Inscrie firma »

curs perfectionare inspector protectia munci - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs perfectionare inspector protectia munci
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs inspector protectia muncii

CURS INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. ORGANIZEAZA: CURS INSPECTOR PROTECTIA... - prevederile Legii 319/2006 cu privire la finantarea cheltuielilor de protectie a muncii... individuale de protectie - cerinte minime de securitate pentru echipamentele de munca ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Curs perfectionare inspector securitate si sanatate

Curs perfectionare Inspector securitate si sanatate in munca


Curs perfectionare INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA... specific ocupatiei: 1.Organizarea activitatii de protectie a muncii. 2.Asigurarea... de securitate si sanatate in munca. 4.Asigurarea echipamentului individual de protectie. 5 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri acreditate inspector protectia muncii

CURSURI ACREDITATE INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii, nivel mediu, 80 de ore, acreditate... CNFPA, cu obtinerea de certificate de absolvire eliberate de Ministerul Muncii ... »
 Curs perfectionare inspector protectia mediului

Curs perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI


de perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI 09 - 12 februarie 2009 Program...Camera de Comert si Industrie Bacau este autorizata sa organizeze cursul... certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Inspector de protectie civila - cor

Inspector de protectie civila - COR 121303


Inspector de protectie civila - COR 121303 Programul de pregatire aferent... cursului este avizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in calitate... cazul) TIPUL SI DURATA: curs de perfectionare/120 de ore COMPETENTE obtinute ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


40 ore organizate pe parcursul a 3-4 zile INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI... OBIECTIV Cursul isi propune sa pregateasca specialisti in domeniul protectiei mediului..., organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri protectie civila

CURSURI PROTECTIE CIVILA


de perfectionare in domeniul "INSPECTOR PROTECTIE CIVILA". Durata curs: 120 ore; Pret: 500 RON... ( diplomele ) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


, proiectanti, inspectori de securitate si sanatate in munca, si inspectori de protectie... efectuate in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sau calificati... prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs perfectionare inspector protectia munci" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea