Inscrie firma »
Sistem panouri solare nepresurizat apa calda menajera 150L, 200L, 250L

Sistem panouri solare nepresurizat apa calda menajera 150L, 200L, 250L

Tip produs: panouri solare | apa calda gratis | apa calda menajera
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sistem panouri solare nepresurizat apa calda menajera 150L, 200L, 250L

Sistemul este alcatuit din sistem de fixare ( pentru acoperis inclinat sau tip terasa) tuburi solare vidate si boiler(rezervor).

Panourile solare nepresurizate reprezinta alternativa cea mai ieftina pentru producerea de apa calda menajera(ACM). Reprezinta solutia ideala pentru locuinta de vacanta dar si pentru gospodarii la care se doreste apa calda gratis tot sezonul cald cu o investitie minima.

Aceste sisteme folosesc o tehnologie moderna incalzirea apei realizandu-se prin tuburi vidate. Acestea sunt realizate din doua tubri de sticla din borosilicat introduce unul in celalalt si apoi vidate intre ele. Apa din boiler circula prin tubul interior si prin procesul de termosifonare se va incalzi. Procesul de termosifonare se bazeaza pe diferenta de temperature intre apa rece de la baza boilerului(rezervorului) si apa incalzita de tuburile vidate. Apa calda se va ridica si va iesi prin partea superioara a boilerului(rezervorului). Datorita izolatiei de poliuretan de cea mai buna calitate apa va fi mentinuta la temperatura obtinuta pana la 72 ore.

Sistemele solare nepresurizate se monteaza foarte usor si nu necesita neaparat prezenta unui instalator( daca aveti cateva aptitudini tehnice). Deoarece functioneaza prin presiunea gravitationala trebuie montate deasupra ultimului consumator. Sugeram folosirea unui vas flotor (capacitate 5L) pentru umplerea automata a rezervorului in timpul consumului.

Pentru a depasi inconvenientrul legat de presiune( functioneaza numai gravitational si depide de inaltimea la care a fost montat sistemul) se poate monta o pompa pentru ridicarea presiunii( ATENTIE! Pompa se va monta la intrarea in sistemul de apa calda al imobilului – sistemul solar nepresurizat nu functioneaza sub presiune!). Un alt dezavatj este reprezentat de faptul ca daca unul dintre tuburi se sparge sitemul nu va funtiona decat dupa inlocuirea acestuia.

Chiar daca sunt recomandate pentru perioada calda a anului aceste sisteme pot functiona si in perioada de iarna. Acest lucru este posibil daca se adauga cateva echipamente special: - izolare termo si instalatie de degivrare(incalzire/dezghet) pentru tevile de apa ( intrare iesire), rezistenta electrica in boiler, sistem de control automatizat al temperaturii. Aceste sisteme sunt necesare pentru ca la temperaturi sub 0 C � apa din sistemul solar sa nu inghete. Nu recomandam pentru sistemele nepresurizate aceste accesorii pentru ca acestea cresc pretul nejustificat si in perioada rece consumul energiei electrice va creste nejustificat.

ATENTIE! Daca folosisti sitem de incalzire a apei cu rezistenta electrica acesta trebuie deconectat cand faceti dus!
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
3 056 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: panouri solare - energie solara - apa calda menajera

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM PANOURI SOLARE NEPRESURIZAT APA CALDA MENAJERA 150L, 200L, 250L

Sistem panouri solare compact presurizat apa calda menajera 150L,200L,250LSistem panouri solare compact presurizat apa calda menajera 150L,200L,250L
Sistem panouri solare compact presurizat...
Sistemul este alcatuit din sistem de fixare (pentru acoperis inclinat sau tip terasa) tuburi solare cu heat pipe si ...
EUR 585
Sistem solar complex apa calda menajera, aport la incalzire 150L,200L,300LSistem solar complex apa calda menajera, aport la incalzire 150L,200L,300L
Sistem solar complex apa calda menajera,...
Aceste sisteme solare sunt alcatuite din Suport pentru fixare ( acoperis inclinat sau terasa), Colectorul solar cu ...
EUR 1150
Antigel solarAntigel solar
Antigel solar
Antigelul solar se foloseste pentru sistemele de panouri solare complexe. Este rezistent la in ghet (-25C) si la ...
Vana de amestecVana de amestec
Vana de amestec
Vana de amestec seteaza o anumita temperatura dorita la iesirea apei fierbinti din boilerul solar astfel incat sa ...

SISTEM PANOURI SOLARE NEPRESURIZAT APA CALDA MENAJERA 150L, 200L, 250L ESTE LISTAT IN: