Inscrie firma »
CURS PROJECT TEAM LEADER

CURS PROJECT TEAM LEADER

Tip produs: CURS PROJECT TEAM LEADER | CURS TEAM LEADER
Producator: SCHULTZ CONSULTING
 

Prezentare CURS PROJECT TEAM LEADER

Schultz Consulting are placerea a invita absolventii cursului sau de Manager Proiect sa participe la cursul Project Team Leader, care urmeaza sa se desfasoare in perioada 16- 18 Octombrie 2009.

Cursul pune accentul pe competentele comportamentale pe care un Team Leader trebuie sa si le dezvolte, astfel incat sa aiba succes.
Participand la acest curs, veti fi capabili sa gestionati echipe de proiect, parteneriatele din cadrul proiectului si, in intregime, consortii de proiect, fara a recurge in primul rand la proceduri ci utilizand propriile surse de putere adaptate diferitelor tipuri de situatii.

Activitatea Project Team Leader-ului se desfasoara in trei planuri. Primul plan este acela al conducatorului stakeholderilor, consortiilor de companii, partenerilor, finantatorilor si co-finantatorilor proiectului, fiind situat ierarhic deasupra managerului de proiect.
Al doilea plan este acela al conducatorului de echipa de proiect din subordinea managerului de proiect. De cele mai multe ori, insa, se poate chiar regasi ca o activitate a managerului de proiect, acesta putand reprezenta al treilea plan.

Project Team Leader este un curs care abordeaza exact probleme si situatii din `viata de zi cu zi` a unei echipe, ajutand participantii nu numai sa le constientizeze ci si sa gaseasca solutii concrete pentru fiecare in parte, astfel incat rezultatele pe care le vor obtine ulterior parcurgerii cursului sa fie unele net superioare.

Cursul este unul practic prin excelenta - participantii sunt pusi in diferitele ipostaze in care se regaseste un Team Leader, astfel, ajutandu-i sa identifice cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta.

Vom aborda elemente legate de leadership, de diferentele si asemanarile dintre un manager de proiect si un Team Leader, de gradul in care acesta poate si trebuie sa acorde libertate de decizie membrilor echipei (leadership situational), de tipul de leader reprezentat de fiecare participant si de modul in care poate determina implicarea membrilor echipei in cadrul sarcinilor proiectului. De asemenea, vor fi abordate elemente legate de modul in care un Team Leader asigura interactiunea dintre propria echipa si alte echipe de proiect, parteneri, alte institutii, companii si culturi organizationale.

Valoarea adaugata a acestui curs este ca ofera posibilitatea fiecarui participant de a se autoevalua din perspectiva rolului de Team Leader, precum si de a primi feedback comportamental, legat de comportamentele specifice unui Team Leader de succes, atat din partea celorlalti participanti, cat si din partea trainerilor. Astfel, la finalul cursului participantii vor primi fise de feedback pe baza carora pot identifica propriile puncte tari, precum si ariile pe care trebuie sa le dezvolte in continuare pentru a deveni un Team Leader de succes.

In acelasi sens vor fi utilizate, aplicate si interpretare o serie de chestionare si teste specifice, menite sa identifice sursele de putere utilizate de fiecare participant, modul in care se raporteaza fiecare la luarea deciziilor si la interactiunea cu ceilalti membrii ai echipei.

SCOP:
Dobandirea competentelor comportamentale specifice unui Team Leader

OBIECTIVE:
La finalul cursului participantii vor:
- Cunoaste diferenta dintre un Project Team Leader si un Project Manager
- Cunoaste diferite stiluri de leadership
- Fi capabili sa isi identifice propriul stil de leadership
- Putea identifica modele de comportament in leadership
- Identifica sursele de putere utilizate de un Team Leader in influentarea echipelor de proiect
- Cunoaste propriile surse de putere
- Dezvolta abilitati de a controla comportamentele membrilor echipei de proiect
- Putea gestiona procesul de luare a deciziilor
- Putea gestiona procesele care intervin in lucrul intr-o echipa de proiect
- Cunoaste tipuri de delegare
- Dezvolta abilitati specifice unui negociator
- Dezvolta abilitati de gestionare a conflictelor


Cursul se caracterizeaza prin:
- Aplicatii practice construite de la realitatea de zi cu zi
- Promovarea unei atmosfere de colaborare
- Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor
- Sprijinirea participantilor pentru a stabili legaturi intre sesiunea de formare si situatiile din viata de zi cu zi
- Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane care le-ar putea fi de folosi

Beneficii pentru participanti si companiile din care provin:

- Participantii vor avea ocazia de a se cunoaste mai bine, de a-si identifica propriile puncte tari sau arii de dezvoltare in ceea ce priveste stilul personal de interactionare cu diferite echipe
- Participantii vor avea ocazia de a primi feedback comportamental din partea celorlalti colegi si din partea trainerilor, feedback construit pornind de la comportamentele asteptate de la un Team Leader
- Participantii vor avea ocazia de a gestiona o echipa din perspetiva Team Leader-ului si vor identifica in timp real propriile comportamente, avand posibilitatea sa le autoevalueze, precum si sa fie evaluate de catre toti ceilalti participanti

Alte tipuri de beneficii:
- Aplicabilitatea maxima in viata de zi cu zi a informatiilor si a abilitatilor dobandite si caracterul preponderent practic
- Punerea participantilor in fata unor provocari similare cu cele din faza de implementare a unui proiect real
- Mediul relaxat in care se desfasoara cursul

LOCUL DE DESFASURARE:

DURATA: 3 ZILE

GRUP TINTA: 12 - 16 persoane/grupa, 2 grupe

LOCATII SI TAXA DE PARTICIPARE:BUCURESTI Sediul Schultz Consulting, Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bdul O. Goga, nr 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3

Vineri si Sambata 9:30 - 17:30, Duminica 9:30 - 13:30

Taxa de participare:

700 RON/participant

Taxa de participare reprezinta un cost global care include:

- materialele de curs necesare
- cheltuieli legate de aplicarea si interpretarea testelor
- masa de pranz si pauzele de cafea din zilele de curs
- cheltuieli legate de locatie si traineri

Taxa nu include TVA, Schultz Consulting nefiind platitoare de TVA


INSCRIERI:

Cursul Project Team Leader este deschis exclusiv absolventilor cursului Manager de Proiect organizat de chultz Consulting.

Pentru a putea participa, va rugam sa completati si sa ne trimiteti fisa anexata.
Numarul locurilor fiind limitat, participarea va fi conditionata de completarea corecta a fisei de inscriere, precum si de achitarea taxei de participare.

In cazul in care numarul celor interesati depaseste numarul de locuri, acestia vor fi departajati pe baza eseului pe care fiecare doritor va trebui sa il realizeze.

Inscrierile se pot face pana la data de 08 Octombrie 2009 prin transmiterea urmatoarelor documente: fisa de inscriere (inclusiv eseu) corect completata, copie a documentului care sa ateste achitarea taxei,

Contul in care poate fi achitata taxa este:

SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO40BTRL04301202R81484XX
deschis la banca Transilvania Sector 4 AG Tineretului Bucuresti

TRAINERI:


MARIUS DONTU

-17 ani experienta in management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Bancii Mondiale, Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare.
- trainer certificat la nivel national si international, are o experinta de peste 15 ani in training, perioada in care a dezvoltat numeroase programe de training in diferite domenii, perfect adaptate cerintelor clientilor: comunicare, customer care, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership, analiza tranzactionala etc.
Marius a avut ocazia de a lucra, de-a lungul timpului, in echipe internationale, ceea ce aduce un plus de valoare programelor de formare pe care le dezvolta si le livreaza.
Este specializat in sisteme europene de evaluare a competentelor, evaluand pana in prezent peste 500 de participanti la trainingurile sale.
OANA NASTASE

-9 ani experienta in management de proiect pentru companii, institutii bugetare, organizatii neguvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Bancii Mondiale, Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare, GTZ, USAID
-trainer certificat in urma parcurgerii si absolvirii unui program TOT (Training of Trainers), are o experienta de 6 ani in training, perioada in care a dezvoltat si livrat programe de training in domenii precum: customer care, lucrul in echipe, comunicare institutionala, cultura organizationala si comunicare interna, analiza tranzactionala, management de proiect etc.
Oana a lucrat in cei peste 9 ani de experienta in domeniul proiectelor in echipe nationale si internationale, ocupand pozitii diferite, inclusiv de coordonator, ceea ce ii permite sa aduca in training propria experienta in gestionarea diferitelor situatii cu care s-a confruntat. De asemenea, a evaluat, din punct de vedere comportamental, pana in prezent peste 200 de participanti la training, oferind la finalul sesiunilor de training feedback extrem de constructiv pentru acestia.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
10 539 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Cursuri Calificare Recalificare si Perfectionare

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURS PROJECT TEAM LEADER

CURS AUTORIZAR DE FORMATORCURS AUTORIZAR DE FORMATOR
CURS AUTORIZAR DE FORMATOR
Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este construit dupa o experienta de 15 ani de training in stiinte ...
RON 1800
CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANECURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE
CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE
Cursul de Manager resurse umane organizat de Schultz Consulting este construit dupa o experienta remarcabila in ...
CURS AUTORIZAT DE FORMATORCURS AUTORIZAT DE FORMATOR
CURS AUTORIZAT DE FORMATOR
Curs de Formator Curs acreditat, recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii Tipul programului - ...
CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECTCURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT
CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT
Curs Manager de Proiect Curs acreditat, recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii Tipul programului ...
CURS PROJECT TEAM LEADER - PRODUSE SIMILARE