Inscrie firma »

Restaurant Parc Mamaia

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Restaurant Parc Mamaia

Situat la intrarea in statiunea Mamaia, cu terasa pe malul marii, Restaurant PARC ofera oaspetilor sai servicii de calitate intr-un ambient placut si relaxant.
Avand centrala termica proprie si aer conditionat in saloane, Restaurant PARC Mamaia este, in tot cursul anului, locul propice pentru petreceri, aniversari, majorate, nunti, botezuri, banchete, revelioane, cocktail-uri, intalniri de afaceri, sedinte, conferinte, simpozioane, cursuri de perfectionare (asigurand, la cerere, accesoriile necesare precum si sonorizare).
Datorită spatiului generos de care dispune si a bunei compartimentari a saloanelor, Restaurant PARC Mamaia este un loc bun pentru realizarea de targuri si expozitii in diverse domenii, cu standuri de prezentare.
Pentru un mic dejun la malul marii, un dejun delicios in aer liber, la umbra terasei, o cină romantică la apus de soare, o petrecere rasunatoare sau discreta, o nunta greu de uitat etc. va oferim: salonul mare cu terasă (350-400 locuri la mese), "Salonul Rosu" (120-130 locuri la mese), Salonul Casino (60-80 locuri la mese), "Salonul Intim" cu terasa (20-30 locuri la mese).
Servirea micului dejun, a dejunului si cinei se face in sistem A la Carte sau prin meniuri zilnice (cu mancaruri gatite), la preturi accesibile pentru toti musafirii.
Pentru orasul Constanta, Restaurant PARC Mamaia a introdus sistemul de comenzi cu livrare la domiciliu "restaurant la tine acasa" oferind totodata si servicii profesionale de catering la sediul firmelor Dumneavoastra.
Plata serviciilor prestate se poate face cu numerar, virament, bonuri valorice sau tichete de masa (Bon Appetit, Hungastro Tichet, Sodexho Pass, Ticket Restaurant etc).
Directiunea Restaurant PARC Mamaia va ureaza "Bun Venit !", va doreste o vacanta placuta in statiunea Mamaia si va asteapta in orice anotimp!
PREZENTARE Restaurant Parc Mamaia
LIGHT
MEMBER
Restaurant Parc Mamaia
4 183 accesari
Persoana de contact: Marius Tudorache
Adresa postala: [email protected]
Localitate: Mamaia, Constanta
Telefon: click aici 831593
Fax: 831082
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Restaurante

ULTIMELE PRODUSE ALE RESTAURANT PARC MAMAIA

Oferta firmei Restaurant Parc Mamaia nu contine nici un produs sau serviciu