Inscrie firma »

acte necesare infiintare asigurari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare infiintare asigurari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... Recodificari ale obiectului de activitate Redactare acte aditionale Redactare acte ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Ghid pfa, actualizat

Ghid PFA, actualizat


)? Care sunt actele necesare infiintarii ca Persoana Fizica Autorizata (PFA, II, IF... Individuala sau Intreprindere Familiala, parcurgand pas cu pas, toate etapele necesare...)? Care sunt pasii necesari de parcurs pentru infiintarea ca Persoana Fizica ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Olt
 Agroturism oferta de paste

agroturism oferta de Paste


, cu posibilitati de tratament intraspitalicesc sau ambulatoriu (acte necesare : trimitere... : Muzeul Bisericii Bradet-infiintat in anii '70, cu piese originale colectionate... de la medicul de familie, dovada platii Asigurarilor medicale, copie BI) ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Cazare de florii

cazare de Florii


, cu posibilitati de tratament intraspitalicesc sau ambulatoriu (acte necesare : trimitere... Bisericii Bradet-infiintat in anii '70, cu piese originale colectionate de parohul pr... de la medicul de familie, dovada platii Asigurarilor medicale, copie BI) ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Reforma justitiei romanesti

Reforma justitiei Romanesti


Reforma justitiei a fost considerata o necesitate de la inceputul anilor 90...; prin Legea nr.92/1992 s‑au infiintat curtile de apel si parchetele corespunzatoare... statutului si remunerarii judecatorilor si procurorilor, precum si necesitatea ... »

Pret: 25.2 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte necesare infiintare asigurari" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea