Inscrie firma »

Furnizori service generatoare

Ge La Service
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Centrale Termice [ Tip firma: Distribuitor ]
Consultanta, proiectare, executie instalatii termice, comercializare centrale termice, arzatoare gaz metan/g.p.l. si motorina, termoconvectoare pe gaz metan/gpl, generatoare de aer cald industrial, service in garantie si post-garantie, autorizari ISCIR. Instalari in ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
ELECTRO SERVICE RB
Firmã specializatã in reparaþii, montaj, service utilaj industrial (turbine cu abur, compresoare, pompe), reparaþii motoare, generatoare electrice, transformatoare, asistenþã tehnicã ºi consultanþã în energie ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ECOMASTER SERVICII ECOLOGICE
de mediu. Planul de investitii de peste 5, 5 milioane de USD in perioada 2008-2009 reprezinta premise pentru dezvoltarea de noi capabilitati si transformarea companiei intr-un lider regional al ... »
Activitate firma: management deseuri - uleiuri uzate
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EURO SERVICE INSTALATII
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Sisteme de Incalzire [ Tip firma: Detailist ]
sau izolata, teava multistrat Pexal sau Kalpex izolata sau neizolata, teava PE-X pentru incalzire in pardoseala, teava polietilena alimentare apa, tub PP-R, distribuitoare, casete metalice, ... »
Activitate firma: cazan - radiator - teava
Light Member 18 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
ATM TRUCK SERVICE
Domeniul principal: Transporturi » Camioane [ Tip firma: Producator ]
SC ATM TRUCK SERVICE SRL din Craiova, prin prezenta va facem cunoscuta oferta noastra de prestari servicii: -Deplasare atelier mobil la sediul clientului sau la cererea acestuia in diferite locatii intern si international cu urmatoarele dotari: ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC SUDOFIM SERV SRL
-NEWCOIR SI ARROWELD, LAME DE DEBITARE-GUABO, SERVICE APARATE DE SUDURA, GENERATOARE DE CURENT SI SUDURA DE ORICE MARCA. ... »
Activitate firma: APARATE SUDURA - SERVICE APARATE SUDURA - SERVICE GENERATOARE CURENT
Light Member 17 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
AC POWER TECH SRL
cu un astfel de sistem cu panouri fotovotaice sau generator eolian? Imi trebuiesc baterii de stocare si invertor? Exista firme care au mai facut asa ceva? Unde ma pot informa ... »
Activitate firma: panouri solare fotovoltaice - baterii acumulatori invertoare - generator eolian
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Unitech Electronics Ro
Livrare, Consultanta si Service pentru Solutii de electroalimentare (UPS si grupuri generatoare), Echipamente tipografice si Comunucatii/IT ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC FARMER LOGISTIC SRL
Compania vinde utilaje pentru constructii marca Liebherr, Hitachi, precum si utilajele multifunctionale Multione cu peste 50 de accesorii atasabile pentru constructii sau agricultura.Compania vinde si ofera service pentru toata gama de utilaje agicole si zootehnice. Utilajele sunt ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Mures
 Prezentare firma
indel com
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla [ Tip firma: Distribuitor ]
DISTRIBUITOR UTILAJE WEBER , KRESS , BOSCH , AIRMEC , ENERGY , BELLE . Generatoare , tehnica de sudura Helvi, compresoare , vibratoare beton, elicoptere , rigle vibrante , scule electrice de mina , scule pneumatice , motopompe , cilindri compactori DISCURI DIAMANTATE , BURGHIE SDS ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
S.C. MEDIA CONSULT S.R.L.
Domeniul principal: Masini/Piese » Ambarcatiuni Mici [ Tip firma: Distribuitor ]
pentru motoare navale si industriale, service, consultanta, proiectare si comercializare de pachete pentru remotorizare nave de manevra, impingatoare, pasager, speciale - service si piese de schimb. Am cistigat prin seriozitate si oferire de solutii adaptate ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Daris Consulting
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Daris Consulting dezvolta o gama generoasa de servicii de management. De la optimizarea procesului de vanzare la crearea si fundamentarea unui plan de afaceri si pana la Interim Management, Daris este punctul unic de acces spre solutii de crestere a performantei ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Electroutilaj
ELECTROUTILAJ este un furnizor important de produse si servicii specifice industriei electrotehnice si de automatizari, beneficiind de o experienta de peste 50 de ani in domeniu. Imaginea sub care se prezinta societatea noastra, este rezultatul activitatii mai multor ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
SC The Red Point SA
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Web Design [ Tip firma: Producator ]
arie de domenii, constituindu-se in: Sisteme integrate Enterprise Resource Planning Customer Relationship Management Document and Information Flow Management Supply Chain Management Project Management Data Warehouse Management Timetable Management University ... »
Light Member 22 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
SC TEROTEHNICA SRL
Domeniul principal: Masini/Piese » Piese de schimb [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Companie privata capital 100% romanesc acvand in domeniul serviciilor. Suntem distribuitor autorizat DEUTZ AG. piese schimb, consumabile , motoare si ... »
Activitate firma: piese DEUTZ - piese utilaje - reparati utilaje
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Rada Instal
Importator de sisteme de incalzire industriala, generatoare aer cald si dezumidificatoare marca KROLL GERMANIA pt. hale de productie, depozite, service-uri auto, sere ... »
Activitate firma: KROLL - ulei uzat
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
Travo
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Grija personala [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Situat vis-a-vis de Spitalul de Urgenta pe Calea Floreasca, intr-un spatiu generos, amenajat pentru a crea o ambianta intima si relaxanta, dotat cu aparatura de ultima generatie si in primul rand deservit de personal profesionist, Miki's Angels - Centru de Estetica Faciala si ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Green Energy Company
-2000 KWe produc combinat (co-generare) energie electrica si caldura/frig cu combustibil gazos (GN, biogaz). Unitati de cogenerare CHP tip: CENTRAX cu turbine de gaz(post-ardere in cazanul recuperator cu combustibil lichid). CENTRAX producator Englez de ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BLACK SEA SUPPLIERS
sanitare • aer conditionat • instalatii de gaz • materiale de constructii si amenajari • industria alimentara Service pentru produsele comercializate Consultanta tehnica pentru instalatii INDEXSERVICEINFOEVENIMENTE CONTOARE DE APA CRONOTERMOSTATE ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Lucid Scientific srl
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Medicina naturista [ Tip firma: Prestator de servicii ]
1. IMM cu capital integral privat. 2. OBIECT DE ACTIVITATE CERCETARE-DEZVOLTARE, SERVICII SI PRODUCTIE PENTRU SANATATE STIINTE TEHNICE SI INGINERESTI 3. REALIZARI IMPORTANTE: Tratament Ulcer Gastroduodenal-Brevete Tratament Helicobacter Pylori - Brevet ... »
Light Member 21 ani
Locatie: Salaj
 Prezentare firma
Primosal SRL
PRESTAM SERVICII DE: - DEZINSECTIE -DEZINSECTIE INTERIOARA PRIN PULVERIZARE DE SUBSTANTE INSECTICIDE DE SOC SI DE REMANETA; -DEZINSECTIE INTERIOARA FOLOSIND METODA GELULUI PENTRU REMANENTA INDELUNGATA; -DEZINSECTIE EXTERIOARA FOLOSIND GENERATORI DE CEATA, ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BIROTECH
Domeniul principal: Birotica/Papeterie » Copiatoare [ Tip firma: Distribuitor ]
Hartie si Film Epson, Hewlett-Packard. Componente si Accesorii pentru P.C. Fellowes, Sunnyline, Generic; Piese de schimb XEROX, BROTHER, SHARP, RICOH, Canon, Toshiba Consumabile originale copiatoare, imprimante ink-jet, laser, matriciale: XEROX, BROTHER, Epson, Hewlett-Packard, ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Restaurant Parc Mamaia
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Restaurante [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Situat la intrarea in statiunea Mamaia, cu terasa pe malul marii, Restaurant PARC ofera oaspetilor sai servicii de calitate intr-un ambient placut si relaxant. Avand centrala termica proprie si aer conditionat in saloane, Restaurant PARC Mamaia este, in tot cursul anului, locul ... »
Light Member 21 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
SC Matsumoto Family SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Comert International [ Tip firma: Producator ]
Compania noastra este ramura romaneasca a unui Grup de firme Romano-Japonez. Obiectul nostru de activitate este comertul on-line si prestarea de servicii de publicitate pe Internet, atat in Romania cat si in Europa.ObiectiveValoarea data de wakru companiilor membre este ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
s.c. rogers technologies srl
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Internet [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Profil: ü Constructii retele CATv si internet ü Provider internet/parteneriat cu MATCO Bucuresti (prin RDS) ü Software ü Service echip. electronice pentru RELCO SA Bucuresti (garantie si post garantie pentru Philips si Daewoo) ü Instalare antene /receptoare tv.sat in ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Hunedoara
 Prezentare firma
230 companii / 10 pagini
25 companii pe pagina.

"service generatoare" in Produse Hot - 1217 Rezultat(e)