Inscrie firma »

dezghetare acoperis - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre dezghetare acoperis
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dispozitive anti-inghet

Dispozitive anti-inghet


Dispozitivele anti-inghet se utilizeaza pentru acoperisuri, garaje,magazii,etc.... ... »
Oferit de:INEDIT BUILD
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Tigla beton el preco - folie, sistem drenaj, montaj, garantie

Tigla beton El Preco - folie, sistem drenaj, montaj, garantie


: ploaie, ninsoare, grindina, inghet, dezghet, vant puternic. Acoperisul este proiectat... din incarcarea cu zapada si vant. In plus, greutatea acoperisului din beton il catalogheaza... drept cel mai rezistent acoperis la vanturi foarte puternice. Acoperisul Elpreco ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 10 ani
Dambovita
 Dezghetare (degivrare) jgheaburi si burlane, dolii si

Dezghetare (degivrare) jgheaburi si burlane, dolii si acoperisuri


de pe acoperis si din curte, fara lopata . Sistemul de degivrare (dezghetare) previne... acoperisuri se monteaza sub forma unor sinusoide. Degivrare (dezghetare) profesionala.... Degivrare (dezghetare) conducte. Importator direct : cabluri degivrare autoreglabile ... »
 Degivrare jgheaburi si burlane

Degivrare jgheaburi si burlane


Sisteme dezghetare (degivrare) jgheaburi/burlane. Sisteme anti inghet pentru... spatii exterioare. Instalatii prevenire gheata in jgheaburi / burlane / acoperis ... »
 Tigla mediterran rundo

Tigla Mediterran Rundo


Acoperisul din familia de produse Rundo are un caracter traditional care poate... de inghet-dezghet al apei nu afecteaza tigla, nu se sfarma, marind rezistenta acestuia.... In al doilea rand greutatea acoperisului nu oscileaza, lucru care este benefic pentru ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Cos din beton mago mushroom

Cos din beton Mago Mushroom


. Rezistenta la inghet-dezghet de circa 25 de cicluri (de la -25 grade C la +15 grade C... 52,5 R UNE-EN 197-1:2000 Include acoperis metalic vopsit in negru sau gri. Inel ... »
Oferit de:EUROSTART SRL
Buyer Member 15 ani
Bihor
 Depozit frig 124 mc exterior

Depozit frig 124 mc exterior


, evaporator suflanta 15.95 Kw cu dezghet automat, traseu frigorific 6m, suprastructura... exterioara si acoperis cu panta 12%. Acest container frigorific este demontabil, se poate ... »

Pret: 198450 RON
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Tigla mediterran zenit

Tigla Mediterran Zenit


perfecta a finisajelor interioare cu cele exterioare. Simplitatea acoperisului... de inghet-dezghet al apei nu afecteazã tigla, nu se sfarma, marind rezistenta... acestuia. In al doilea rand greutatea acoperisului nu oscileaza, lucru care este ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Montaj acoperisuri tigla beton

Montaj acoperisuri tigla beton


elementele si accesoriile necesare realizarii unui acoperis complet. AVANTAJELE TIGLELOR... - dezghet (nu se faramiteaza sau exfoliaza) si greutatea invelitorii nu prezinta... si a elementelor de acoperis. Rezistenta mecanica mare datorata betonului, suportand ... »
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Tigla mediterran danubia

Tigla Mediterran Danubia


avantaje. In primul rand ciclul de inghet-dezghet al apei nu afecteaza tigla, nu se... sfarma, marind rezistenta acestuia. In al doilea rand greutatea acoperisului nu... a elementelor de acoperis. Suprafata tiglelor are o rezistenta net superioara ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Tigla mediterran coppo

Tigla Mediterran Coppo


lucru are doua avantaje. In primul rand ciclul de inghet-dezghet al apei nu... acoperisului nu oscileaza, lucru care este benefic pentru structura de rezistenta... imbinarea perfecta a elementelor de acoperis. Suprafata tiglelor are o rezistenta net ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Tigla mediterran zenit grosso

Tigla Mediterran Zenit Grosso


lucru are doua avantaje. In primul rand ciclul de inghet-dezghet al apei nu... acoperisului nu oscileaza, lucru care este benefic pentru structura de rezistenta... asigura imbinarea perfecta a elementelor de acoperis. Suprafata tiglelor are o ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Tigle din beton

Tigle din beton


elementul de baza a invelitorii si ocupa peste 95% din suprafata acoperisului. Tigla... la inghet-dezghet si precizie dimensionala. Avantaje: - produs mult apreciat - stil... acoperisului. Tigla Coppo are o garantie reala de 30 de ani, pentru impermeabilitate ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Sistem panouri solare compact presurizat apa calda menajera

Sistem panouri solare compact presurizat apa calda menajera 150L,200L,250L


Sistemul este alcatuit din sistem de fixare (pentru acoperis inclinat sau tip...: - izolare termo si instalatie de degivrare(incalzire/dezghet) pentru teva de apa rece... curente asigura avantajul de a fi montat la orice inaltime (atat pe acoperis ... »

Pret: 585 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Casa elena

CASA ELENA


sanitare, afara, prin tevi deschise, dar etansate prin acoperis -prevederea... udat gradina -proiectarea pantei de scurgere adecvata a acoperisului pentru... scurgerea apei pluviale si din dezghet (in fuctie de zona si de materialul folosit ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Sistem panouri solare nepresurizat apa calda menajera 150l, 200l, 250l

Sistem panouri solare nepresurizat apa calda menajera 150L, 200L, 250L


Sistemul este alcatuit din sistem de fixare ( pentru acoperis inclinat sau tip... cateva echipamente special: - izolare termo si instalatie de degivrare(incalzire/dezghet ... »

Pret: 200 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"dezghetare acoperis" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea