Inscrie firma »

acte necesare infiintare punct lucru - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare infiintare punct lucru
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintare punct de lucru

INFIINTARE PUNCT DE LUCRU


O firma poate sa isi infiinteze un punct de lucru in momentul inmatricularii ei... Vreau Sa-Mi Infiintez Un Punct de Lucru? In situatia in care doriti sa... Infiintare Punct de Lucru: - copie de pe cartile de identitate ale asociatilor ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Infiintare firma

INFIINTARE FIRMA


al societatii iar in cazul in care infiintam si un punct de lucru ne sunt necesare si copii... nostru de avocatura include redactarea tuturor actelor necesare infiintarii..., de la punctul de lucru si de la terti/beneficiari - daca este cazul. Taxele legale ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Deschidere de puncte de lucru

Deschidere de puncte de lucru


; infiintare de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate... si Veterinar) pentru puncte de lucru si sedii sociale cu activitate; autorizatie... de consultanta si intocmirea actelor firmei, indiferent care ar fi forma de organizare ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Infiintam societati comerciale,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


individuale). Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN... puncte de lucru si sedii sociale cu activitate; autorizatie de functionare emisa... de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate mai sus ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Infiintam societati comerciale,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte... puncte de lucru si sedii sociale cu activitate; autorizatie de functionare emisa... de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea avizelor sau autorizatiilor enuntate mai sus ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social...Autorizatii puncte de lucru Cesiune parti sociale Consultanta fiscala... Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Infiintare firma registrul comertului 7.800.000 lei

INFIINTARE FIRMA REGISTRUL COMERTULUI 7.800.000 lei un SRL


; - schimbari de sediu social; - infiintare de puncte de lucru, inclusiv cu obtinerea..., Sanitar si Veterinar) pentru puncte de lucru si sedii sociale cu activitate... comerciale indiferent de forma juridica solicitata ( infiintare societate - SRL, SA, SNC ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


social cu activitate; - schimbare de sediu social; - infiintare de puncte de lucru... ( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Veterinar) pentru punct de lucru si sediu...; - infiintare societati comerciale indiferent de forma juridica solicitata ( SRL, SA, SNC ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Avocat bucuresti - drept comercial:consultanta si litigii

Avocat Bucuresti - drept comercial:consultanta si litigii


, cesiuni; infiintare puncte de lucru; - modificare obiect de activitate ( extindere...; - constituiri societati comerciale; - modificari de acte constitutive; - acte aditionale... avizelor necesare; Servicii ireprosabile si onorarii accesibile! ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Drept comercial - societati comerciale

Drept comercial - Societati comerciale


infiintarea societatilor comerciale, modificarea actelor constitutive, autorizare... punct de lucru, suspendarea activitatii, majorare/reducere capital social, numire... materiala;, inchidere punct de lucru, obtinere certificat constatator, copii certificate ... »
Oferit de:BRUMA G. VASILE
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii juridice profesionale

Servicii juridice profesionale


; infiintare puncte de lucru; - modificare obiect de activitate ( extindere sau reducere... societati comerciale; - modificari de acte constitutive; - acte aditionale, cesiuni... necesare; Dreptul familiei - consultatii juridice profesionale privitoare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


; - redactare si certificare acte aditionale; - inregistrare mentiuni; - infiintare puncte... / închidere puncte de lucru / sucursale, filiale / sediu permanent, reprezentante... de lucru, filiale, reprezentante etc.; - reprezentare în fata Oficiului ... »
Buyer Member 7 ani
Timis
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte necesare infiintare punct lucru" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea