Inscrie firma »

firme importatoare de materiale constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre firme importatoare de materiale constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Materiale de constructii import

MATERIALE DE CONSTRUCTII IMPORT CHINA


ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi... si colegi romani care se ocupa la fata locului direct de importul dvs., astfel incat... riscurile sunt 0! In plus, lucrati pe baza unui contract incheiat cu firma din Romania ... »
Buyer Member 12 ani
Arad
 Firme luminoase

Firme luminoase


de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse materiale...Cu siguranta cel mai important element in semnalistica OUTDOOR, il intalnim... constructive, avem trei variante de realizare : a) Structura metalica cu fete din poliplan ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Firma constructii case la cheie si la rosu

Firma constructii case la cheie si la rosu


, furnizori si producatori de materiale de constructii.Noi consideram ca, constructia unei...ALFA REAL CONSTRUCT SRL executa lucrari de constructii din zidarie (caramida... si BCA) la rosu de la 190 euro/mp si constructii la cheie de la 350 euro/mp, case ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Import utilaje de constructii second

Import Utilaje de Constructii Second Hand


din import, utilaje, echipamente si piese de schimb destinate constructiilor civile.... Utilajele din import pot fi noi sau folosite, produse de catre cele mai renumite firme... oferite de ei. Importam in special masini si utilaje pentru constructii, masini ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Materiale si scule beton amprentat

MATERIALE SI SCULE BETON AMPRENTAT


si aditivarii betonului. Fiind importatori exclusivi in Romania a produselor firmei PICS... am dezvoltat un departament de distributie materiale, matrite, scule si unelte... speciale, destinate executiei de betoane decorative. Firmele din domeniul ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Reparatii si constructii acoperisuri din tigla

Reparatii si constructii acoperisuri din tigla metalica si tabla zincata


Cu o experienta de 20 ani in domeniul acoperisurilor cu tigla metalica, firma... noastra ofera repararea si constructia de acoperisuri din tigla metalica sau tabla... proiectului fara perceperea vreunui tarif. Acoperisul casei este foarte important ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Constructii case  structuri de lemn

Constructii case structuri de lemn


materialului lemnos la locul constructiei, asamblarea cadrelor, montarea panourilor de OSB... determina consumuri mai mari sau mai mici de materiale de constructie, manopera... de finisare dorit de beneficiar si nici calitatea materialelor de constructie, factori ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Rigips, vata minerala/bazaltica ( accesorii, adezivi)

Rigips, vata minerala/bazaltica ( accesorii, adezivi)


Firma noastra distribuie produse de constructii atat de import cat ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Curatenie dupa constructor cluj

Curatenie dupa constructor cluj


de pe toate suprafetele indepartarea din imobil a molozului, resturi de materiale... de constructii sau finisaj, etc curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si oficiilor... de acces in imobil si alti factori importanti in stabilirea costului unei lucrari ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Marfa china oportunitati importuri la preturi minime

Marfa China oportunitati importuri la preturi minime


: Furnituri industriale Produse si materiale pentru constructii civile , comerciale...*Firma specializata pe importuri orice marfa China, ofera servicii complete...-in-box, frigidere ... Mobilier , mic mobilier pt orice destinatie, Materiale si obiecte ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Reconditionari cazi de baie

reconditionari cazi de baie


in domeniul reconditionarii cazilor de baie,folosind tehnologie si materiale din import... la domiciliul clientului,rapid si eficient. firma radu-radu,activeaza din anul 1992 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Produse beton amprentat

Produse beton amprentat


si aditivarii betonului. Fiind importatori exclusivi in Romania a produselor firmei PICS... am dezvoltat un departament de distributie materiale, matrite, scule si unelte... speciale, destinate executiei de betoane decorative. Firmele din domeniul ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Proiect de rezistenta

Proiect de Rezistenta


constructie este important ca structura acesteia sa fie stabila si rezistenta. Aceste...Firma nostra realizeaza proiecte de structura de rezistenta. Pentru o... rezultat sa poata fi executat cu consumuri minime de resurse materiale, umane ... »

Pret: 2 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Statii sortare spalare si concasare piatra

Statii sortare spalare si concasare piatra


pentru constructia drumurilor de prima importanta, precum si linii complete pentru...Venim pe piata ca direct importator si distribuitor de utilaje pentru spargere... recuperarea materialelor din demolari sau reciclare. Vindem utilaje, primare, secundare ... »
Light Member 15 ani
Vrancea
 Remorci si semiremorci

Remorci si semiremorci


, combustibili, cereale, respectiv piatra, nisip, bolovani, materiale de constructii si fier...Ca importator oficial al gamei complete de autocamioane DAF in Romania, EVW... importanti producatori de suprastructuri, remorci si semiremorci de pe piata europeana ... »
Oferit de:EVW Holding SRL
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Transport international de marfuri

Transport International de Marfuri


de agregate, materiale de constructii si pana la transport intern si international...Piata transporturilor s-a dezvoltat rapid in ultimii ani dar putine firme... servicii in toate ramurile legate de domeniul constructiilor incepand cu transportul ... »
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Termobalanta bts110d

Termobalanta BTS110D


, precizie, toate acestea la cel mai bun pret. Firma noastra este unicul importator... chimica si proprietatile fizice ale materialului investigat, iar termbalanta afiseaza... din industria alimentara,in constructii, indstria chimica, in domeniul bio ... »

Pret: 3621.05 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Casa marcela

CASA MARCELA


de constructii. in mod normal, orice firma de constructii achizitioneaza materiale... materialelor de constructie ieftine Multi doritori ai unei locuinte confortabile... de a cauta acele materiale de constructii, care in ciuda pretului ceva mai mare, vor ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Piscina pcr6000

Piscina PCR6000


dorita, in general bleu, este stabilizat la radiatii UV . Materialele folosite sunt... de cea mai buna calitate din import Franta si Germania, au o mare stabilitate in timp... firma si sunt incluse in pretul piscinei. Se asigura asistenta tehnica la montaj ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Textop a ales inca o data compania frisomat

TEXTOP a ales inca o data compania Frisomat


solutiilor constructive sunt motive importante pentru care un client decide sa aleaga... o firma extrem de dinamica, focusata in primul rand pe respectarea cu strictete... a cerintelor de productie impuse de clienti. Astfel am descoperit o viziune constructiva ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 13 ani
Neamt
 Termosistem

TERMOSISTEM


din incapere si poate avea un rol echilibrator - materialul de constructie al peretelui nu... executate de firma noastra) si constructii. MARALP SRL - CALITATE SI SERIOZITATE... de materiale de constructie - Experienta in domeniu - Recomandarea clientilor actuali ... »
Oferit de:Maralp SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Tamplarie pvc si aluminiu,termopane

tamplarie pvc si aluminiu,termopane


KASTA CONSTRUCT TEAM este formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv... la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul constructiilor civile si industriale... si un sistem de ventilatie economic. KASTA CONSTRUCT TEAM este o companie tanara ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Lista oportunitati internationale-actualizare zilnica

lista oportunitati internationale-actualizare zilnica


si constructii civile. Firma dispune deja, pe piata libiana, de contracte lucrari... CERERE DEPOZIT distribuitor de materiale de constructii solicita oferte, fiind... este interesata de incheierea unui parteneriat (joint-venture) cu o firma ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 De vanzare service 6500 mp mogosoaia

De Vanzare Service 6500 mp Mogosoaia


pentru sediu de firma, service auto ,materiale de constructii si alte genuri... inchiriat unei firme de reparatii utilaje pentru constructii si drumuri , cu 2400 euro... cu grosimea de 25 cm , potrivita pentru trafic greu.Alte dotari tehnice importante ... »

Pret: 440000 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Instalatii termice si sanitare

Instalatii termice si sanitare


de constructii a avut o evolutie exploziva, atat ca tipuri de materiale si tehnologii, cat... un sector foarte important iar firma noastra va ofera o gama de servicii care acopera...INSTALATII TERMICE SI SANITARE In ultimii ani piata materialelor ... »
Buyer Member 11 ani
Dambovita
498 produse / 20 pagini
25 produse pe pagina.

"firme importatoare de materiale constructii" in Firme Hot - 90 Rezultat(e)
Folositi cautarea