Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tamplarie pvc si aluminiu,termopane

tamplarie pvc si aluminiu,termopane

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare tamplarie pvc si aluminiu,termopane

KASTA CONSTRUCT TEAM este formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul constructiilor civile si industriale,fiind specializata in prelucrarea profilelor de P.V.C.
Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.
KASTA CONSTRUCT TEAM este o companie tanara si dinamica, care a stiut de la bun inceput ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind cuvantul cheie al companiei.Constructia unei case noi este o investitie pe termen lung. Tamplaria usilor si ferestrelor nu poate fi schimbata atat de usor precum culoarea peretilor. De aceea este important sa alegeti ferestre si usi care va infrumuseteaza casa, sunt durabile si au eficienta termica. KASTA CONSTRUCT TEAM va poate ajuta sa reduceti substantial costurile incalzirii. Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioara, importarea acestora direct de la producatori si atentia deosebita acordata de specialistii nostri procesului de fabricatie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clientilor nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicata, la cele mai avantajoase preturi. O buna proiectare si o executie de calitate a tamplariei PVC contribuie la confortul spatiului interior, volumul de lumina naturala, aerul curat, si poate cel mai important, schimba perceptia privelistei.
In timp ce va informati asupra preturilor practicate de firmele de tamplarie, asigurati-va de provenienta materialelor si a accesoriilor utilizate deoarece de calitatea acestora depinde in foarte mare masura pretul total al tamplariei.
&nbspPrin intermediul acestui site dorim sa punem la dispozitia domniilor voastre un modern instrument de contact, informare si nu in ultimul rand de observare curenta si in detaliu a activitatii companiei noastre. Scopul acestui site este de a imbunatati relatiile noastre cu PARTENERII si CLIENTII nostri, precum si cu oricine ar dori sa ne cunoasca.Dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate de noi si va invitam sa ne contactati pentru orice amanunt ce va este necesar, promitandu-va in acelasi timp ca orice intrebare va fi tratata cu toata seriozitatea.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
12 053 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie si profile din materiale plastice

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU,TERMOPANE

AutomatizariAutomatizari
automatizari
Indiferent de tipul de automatizare: porti batante,porti culisante,automatizare pentru usi de graj si porti ...
Rulouri exterioare si obloaneRulouri exterioare si obloane
rulouri exterioare si obloane
Rulouri exterioare Rulourile exterioare sunt produse care protejeaza si inchid spatii de dimensiuni relativ mici prin ...
Jaluzele verticaleJaluzele verticale
jaluzele verticale
1. Jaluzele verticale Jaluzelele verticale sunt produse de interior, care protejeaza incaperea impotriva razelor ...
Constructii civile si amenajariConstructii civile si amenajari
constructii civile si amenajari
S.C KASTA CONSTRUCT TEAM este o firma nou infiintata iar domeniu principal de activitate o reprezinta constructiile ...
Servicii de montajServicii de montaj
servicii de montaj
S.C.KASTA CONSTRUCT doreste sa vina in totdeauna in sprijinul dumneavoastra,de aici si ideea creerii acestui departament ...
Usi de garaj rulou si sectionaleUsi de garaj rulou si sectionale
usi de garaj rulou si sectionale
Usi de garaj Usile de garaj sunt produse care se pot monta in interiorul garajului,la exteriorul acestuia sau pe ...
RoleteRolete
rolete
Rolete Tehnicile cele mai avansate si ultimele tendinte in decoratiunile interioare recomanda roletele ca alternative ...
FalduriFalduri
falduri
Falduri Combinand rafinamentul draperiilor cu simplitatea jaluzelelor, faldurile au un aspect impresionant, oferind ...
Parasolare,copertineParasolare,copertine
parasolare,copertine
Parasolare Parasolarele sunt gandite pentru a proteja din exterior obiectele de mobilier si pentru a oferi o ...