Inscrie firma »
 

Prezentare SC Prompt-Cover SRL

TEFLON PTFE COATINGS
VOPSIRI TEHNICE SI INDUSTRIALE
APLICATII TEHNICE FLUOROPOLIMERY
Prompt-Cover executa acoperiri pe baza de Teflon PTFE si compusi ai fluoropolimerilor pentru produse de serie cat si piese unicat.
Realizam urmatoarele tipuri de acoperiri:
Antifrictiune-solutii de lubrifiere uscata rezistente la uzura si abraziune pentru suprafete antiabraziune cu coieficient foarte mic de frecare utilizate pentru lagare, rulmenti, balamale, sisteme de inchidere, filete exterioare si interioare.
Antigripant-acoperim filete suruburi, prezoane, piulite si alte piese de contact cu solutii pe baza de Teflon PTFE- solutii uscate antifrictiune si frecare redusa ce au realizeaza o pelicula anticoroziva rezistenta la solutii chimice si acizi ce protejeaza organelle de asamblare impotriva gripari. Protectiile antigripante sunt protectii special concepute ca protectii filete ale suruburilor prezoanelor si organelor de asamblare si pot asigura protectie antiacida inclusiv in coditii de scufundare in bai de acid.
Antilipire-solutiile antilipire pe baza de Teflon sunt cele mai utilizate datorita proprietatilor multiple pe care acesta le ofera. Avand un coieficient de frecare de 0,02 face ca suprafata acoperita cu Teflon sa fie foarte fina sa asigure proprietati ridicate antimurdarire, curatare usoara, desprindere usoara in acelasi timp o suprafata antistatica.
Film de Teflon-solutii de imbunatatire a proprietatilor suprafetelor metalelor, nemetalelor si a pieselor din materiale composite. Filmele de Teflon depuse de noi cu tehnologia moderna detinuta pot avea grosimi incepand de la 8microni pana la 5mm. Grosimea de strat este controlata si uniform ape toata suprafata.
Reducerea zgomotului- solutiile de redure a zgomotului sunt concepute pentru acoperirea suprafetelor pieselor in contact din articulatii si lagare acolo unde in timp apare scartaitul enervant. Prin acoperirea acestor suprafete se elimina frecarea si scartaitul dintre piesele in contact.
Protectie antiacida-realizam protectie anticoroziva pentru instalatii si piese ce lucreaza in medii extreme cum ar fi instalatii si recipienti acid sulfuric, acid clorhidric si alte solutii chimice corozive. Realizam protejarea tevilor pe interior acolo unde circula substantele puternic corozive ce duc la distrugerea cu usurinta inclusiv a inoxurilor.
Acoperirea suprafetelor termice-solutiile de acoperire a suprafetelor termice furnizate de noi au rezistenta inalta la temperature si pot combina proprietati multiple cum ar fi: antiaderente, antilipire, antigripante, protectii anticoroziva si antiacida.
Acoperiri rezistente la inghet si dezghet-protectiile oferite de noi rezista la temperaturi de lucru extreme intre -170 si 300 grade Celsius. Aceste tipuri de acoperiri le realizam pentru piese ce lucreaza in medii de climat extrem natural la poli globului pamantesc, desert si ocean. Dar putem oferi si solutii pentru medii casnice si industriale cum ar fi acoperirea pieselor din component cuptoarelor si frigiderelor.
Protecti electrice si dielectrice-solutiile de protejare a suprafetelor in domeniul energiei electrice oferite de noi in cazul acoperirilor conductive pot face ca o suprafata a unei piese realizata dintrun material izolator sa devina conducatoare de energie. Iar solutiile pentru suprafetele ale pieselor realizate din materiale conducatoare sunt cele izolatoare sau dielectrice(izolatii electrice) cu o rezistenta la strapungere electrica pana la 30kv.
Acoperiri cu Teflon PTFE certificate FDA- aceste solutii de acoperire sunt folosite pentru piese, accesorii si echipamente ce intra in contact cu produse alimentare. Acoperirile furnizate de noi sunt utilizate in industria Alimentara, Farmaceutica si Medicala. Detinem materiale si tehnologia necesara pentru a realize teflonare certificata FDA si reteflonare certificata FDA.
Teflonare-teflonarea ca denumire generica este folosita usual ca denumire pentru operatia de acoperire cu Teflon si derivati ai acestuia a suprafetelor.
Reteflonare-reteflonarea, acest termen se foloseste usual pentru piesele ce au teflonul uzat si necesita refacerea stratului de Teflon. Putem realize acest lucru prin indepartarea stratului vechi de Teflon, pregatirea suprafetei si aplicarea unui nou strat sau mai multe straturi de Teflon.
Acoperiri cu ceramica-solutiile de acoperiri ceramice oferite de noi sunt pentru piese ce lucreaza in medii abrazive, medii cu temperaturi ridicate si izolatii electrice.
Plastifieri metale-oferim solutii de plastifiere suprafete si acoperiri piese metalice cu forme geometrice complexe, gabarit si greutati foarte mari plus piese mici cum ar fi cabluri, sarme, conectori, suruburi si alte piese ce necesita acoperiri cu materiale plastice.
Acoperiri cu poliuretan-solutiile de acoperire pe baza de poliuretan realizate de noi sunt tot mai utilizate datorita rezistentei in timp, protectiei anticoroziva ce o ofera, proprietatilor dielectrice si proprietatile anti abrazive cele ofera.
Acoperiri hidrofobe-acoperirile cu proprietati hidrofobe fac ca suprafta acoperita cu un strat hidrofob sa nu permita udarea sau stationarea moleculelor de apa pe acea suprafata.
Acoperiri hidrofile-fac ca apa sau substantele dorite sa fie absorbite de acoperirea de suprafata.
Vopsiri industriale-realizam vopsiri industriale pentru piese unicat cat si produse de serie respectind cerintele mediului de lucru a pieselor sau ansamblelor si specificatiile beneficiarului. In acelasi timp datorita echipei specializate in acest domeniu si experientei putem determina sistemul de vopsire si garanta rezistenta acestuia in timp si la factori de mediu la care este expus. Realizam sisteme de vopsire multistrat, cu grosimi controlate si uniformitate controlata.
Vopsiri in camp electrostatic-detinem instalatii moderne pentru vopsire in camp electrostatic atat cu pulberi cat si lichide pentru o vopsire eficienta si de inalta calitate. Realizam aceste tipuri de vopsire pe piese unicat cat si productie de serie.
Sablare-executam operatii de sablare cu korindon, electrocorindon, nisip, alice metalice, alice de sticla, alice ceramice, inclusiv operatii de “shot penning” filete si alte piese ce necesita acest lucru.
Prompt-Cover impreuna cu echipa ce are o experienta vasta in acest domeniu foloseste materiale de cea mai buna calitate de la furnizori cu prestigiu in acest domeniu, folosim materiale ca: Teflon, PTFE, Rilsan, Halar, Xylan, Molikote, Everslik, Evrilub, Abcite, PFA, FEP, ETFE, PEEK, PA-11, PA-12, PE, EP, PUR, Ceramica, vopsea Epoxy, vopsea poliuretan, E-CTFE, PU, Greblon, Kluber, Molydag, MOS2, Rilsanare, resilon.
Prompt-Cover produce:
Tavi de copt pentru orice forma si dimensiune pentru industria de panificatie si patiserie cum ar fi: tavi de inox, tavi din aluminiu, tavi din table aluminata, tavi perforate, tavi din table neagra.
Tavile de copt pot avea urmatoarele destinatii: tavi de copt paine toast, tavi de copt bagheta, tavi de copt croissant, tavi de copt cozonac, tavi perforate plate, baterii de tavi, seturi de tavi pentru linii automate si alte forme.
Tavile pentru copt fi produse la dimensiunea ceruta de beneficiar si livrate neteflonate sau teflonate antilipire cu Teflon certificate FDA functie de preferinta beneficiarului.
Prompt-Cover produce panouri si confectii din tabla inox,tabla aluminiu, tabla zincat, aluminata, tabla decapata, table perforate la forma si dorinta beneficiarului. Inclusiv sisteme complexe de invelitori fatade si izolatii termice.
Prompt-Cover comercializeaza din stoc sau pe baza de comanda urmatoarele produse:
Furnizam Teflon PTFE sub forma de: bara de Teflon, placa de Teflon, folie de Teflon, teava de Teflon.
Folie teflonata: Folie teflonata adeziva, cu o fata autoadeziva, Folie teflonata neadeziva.
Tesaturi teflonate: tesatura din fibra de sticla teflonata, tesaturi din bumbac teflonate, material compozite cu Teflon, tesaturi diverse cu Teflon
Benzi transportoare si benzi rulante din materiale compozite impregnate cu Teflon si teflonate. Benzi transportoare cuptoare, benzi transportoare tip plasa utilizate in industria textile pentru cuptoare de fixare.
Folii antilipire, utilizate in procesul de coacere: folie teflonata, folie silicon, folie acoperita cu silicon, folie siliconata, folie de copt.
Benzi teflonate dupa cum urmeaza: benzi Teflon autoadezive, benzi Teflon izolatoare, benzi teflonate, benzi tesute.
Bachelita sub forma de bare si placi, fibra de sticla, rasini epoxidice.
* Teflon este marca inregistrata a firmei Du Pont.
PREZENTARE SC Prompt-Cover SRL
de 14 ani SC Prompt-Cover SRL
84 443 accesari
Persoana de contact: Echipa Prompt-Cover
Adresa postala: B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici +4 0722 365 967/+4 0721 549 467
Contact Yahoo Messenger:
Fax: +40 237 216 143
Website:

Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PROMPT-COVER SRL

Disperser dezinfectant mâini fără atingere manualaDisperser dezinfectant mâini fără atingere manuala
Disperser dezinfectant mâini fără atin...
Acționarea acestui disperser se face prin apăsare cu piciorul, in acest fel se evita atingerea cu mana a capului de ...
Banc de lucru cu protectie ESDBanc de lucru cu protectie ESD
Banc de lucru cu protectie esd
Banc de lucru cu protectie ESD Producem pe baza de comanda bancuri de lucru cu protective ESD si alte tipuri de bancuri ...
Masa pentru terasaMasa pentru terasa
Masa pentru terasa
Masa pentru terasa Masa pentru terasa ideala pentru baruri ce amenajeaza pe parcursul anotimpului cald terase pentru ...
Reteflonare tigai TeflonReteflonare tigai Teflon
Reteflonare tigai teflon
Asiguram servicii de reteflonare tigai Teflon, aceasta afirmatie nu este foarte corecta dar o folosim deoarece este ...
Reconditionare tigae TeflonReconditionare tigae Teflon
Reconditionare tigae teflon
Bucatari, restaurantele si persoanele pasionate de bucatarie investesc sume enorme in vasele utilizate pentru gatit. ...
Reconditionare tigaiReconditionare tigai
Reconditionare tigai
Bucatari, restaurantele si persoanele pasionate de bucatarie investesc sume enorme in vasele utilizate pentru gatit. ...
Acoperire cu Teflon tigae grillAcoperire cu Teflon tigae grill
Acoperire cu teflon tigae grill
Asiguram servicii de acoperire cu Teflon pentru produse de serie cum ar fi: tigai de prajit, tigae tip griil, cratite, ...
Forme BranzaForme Branza
Forme branza
Forme Branza Producem forme branza din inox si acoperite cu Teflon anti-aderent, anti-lipire si anti-murdarire. ...
Forme cascavalForme cascaval
Forme cascaval
Forme cascaval Producem forme cascaval din inox industriale la cererea clientului si functie de dimensiunea necesara ...
Tavi de cozonacTavi de cozonac
Tavi de cozonac
Tavi de cozonac Producem tavi de cozonac profesionale functie de dimensiunea clientului neteflonate si teflonate anti ...