Inscrie firma »

grund alchidic anticoroziv emex - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund alchidic anticoroziv emex
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund alchidic anticoroziv emex

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX


Grundul Alchidic Anticoroziv EMEX este un produs anticoroziv, monocomponent..., pe baza de rasina alchidica, pigmenti, agenti anticorozivi ecologici de ultima... foarte bune. Elemente caracteristice principale ale Grundului Alchidic ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv emex /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv EMEX /Kg - Gri


Grundul Anticoroziv Alchidic EMEX este un produs monocomponent, industrial... Anticoroziv Alchidic EMEX este destinat utilizarii industriale in vederea protejarii... suprafetelor metalice interioare sau exterioare. Grundul Anticoroziv EMEX se ... »

Pret: 11.83 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv pentru utilaje

Grund Anticoroziv pentru Utilaje EMEX


Grundul Anticoroziv tip Auto EMEX este un produs profesional, monocomponent...: Grundul Anticoroziv Tip Auto EMEX este destinat utilizarii profesionale ca strat... cu Diluant auto EMEX. Acest grund este folosit cu rezultate excelente in sistem ... »

Pret: 13.41 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv economic "neomatt"

Grund Alchidic Anticoroziv Economic "Neomatt"


Grundul Alchidic Economic NEOMATT este un produs monocomponent, economic... la intemperii; - Culori caracteristice. Domenii de Utilizare: Grundul Alchidic... EMEX. Acest tip de grund poate fi folosit cu rezultate foarte bune in sistem ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic cu inhibitor de coroziune

Email Alchidic cu Inhibitor de Coroziune EMEX DUAL PROTECT


alchidice, pigmenti, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, ce combina... proprietatile anticorozive ale grundului cu cele decorative ale unui email. Elemente...Produsul EMEX Dual Protect este o vopsea profesionala, pe baza de rasini ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic "emex extracolor"

Email Alchidic "Emex Extracolor"


cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul aplicarii...Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este un produs monocomponent, industrial.... Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este destinat utilizarii ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv solubil in apa

Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO


Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) EMEX AQ ECO este... la imbatranire; - Caracter ecologic. Domenii de Utilizare: Grundul Anticoroziv... anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom si aditivi speciali ... »

Pret: 28.13 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund anticoroziv de cuptor alchido-melaminic

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX


Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional... corozivi, uleiuri minerale . Domenii de Utilizare: Grundul Anticoroziv... tip Auto pentru Utilaje EMEX, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice ... »

Pret: 22.8 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund alchidic anticoroziv economic neomatt /kg - gri

Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT /Kg - Gri


, etc. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX. Acest tip de grund...Grundul Alchidic Economic NEOMATT este un produs monocomponent, economic... la intemperii; - Culori caracteristice. Domenii de Utilizare: Grundul Alchidic ... »

Pret: 10.25 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD


pentru acoperirea suprafetelor metalice noi, acoperite cu Grund Alchidic Anticoroziv...Emailul Alchidic Premium EMEX GOLD este un produs monocomponent, profesional... conform cartela RAL. Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic Premium EMEX ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund tip auto pentru utilaje emex

Grund tip Auto pentru Utilaje EMEX


Grundul pentru Utilaje EMEX este un produs anticoroziv, monocomponent, pe baza... de rasina alchidica, pigmenti, agenti anticorozivi fara saruri de plumb sau crom.... Elemente caracteristice principale ale Grundului Tip Auto pentru Utilaje Emex ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX Gold


cu Grund Alchidic Anticoroziv, cat si pentru cele revopsite. Este recomandat pentru...Emailul Alchidic Premium EMEX Gold, produs profesional, pe baza de rasina... caracteristice principale ale Emailului Alchidic Premium Emex Gold: - Aderenta ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg - gri

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul...Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este un produs monocomponent, industrial.... Domenii de Utilizare: Emailul Alchidic EMEX EXTRACOLOR este destinat ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Sistem de protectie anticoroziva 2 in 1

Sistem de Protectie Anticoroziva 2 in 1 EMEX DUAL PROTECT


Vopseaua in Sistem Anticoroziv cu Inhibitor de Coroziune - 2 in 1 - EMEX DUAL... anticorozive ale grundului, cu cele decorative ale emailului. Este folosit in sisteme... prin pensulare, pulverizare sau roluire. Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX ... »

Pret: 24.58 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele alchidice

Diluant pentru Vopsele Alchidice


pentru metal ca: - Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, Grund Economic NEOMATT..., sau pentru lemn ca: Grund de Binale EMEX, vopsele cum ar fi: - Email Alchidic...Descriere: Diluantul pentru Vopsele Alchidice EMEX este un produs standard ... »

Pret: 13.8 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea alchidica satinata emcolor

Vopsea Alchidica Satinata EMCOLOR


pregatirea cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, sau Grund Economic NEOMATT. In cazul... cu Grund de Binale EMEX. Produsul are aspect satinat, care se poate pastra... Alchidic EMEX. Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii ... »

Pret: 13.67 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Emailul argintiu bronz-aluminiu emex

Emailul Argintiu Bronz-Aluminiu EMEX


in prealabil cu Grund Alchidic Anticoroziv sau Grund Anticoroziv pentru Utilaje, in functie...Emailul Argintiu Bronz-Aluminiu EMEX este un produs pe baza de rasini sintetice... caracteristice principale ale Emailului Argintiu Bronz-Aluminiu Emex: - Aderenta mare ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu emex

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Alchidic Anticoroziv EMEX, de preferinta gri... cu Diluant Alchidic EMEX, in procentele recomandate in Fisa Tehnica. Produsul... supralacui cu Lac Alchidic EMEX. Este recomandat pentru protejarea elementelor ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


pentru Utilaje EMEX, sau chiar cu Grund Anticoroziv Clorcauciuc EMEX. Produsul... metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv...Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs profesional, monocomponent ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Diluant pentru vopsele auto si speciale emex

Diluant pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX


: - Email Tip Auto pentru Utilaje EMEX, Vopsea Metalizata Bronz-Aluminiu EMEX, sau Grund... Anticoroziv Tip Auto pentru Utilaje EMEX, acest tip de solvent se foloseste cu succes...Diluantul pentru Vopsele Auto si Speciale EMEX este un produs profesional ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Solutie pentru indepartarea ruginii emex rust stop

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


si produsul EMEX DUAL PROTECT, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva... ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic. Solutia pentru indepartarea...Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional ... »

Pret: 12.22 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea satinata economica emcolor

Vopsea Satinata Economica Emcolor


intai un strat de Grund Anticoroziv Emex sau Grund Economic Neomatt. Produsul este...Vopseaua alchidica economica satinata Emcolor este un produs monocomponent..., pe baza de rasina alchidica, pigmenti, aditivi, solventi si fileri, care, desi ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea