ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat pentru zugravit si vopsit pm621

Aparat pentru zugravit si vopsit PM621


, grund, lac sau chiar si vopsea auto. Dupa utilizare, in functie de vopseaua...Cu aparatul pentru vopsit si zugravit se pot utiliza o gama foarte variata... de vopsele, atat cele pe baza de ulei(acrilice) cat si vopsea lavabila(vinarom), bait ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Pelicule hidroizolante pe baza de ciment

Pelicule hidroizolante pe baza de ciment pentru hidroizolarea fundatiilor


cavitati.Cerinol BSP este un mortar pre dozat pe baza de ciment, pentru umplere.... Deiterol SH - grund hidrofug fara solvent, pe baza de silan/siloxan, diluabil cu apa....MAXPLUG este un mortar pe baza de ciment utilizat pentru oprirea ultra rapida a scurgerilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Colorant cu miros redus, pe baza de solventi,

Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea profesionala


. LOBADUR ProColor Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea... de lacuirea cu sisteme de lacuri pe baza de apa.De preferinta pentru lemnul de foiase...: Nu are Ambalaj: 0,75 l Giscode: G1 Domeniul de utilizare: Pentru ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Sprit chit 1k (primmer , fuller) 1l  - sc171890

Sprit chit 1K (primmer , fuller) 1l - SC171890


de culoare gri - aplicabil pe toate lacurile pe baza de acril, poliuretan... si nitroceluloza - acoperire buna - Opreste coroziunea, utilizabil si pentru netezirea... denivelarilor mici - Este un grund monocomponent, grund acrilic de umplere. Se aplica ... »

Pret: 29 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 8 ani
Alba
 Sprit chit 2k (primmer , fuller) 1l  - sc271891

Sprit chit 2K (primmer , fuller) 1l - SC271891


pe toate lacurile pe baza de acril, poliuretan si nitroceluloza - acoperire buna... - Opreste coroziunea, utilizabil si pentru netezirea denivelarilor mici - Este... un grund monocomponent, grund acrilic de umplere. Se aplica cu pistolul de vopsitorie ... »

Pret: 49 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 8 ani
Alba
 Lampa uscare infrarosu st-a30

Lampa uscare infrarosu ST-A30


* fuller: 6-9 minute * grund: 7-10 minute * strat de baza: 7-8 minute..., regulator putere, intrerupator alimentare * intrerupator pentru fiecare lampa... * timp uscare pentru diferite procese: * chit: 5-8 minute ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
36 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"grund baza pentru lac" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea