Inscrie firma »

materiale constructii import export - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre materiale constructii import export
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grinzi si elemente din lemn stratificat

Grinzi si elemente din lemn stratificat


. Colectivul XMan Corporation Export Import ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Corturi industriale

Corturi industriale


: constructiile, productia de materiale de constructii (de la materialele de structura pana... la finisaje), industria textila, de prelucrare, relatia import export a companiilor... pentru proiecte sezoniere;- Activitati de constructii;- Activitati de logistica ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase

Colectare, transport, incinerare deseuri periculoase


PERICULOASE la Incineratorul Chiajna-Rudeni, proprietatea S.C. Iridex Import-Export S... a lemnului- Deseuri din industria lemnului- Deseuri din constructii si demolari- Deseuri... si fizica a suprafetelor metalelor si a materialelor plastice- Deseuri de la instalatii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Lista oportunitati internationale-actualizare zilnica

lista oportunitati internationale-actualizare zilnica


CERERE DEPOZIT distribuitor de materiale de constructii solicita oferte, fiind... romaneasca puternica de constructii, pentru executie proiecte lucrari infrastructura... si constructii civile. Firma dispune deja, pe piata libiana, de contracte lucrari ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 Sc ws consult group srl

sc WS CONSULT GROUP SRL


:2001. .importator unic autorizat in Romania pentru urmatoarele branduri: -Agrob Buchtal... ceramice, DSCB AG fabrica in 5 amplasamente diferite din Germania toate materialele... ceramice folosite in constructii : placi de faianta, gresie, gresie portelanata, placi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cazan peleti opop boink 16kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 16KW


, de amplasament, climat, materialele de constructie, etc. Pentru o eficienta cat mai buna... de flacara. Verificati daca ventilatorul este curat. FOARTE IMPORTANT... de materiale inflamabile in incinta in care este montat cazanul! Daca aveti intreruperi ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"materiale constructii import export" in Firme Hot - 22 Rezultat(e)
Folositi cautarea