Inscrie firma »

dezvoltarea unei culturi organizationale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre dezvoltarea unei culturi organizationale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Diagnoza si evaluare organizationala

Diagnoza si evaluare organizationala


- Analiza climatului si culturii organizationale; - Identificarea... disfunctionalitatilor din cadrul unei organizatii; - Dezvoltarea si implementarea unei strategii... de imbunatatire a aspectelor care tin de cultura si mediu organizational; ... »
 Modelul racheta. sfaturi pentru construirea unei

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante


contributiile sale in cadrul C3 se numara consultanta pentru dezvoltarea unei viziuni... programelor de leadership si dezvoltare organizationala; vicepresedinte si general manager... vandut volum in domeniul culturii organizationale: Leadership: Enhancing the Lessons ... »

Pret: 28.9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs metode moderne de management in domeniul resurselor umane

CURS METODE MODERNE DE MANAGEMENT IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE


ale culturii organizationale - structuri si relatii organizationale, politici... si regulamente, forme de putere organizationala. II. DEFINIREA STRATEGIEI DE RESURSE UMANE... a unei companii/institutii. 2. Metode si instrumente de analiza si definire ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tratat de management. editia a 2-a

Tratat de management. Editia a 2-a


organizationala - influenta culturii asupra managementului De asemenea, cele 40 de capitole... managementului - componentele managementului organizatiei - schimbarea si dezvoltarea... organizatiile romanesti, ne aflam in fata unei realizari stiintifice si editoriale ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


. Rolul managerului de resurse umane in dezvoltarea unei companii 3. Management....Structuri organizationale. Cultura organizationala 1. Elementele culturii organizationale 2.... Tipuri de culturi organizationale 3. Schimbarea culturii organizationale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Maestrii afacerilor online

Maestrii afacerilor online


celor interesati de ina┬żelegerea unei sfere de activitate ce cunoaste o dezvoltare... unei structurari atent elaborate. Primele trei capitole, concise si percutante..., prezinta dimensiunea strategica, dimensiunea globala si dimensiunea organizationala ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs project team leader

CURS PROJECT TEAM LEADER


, companii si culturi organizationale. Valoarea adaugata a acestui curs este ca ofera... institutionala, cultura organizationala si comunicare interna, analiza tranzactionala... pe care un Team Leader trebuie sa si le dezvolte, astfel incat sa aiba succes ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pachet training management

Pachet Training Management


- Sistemul Decizional si Schimbarea - Cultura Organizationala Scopul modulului II... cursuri menite sa dezvolte capacitatile profesionale si personale, competentele...: participantii vor invata secretele unei angajari eficiente, vor stii sa imbunatateasca ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Curs standardele de control intern/managerial conform osgg nr.

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


etice si organizationale. Exemple practice. Cultura organizatiei. Codul de etica... conducerea institutiei publice pentru elaborarea si/sau dezvoltarea sistemului de control... a SCIM. 4. Programul de dezvoltare a SCIM - obiectivele, actiunile ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


de afaceri in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei... de Proiect" Motivatia participarii la curs: Exista fonduri pentru dezvoltare...-si reorienteze cariera profesionala sau sa dezvolte proiecte in cadrul institutiilor in care ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Sindromul masculului alfa

Sindromul masculului alfa


de consum). Fost vicepresedinte al departamentului de resurse umane al unei companii... si al obtinerii unui mai puternic impact personal, profesional si organizational. A lucrat... adevarate pentru mine si pentru toti liderii nostri. O cultura alfa sanatoasa promoveaza ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"dezvoltarea unei culturi organizationale" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea