Inscrie firma »

grund pe baza de solvent - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund pe baza de solvent
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Akzo nobel - supralux astralin primer

Akzo Nobel - Supralux Astralin Primer


Grund intermediar pentru suprafete metalice feroase sau neferoase, lemn.... Compozitie: Vopsea intemediara cu capcitate mare de acoperire, pe baza de rasina... alchidica in solvent organic, cu continut mare de pigmenti si material de umplutura ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Mastic bituminos polyprimer - 20 l

Mastic bituminos Polyprimer - 20 L


Mastic bituminos Polyprimer - 20 L Grund bituminos pe baza de bitum oxidat... si solventi cu tehnica rapida de uscare. Consum: 300 g / m² ... »

Pret: 158.56 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Remacoat pasta de reparatie pentru cauciuc

REMACOAT PASTA DE REPARATIE PENTRU CAUCIUC


PASTA DE REPARATIE TIP REMACOAT PENTRU CAUCIUC este elastica, pe baza... de poliuree care se intareste la rece si nu contine solventi. REMACOAT Pasta... de Reparatie aplicat impreuna cu REMACOAT PR 100 Grund, ofera o aderenta excelenta la o ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Lac lobadur ws viva (semimat/mat)-loba

Lac LOBADUR WS Viva (semimat/mat)-Loba


Lac monocomponent pe baza de apa, utilizabil in diverse domenii. Este rezistent... galetile de lacuire LOBATOOL 1.Pregatiti pardoseala si grunduiti 2.Lasati grundul sa... solvent) Pt minimalizarea lipirii canturilor - LOBADUR WS Exotengrund - LOBADUR ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lac lobadur easyfinish (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR EasyFinish (mat, semimat, lucios)-Loba


cu LOBADUR WS EasyPrime respectiv LOBADUR WS Exotengrund 2. Uscati grundul, conf...) - LOBADUR WS Exotengrund - LOBADUR PrimaSeal (cu solvent) Zur Minimierung der ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Vopsea alchidica satinata emcolor

Vopsea Alchidica Satinata EMCOLOR


, economic, pe baza de rasina alchidica, pigmenti, aditivi specifici, solventi si fileri... supraterane. Produs doar in nuantele de baza ale cartelei RAL. Caracteristici...; - Raport bun calitate/pret; - Culori: nuante RAL de baza. Domenii de Utilizare ... »

Pret: 13.67 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg - gri

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


, pe baza de rasina alchidica, pigmenti, aditivi specifici, solventi si fileri, folosit... metalice, etc. - suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var... pe baza de lianti, conglomerate minerale absorbante, azbociment, - suprafete ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza... rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici... mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD


, pe bazade rasina alchidica, pigmenti, aditivi specifici, solventi si fileri, folosit..., grinzi, standuri si copertine metalice, etc. - suprafete de baza minerala... de gips-carton, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, conglomerate minerale ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine emex

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


Vopseaua Clorcauciuc EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza..., plastifianti si solventi specifici. Produsul, foarte rezistent atat la apa cat... mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Clorcauciuc Anticoroziv EMEX, sau Grund ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


Vopseaua Epoxidica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice in solutie, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici... mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX. Pentru ... »

Pret: 29.31 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe, rasini melaminice, pigmenti..., aditivi specifici si solventi organici. Este un produs cu caracteristici superioare... metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea termospumanta pentru structuri metalice

Vopsea Termospumanta pentru structuri metalice


elementele din otel protectia anticoroziva se realizeaza cu un grund special pe baza... realizeaza cu vopseaua termospumanta pe baza de solventi, pentru suprafetele situate... si protectia anticoroziva se realizeaza cu un alt tip de grund. Protectia la foc se ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Vopsea metalizata cu efect lovitura de ciocan emex

Vopsea Metalizata cu Efect Lovitura de Ciocan EMEX


multe ori "Hammerschlag", este un produs monocomponent, profesional, pe baza... si solventi organici, pentru acoperirea suprafetelor metalice si corectarea defectelor... metalic, usor reliefat, deosebit. Produsul poate fi nuantat in culori de baza ... »

Pret: 21.29 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Solutie pentru indepartarea ruginii emex rust stop

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


, pe baza de acizi slabi si tari, saruri sulfurate, agenti tensioactivi si solventi... ce priveste tipul de grund ce va fi aplicat, acesta fiind selectat doar in functie... ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic. Solutia pentru indepartarea ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea termorezistenta siliconica emex trs 400

Vopsea Termorezistenta Siliconica EMEX TRS 400


, cu uscare la aer, monocomponent, pe baza de rasini siliconice, pigmenti, aditivi... specifici si solventi organici. Este o vopsea cu caracteristici superioare de pelicula... sau cu solvent. Grunduirea, acolo unde este necesara, se va face la recomandarea ... »

Pret: 52.58 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email auriu sau argintiu bronz-aluminiu emex /kg - auriu

Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX /Kg - Auriu


, pe baza de rasina acrilica modificata, pasta de bronz - aluminiu, aditivi speciali... si solventi organici, ce formeaza pelicule cu aspect metalizat, rezistente la coroziune... curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv tip Auto EMEX ... »

Pret: 84.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica pentru pardoseala emex

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX


, pe baza de rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolica, pigmenti, aditivi... specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu izocianati. Produsul se caracterizeaza..., si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX. Produsul este recomandat ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


pe baza de solventi impregnant hidrofug pentru protectia fatadelor, pietrei naturale... INDU-IB-REINIGER agent de curatare pe baza de solventi pentru (AQUAFIN REINIGER... hidroizolatie rigida pe baza de ciment hidroizolatie minerala aplicabila pe suprafete umede ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu emex

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


, profesional, pe baza de rasina alchidica, pasta de bronz - aluminiu si solventi organici... nuantat numai in culori de baza ale cartelei RAL. Caracteristici principale... buna la intemperii; - Rezistenta buna la imbatranire; - Culori de baza cartela ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea acrlica ultra reflexiva "oriplast reflex"

Vopsea acrlica ultra reflexiva "Oriplast Reflex"


speciale, pe baza de apa. Acest strat reflecta razele UV si scade semnificativ... speciale si pe baza de apa. Este un sistem ultra-reflexiv ce garanteaza reflectia... grund - Reduce considerabil consumul de energie al aerelor conditionate ... »

Pret: 7.7 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Pardoseala epoxidica cu plachete colorate emex multicolor

Pardoseala Epoxidica cu Plachete Colorate EMEX MULTICOLOR


, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, disponibil intr-o gama larga de modele... cu succes suprafetele impotriva zgarierii. Baza epoxidica se poate fabrica intr-o gama... pete sau urme de contaminanti si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX ... »

Pret: 24.45 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsele termospumante unitherm

vopsele termospumante Unitherm


pentru structurile interioare iar cel pe baza de solvent este utilizat atat... prevazut in proiectul de executie. Sistemul Unitherm pe baza de apa este recomandat... si agrementata in Romania - este format din: Grund PERMACOR 1705 - consum teoretic de 0 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Materiale pentru constructii baumit sape

Materiale pentru constructii BAUMIT sape


Estrich E300) Sapa pe baza de ciment (clasa CT-C30-F6 conform EN 13813) folosita... de ipsos (Baumit Alpha 2000) Sapa pe baza de sulfat de calciu, predozata, fluida (EN... Baumit Grund Grund-amorsa pentru suporturi absorbante, lichid, de culoare albastra ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru pardoseli si trafic emex

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza... de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici... cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face prin roluire, pensulare ... »

Pret: 33.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
114 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea