Inscrie firma »

folie pp extrudat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre folie pp extrudat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linii extrudare folie compacta

LINII EXTRUDARE FOLIE COMPACTA PP/PS, MONOSTRAT


Linii de extrudare folie medii , cu productivitati maxime de 600 kg/h folie PS... si 400 kg/h folie PP. Solutie avantajoasa prin simplitate si spatii reduse cu costuri...: simpla sau combinata cu 2 cilindri suplimentari de racire). Pentru variante de folie ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pe/pp pentru

LINII EXTRUDARE FOLIE PE/PP PENTRU BIROTICA


linie specifica acestui scop, care sa imbine productia de folie de inalt nivel..., tolerante mici pentru grosime. De regula acest tip de folie nu se infasoara in bobine... de pachete. Alegerea materialelor comune ca PP si PE este rezultanta caracteristicilor ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie de ps/pp,

LINII EXTRUDARE FOLIE DE PS/PP, COEXTRUDATA PE LINII BETA - FOGLIA BETA


Linii pentru extrudare folie coextrudata cu productivitati cuprinse in domeniul... de extrudare, pentru realizarea de grosimi mici de folie.... 500-1.200 kg/h , respectiv maxim de 1.200 kg/h pentru PS si 1.000 kg/h pentru PP ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie speciala coextrudata

LINII EXTRUDARE FOLIE SPECIALA COEXTRUDATA PP/PS CU BENZI COLORATE


Linii pentru folie coextrudata PP/PS cu suprafata exterioara, tip "zebra.... Schematic va prezentam combinatia de extrudere pentru realizarea celor 4 straturi...: - extruder TR30 pentru stratul exterior de protectie culoare; - 3 extrudere TR50 ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie groasa standard

LINII EXTRUDARE FOLIE GROASA STANDARD


sunt ABS, PSHI, PE, PP, ASA, PMMA, PC, PSK, SAN. Domeniul de grosimi pentru ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pet

LINII EXTRUDARE FOLIE PET


BANDERA. In afara liniilor clasice de extrudare folie PET 3 straturi de tipul ABA... din reciclarea sticlelor PET post-consum, foliei de PET din termoformare sau preformelor.../h. Sistemul utilizat de BANDERA este cel cu extrudere cu doua snecuri corotante si care ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie alfa "generatia viitoare"

LINII EXTRUDARE FOLIE ALFA "GENERATIA VIITOARE"


Linii cu productivitati de pana la 2000 kg/h pentru PP si 2500 kg/h pentru PS... foliei cat si a dimensiunilor de produs. Un foarte bun sistem de racire in sistem..., permite obtinerea acestor productivitati importante. Sistem de extrudare cu snecuri ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie, placi de grosimi mari

LINII EXTRUDARE FOLIE, PLACI DE GROSIMI MARI


Aceste linii sunt specifice productiei de folie groasa pentru utilizari... de bena, usi, componente tip carcase, etc. Materialele utilizate sunt de tipul PP... capacitate si utilizeaza doua sau mai multe extrudere, dintre care extruderul principal ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie pentru constructii civile si

LINII EXTRUDARE FOLIE PENTRU CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE


semiprelucrat (tesut sau netesut) cu folia de PP provenita de la extrudare. Precizia ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie coextrudata pe linii alfa -

LINII EXTRUDARE FOLIE COEXTRUDATA PE LINII ALFA - FOGLIA ALFA


Linii pentru extrudare folie coextrudata cu productivitati cuprinse in domeniul.... Compatibile pentru folie PP/PS de grosimi mici de foarte buna calitate si pentru materiale... 500-1.200 kg/h , respectiv maxim de 1.200 kg/h pentru PS si 1.000 kg/h pentru PP ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Linii extrudare folie coextrudata tip bariera tip

LINII EXTRUDARE FOLIE COEXTRUDATA TIP BARIERA tip ALTA/HIGH BARIERA


Asigura executia foliei de pana la 7 straturi, se obtine pe linii proiectate...; - Coextrudare de PP cu stratul central, expandat. Suplimentar, prin metoda &... pentru clasica folie bariera cat si pentru folia high bariera sau cast film (NB ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Battenfeld extrusionstechnik - linii si masini

Battenfeld Extrusionstechnik - linii si masini extrudare mase plastice


din rumegus de lemn plus mase plastice- linii extrudare folii si placi din PVC, PS, PE, PP...Battenfeld - masini si utilaje extrudare mase plastice: - linii extrudare tevi... PVC un strat si 3 straturi, PP, PE, tevi compozite de presiune cu Al.- linii ... »
Oferit de:BMF.CREATIV SRL
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Linii de granulare

LINII DE GRANULARE


granularea directa a capetelor de folie sau bobinelor rebut, din LDPE-HDPE-LLDPE-PP.... La extrudere, obligatoriu se afla schimbator manual filtre completat de filiera cu taiere... in cap: 1. pentru LDPE-HDPE-LLDPE-PP-PS-ABS, cu inel de apa si sistem de racire ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Plastic technic (engineering plastic)

Plastic technic (Engineering Plastic)


ale acestora. Aceste produse sunt furnizate sub forma de: folii, bare rotunde, bare... si piese prelucrate. Plastic technic AP 6 (poliamide extrudate) 6 + MoS2 PA... (poliamide extrudate + bisulfura de molibden) PA 6 + OIL (poliamide extrudate + ulei ... »

Pret: 1 RON
Gold Member 11 ani
Vrancea
Comanda acum
 Panel veka

PANEL VEKA


Panel alb, Structura: straturile exterioare din PP, stratul interior din XPS... 2000 x 3000 x 24 mm Straturile exterioare din PP:Ambele parti din PP sunt... cu folie verde, rezistenta la frecare. Rezistenta la intemperii este in conformitate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"folie pp extrudat" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea