Inscrie firma »

corpuri pentru iluminat stradal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre corpuri pentru iluminat stradal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Suporturi pentru corpuri de iluminat

Suporturi pentru corpuri de iluminat stradal


Suporturi pentru corpuri de iluminat stradal IP54 Termen de garantie 12 luni ... »
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Adaptor reglabil pentru corpuri de iluminat

Adaptor reglabil pentru corpuri de iluminat stradal LSJAA906050 63/50 mm, LSJA


Megjegyzes,kiegeszites: Adaptor reglabil pentru corpuri de iluminat stradal, (0 ... »

Pret: 132.48 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Corpuri de iluminat stradal

Corpuri de iluminat stradal


TradePoint comercializeaza o gama variata de surse, corpuri, accesorii pentru... artificial: casnic, industrial, ornamental si arhitectural. Corpuri de iluminat... lampi fluorescente de 14, 20 sau 40W. Corpuri de iluminat exterior - echipate ... »
Buyer Member 15 ani
Dolj
 Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat


si conferinta; - corpuri pentru iluminat stradal; - corpuri pentru... noastre cuprind: - corpuri de iluminat pentru birouri, sali de prezentare... iluminat de urgenta; - corpuri pentru iluminat industrial ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Iluminat stradal  iluminat exterior

Iluminat Stradal Iluminat Exterior Corpuri de Iluminat


, modern genereaza un iluminat de calitate pentru sofatul confortabil, in deplina... siguranta sau pentru iluminatul suprafetelor mari. Malaga asigura costuri scazute... aplicabilitate in iluminatul cailor de circulatie rutiere si pietonale. Stilul constructiv ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Corpuri de iluminat stradal public

CORPURI DE ILUMINAT STRADAL PUBLIC HGS101 HPL-N80


si pietonale. Stilul constructiv, modern genereaza un iluminat de calitate pentru sofatul... confortabil, in deplina siguranta sau pentru iluminatul suprafetelor mari. Malaga asigura... un produs versatil cu o larga aplicabilitate in iluminatul cailor de circulatie rutiere ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Comercial - iluminat stradal -

Comercial - Iluminat Stradal - Iluminat Decorativ


public si privat. Cu o gama de peste 100.000 de produse pentru iluminatul...Reinvenio Group ofera solutii avansate de iluminat cu LED de inalta eficienta... cu costurile cele mai scazute de intretinere si operare pentru toate sectoarele din mediul ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sisteme/corpuri de iluminat

Sisteme/Corpuri de iluminat


de iluminat interior, Corpuri de iluminat stradal, Proiectoare cu halogen, Accesorii... pentru corpuri de iluminat 3. Lampi pentru iluminat/becuri: Lampi electrice... luminos, Diverse modele de instalatii de pom 2. Corpuri de iluminat: Corpuri ... »
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Stalpi stradali din otel zincat

Stalpi stradali din otel zincat


Stalpi de iluminat stradal, decorativ si nocturne din otel zincat ( ITALIA... de iluminat stradal si nocturna.... spacifice locului de amplasare. Va putem pune la dispozitie o gama variata de corpuri ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Corpuri de iluminat brilux

Corpuri de iluminat Brilux


surse si corpuri de iluminat pentru interior, exterior, arhitectural, decorativ..., stradal si industrial, accesorii. ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Materiale electrice, surse si corpuri de

MATERIALE ELECTRICE, SURSE SI CORPURI DE ILUMINAT,


, lustre, doze, stalpi de iluminat stradal, corpuri de iluminat general, stradal..., industrial, pentru birouri, proiectoare, reflectoare, iluminat de siguranta, solutii... de management inteligent al iluminatului, solutii pentru case inteligente (actionari ... »
Light Member 15 ani
Timis
 Materiale electrice, corpuri si surse de

MATERIALE ELECTRICE, CORPURI SI SURSE DE ILUMINAT


, lustre, doze, stalpi de iluminat stradal, corpuri de iluminat general, stradal..., industrial, pentru birouri, proiectoare, reflectoare, iluminat de siguranta, solutii... de management inteligent al iluminatului, solutii pentru case inteligente (actionari ... »
Light Member 15 ani
Timis
 Corp de iluminat stradal 110070 70w vapori de sodiu

Corp de iluminat stradal 110070 70W Vapori de Sodiu


Carcasa: este confectionata din policarbonat tratat pentru a rezista... poate asigura si pentru d=42mm)si este confectionata din aluminium injectat ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Corpuri de iluminat pentru interior

Corpuri de iluminat pentru interior si exterior


de iluminat pentru iluminatul stradal cu un disign special . DE CE CORPURILE...CORPURI DE ILUMINAT TIP SOLLJUS Corpurile de iluminat tip SOLLJUS sint cele... lumina comparativ cu alte corpuri de iluminat, bogatie de contrast si redarea reala ... »
Light Member 14 ani
Altele
 Lampa stradala cu  bec economizor 55w

LAMPA STRADALA CU BEC ECONOMIZOR 55W


compatibil cu teava cu diametrul de 42mm; Aplicatii: Poate fi folosit pentru iluminarea... de protectie: IP54 pentru compartimentul optic si IP43 pentru compartimentul aparatajului ... »
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Suport 60cm tip carje cu coliere de prindere ptr. lampi

SUPORT 60cm TIP CARJE CU COLIERE DE PRINDERE ptr. LAMPI STRADALE


Bratul de lampa serveste la montarea corpurilor de iluminat pe stalpi din beton... prevazuta cu un colier din platbanda de otel pentru prinderea pe stalpi. (optional se... de prindere). Disponibila pentru urmatoarele tipuri de stalpi: stalpi din beton ... »

Pret: 35.51 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Suport 1ml tip carje cu coliere de prindere ptr. lampi

SUPORT 1ml TIP CARJE CU COLIERE DE PRINDERE ptr. LAMPI STRADALE


la montarea corpurilor de iluminat pe stalpi din beton precomprimat (SE) sau centrifugat... (SC), prin fixare, cu ajutorul bratarilor (colierelor). Disponibila pentru... SC15014 380*Nota : Cantitatea minima pentru comanda este de 50 buc. Pentru ... »

Pret: 52.12 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Lampa stradala compact led47

LAMPA STRADALA COMPACT LED47


Aceste lampi pentru iluminatul public si stradal inglobeaza tehnologia LED... stradal.Corpurile de iluminat stradal cu LED sunt cea mai viabila alternativa... la iluminatul stradal clasic, avand un consum de energie de 10 ori mai scazut.Corpurile ... »
Buyer Member 9 ani
Arges
 Ambiflux traffic

Ambiflux Traffic


Lampile de iluminat stradal Ambiflux sunt disponibile in patru variante... iluminata este optimizata pentru asigurarea unui iluminat uniform si continuu... al drumului. Corpurile sunt compacte, aerodinamice si rezistente. Reduceti costurile ... »
Buyer Member 14 ani
Bihor
 Stalp solar stradali 30 w

stalp solar stradali 30 W


Corpurile noastre de iluminat cu LED sunt ecologic sigure, nu contin mercur... de iluminat, deschizand o infinitate de cai si optiuni pentru a face iluminatul asa cum... de Iluminat Stradal h=8m 28 W Tip iluminat stradal solar Stalp Coloana conica ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Stalp solar stradal 30 w

stalp solar stradal 30 W


Corpurile noastre de iluminat cu LED sunt ecologic sigure, nu contin mercur... de iluminat, deschizand o infinitate de cai si optiuni pentru a face iluminatul asa cum... de Iluminat Stradal h=6m 28 W Tip iluminat stradal solar Stalp Coloana conica ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Stalp solar stradal 56 w

stalp solar stradal 56 W


Corpurile noastre de iluminat cu LED sunt ecologic sigure, nu contin mercur... de iluminat, deschizand o infinitate de cai si optiuni pentru a face iluminatul asa cum... de Iluminat Stradal h=8m 56 W Tip iluminat stradal solar Stalp Coloana conica ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Stalp solar stradal 60 w

stalp solar STRADAL 60 W


Corpurile noastre de iluminat cu LED sunt ecologic sigure, nu contin mercur... de iluminat, deschizand o infinitate de cai si optiuni pentru a face iluminatul asa cum... de Iluminat Stradal h=6m 56 W Tip iluminat stradal solar Stalp Coloana conica ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Lampa stradala cu led 30w

LAMPA STRADALA CU LED 30W


Lampa cu LED pentru iluminatul STRADAL. Este echipata cu COB LED 30W.Corpurile... de iluminat stradal cu LED sunt cea mai viabila alternativa la iluminatul stradal clasic..., avand un consum de energie de 10 ori mai scazut.Corpurile de iluminat cu LED au ... »

Pret: 149.75 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Lampa stradala cu led 30w  vnc

LAMPA STRADALA CU LED 30W VNC


Lampa cu LED pentru iluminatul STRADAL. Corpurile de iluminat stradal cu LED... sunt cea mai viabila alternativa la iluminatul stradal clasic, avand un consum... de energie de 10 ori mai scazut.Corpurile de iluminat cu LED au factor de protectie IP67 ... »
Buyer Member 9 ani
Arges
121 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"corpuri pentru iluminat stradal" in Firme Hot - 33 Rezultat(e)
Folositi cautarea