Inscrie firma »
 

Prezentare BLACK SEA SUPPLIERS

INFIINTARE
Compania a fost infiintata in 1996 si are un capital social de 1 940 000 $. Din momentul infiintarii pana in prezent compania a deschis 30 de puncte de lucru pe intreg teritoriul Romaniei.
DOMENIUL DE ACTIVITATE
Comercializare de produse si echipamente pentru:
sisteme si echipamente de incalzire
alimentari cu apa
articole sanitare
aer conditionat
instalatii de gaz
materiale de constructii si amenajari
industria alimentara
Service pentru produsele comercializate
Consultanta tehnica pentru instalatii
INDEXSERVICEINFOEVENIMENTE


CONTOARE DE APA CRONOTERMOSTATE INSTRUMENTE CU CAPILAR MANOMETRE SUPAPE DE SIGURANTA TERMOMETRE SI TERMOSTATE MATERIALE FINISAJE INTERIOARE&EXTERIOARE COLOANE PENTRU SCARI GIPS CARTON TAVAN CASETAT PLACI POLISTIREN EXPANDAT USI METALICE DE EXTERIOR LAMPI DE EXTERIOR DIN OTEL INOX SPALATOARE INOX CAZI DE BAIE CABINE DE DUS PANOURI PENTRU DUS BAZINE WC VASE WC LAVOARE SETURI PENTRU BAIE MOBILIER BAIE ACCESORII PENTRU BAIE SISTEME DE CANALIZARE ARTICOLE SANITARE TEVI DIN OTEL SI FITINGURI DIN FONTA SI OTEL TEVI, FITINGURI SI ARMATURI DIN INOX TEVI SI FITINGURI PEhD TEVI SI FITINGURI DIN CUPRU SI BRONZ TEVI MULTISTRAT SI FITINGURI TEVI SI FITINGURI PEX TEVI SI FITINGURI PPR SCULE PENTRU TEVI FLANSE ROBINETE TERMO-SANITARE ROBINETE PENTRU RADIATOARE SI DE GAZ ROBINETE DE AMESTEC SI DEVIATOARE ROBINETE INDUSTRIALE SISTEME ANTI INCENDIU BATERII SANITARE POMPE HIDROFOARE GRUPURI DE POMPARE FILTRE SI INSTALATII DE DEDURIZARE REZERVOARE APARATE DE AER CONDITIONAT CHILLERE VENTILOCONVECTOARE AEROTERME DESTRATIFICATOARE DE AER GENERATOARE DE AER CALD UNITATI DE VENTILARE RECUPERATOARE DE CALDURA CONVECTOARE MURALE PE GAZ PERDELE DE AER CENTRALE TERMICE CAZANE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA PANOURI SOLARE BOILERE SI SCHIMBATOARE DE CALDURA GENERATOARE DE ABUR TUBURI RADIANTE ARZATOARE REGULATOARE DE PRESIUNE PENTRU GAZ VASE DE EXPANSIUNE RADIATOARE POMPE DE CIRCULATIE COSURI DE FUM
PRINCIPALII FURNIZORI
Compania are peste 250 de furnizori din toata lumea. Principalii sunt localizati in Germania, Austria, Franta, Italia, Spania, etc.
CLIENTI
Peste 6000 de clienti constanti, din toata tara:
firme comerciale, de constructii si montaj.
CALITATEA PRODUSELOR
Toate produsele comercializate au avize de speci- alitate si se incadreaza in normele nationale si in- ternationale de calitate.
DOTARI
Compania dispune de propria retea de depozite si de autovehicule de transport. De asemenea este dotata cu echipamente moderne de manipulare si depozitare a marfurilor in interiorul depozitelor. Aceste echipamente corespund normelor de secu- ritate a muncii si asigura productivitate ridicata si in acelasi timp o protectie deosebita atat a personalu- lui cat si a marfurilor.
ECHIPA
Mai mult de 680 de angajati dintre care:
- 150 ingineri de vanzari si service
ASPIRATII
Principalul obiectiv este de a oferi clientilor nostri servicii si produse la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.
Pe termen lung:
- extinderea retelei de depozite, puncte de lucru si service
- marirea capacitatilor
- implicarea in proiecte de anvergura.
PREZENTARE BLACK SEA SUPPLIERS
LIGHT
MEMBER
BLACK SEA SUPPLIERS
7 829 accesari
Persoana de contact: dragnea mihaela
Adresa postala: Str. Aurel Vlaicu, nr.191, Constanta, jud. Constanta
Localitate: , Bucuresti
Telefon: click aici 0241-695.340 .
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Instrumente de masura pentru lichide si gaze

ULTIMELE PRODUSE ALE BLACK SEA SUPPLIERS

Oferta firmei BLACK SEA SUPPLIERS nu contine nici un produs sau serviciu