Inscrie firma »

curs perfectionare inspector protectia mediului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs perfectionare inspector protectia mediului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs perfectionare inspector protectia mediului

Curs perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI


de perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI 09 - 12 februarie 2009 Program... in domeniul protectiei mediului care sa supravegeze.../previna/coreleze/sprijine implementarea politicilor europene de protectie a mediului si sa sprijine intreprinzatorii ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs perfectionare inspector securitate si sanatate

Curs perfectionare Inspector securitate si sanatate in munca


Curs perfectionare INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA... specific ocupatiei: 1.Organizarea activitatii de protectie a muncii. 2.Asigurarea... de securitate si sanatate in munca. 4.Asigurarea echipamentului individual de protectie. 5 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


40 ore organizate pe parcursul a 3-4 zile INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI... OBIECTIV Cursul isi propune sa pregateasca specialisti in domeniul protectiei mediului... de protectie a mediului si sa sprijine intreprinzatorii in demersurile acestora ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


, proiectanti, inspectori de securitate si sanatate in munca, si inspectori de protectie... efectuate in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sau calificati... prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs perfectionare inspector protectia mediului" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea