Inscrie firma »

Furnizori cursuri specializare

TRAINART
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Training [ Tip firma: Prestator de servicii ]
cursurilor. MISIUNE Misiunea specialistilor TRAINART este de a aduce rezultate concrete pozitive in dezvoltarea organizatiilor partenere, prin: -sesiuni de instruire care au o ... »
Activitate firma: training - instruire - cursuri
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
Centrul de Pregatire Activa PRO-ACTIVE
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Traininguri diverse [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Companie de training, specializata in preadarea cursurilor de limbi straine, in special engleza de afaceri si limba romana pentru straini. Oferim in special cursuri in companie, la sediul clientului adaptate 100 % la nevoile de training, dar si ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Fiatest Centru Educational
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Centre de Perfectionare [ Tip firma: Producator ]
Fiatest Centru Educational (FCE) este una dintre primele scoli particulare de limbi straine infiintata in Romania dupa 1898. Centrul este specializat in furnizarea de cursuri de limbi straine pentru adulti si alte servicii lingvistice de calitate, precum: audit ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC CONFORTUL SRL
SC CONFORTUL SRL organizeaza cursuri de calificare profesionala NIVEL II - echivalent cu scoala profesionala pentru urmatoarele meserii:Instalator instalatii de incalzire centrala/Electrician constructor/Sudor/Fierar betonist. Cursuri de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Botosani
 Prezentare firma
sc euromit logistic srl
sc euromit logistic srl este o firma romana care are ca activitate principala recrutarea si plasarea de asistenti medicali pe intreg teritoriul Italiei.Pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate, punem la dispozitie si cursuri de limba italiana cu personal italian ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EXIMTUR SA
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism [ Tip firma: Prestator de servicii ]
rezervari bilete de avion / Ticketing Servicii complete pentru calatorii de afaceri Organizare vacante in tara si strainatate Organizarea de programe turistice in Romania pentru turisti straini Organizare de Congrese/conferinte/meeting-uri de afaceri, in pachet de servicii complet Organizare ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Alpin Advertising
prin cursurile de specialitate efectuate de Alpin Expert Bucuresti- dir. ing. Vasilescu Dan Silviu si A.J.O.F.P. in colaborare cu Salvamont Gorj, personalul nostru avand clasa de specializare I-III. Intreg personalul nostru are efectuata protectia muncii ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
Nx Point SRL
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Tipografii [ Tip firma: Producator ]
Companie specializata in tipar digital. Producem si livram , coli A4 cu antet, manuale pentru training sau cursuri, plicuri personalizate, pliante publicitare, pamflete, mape de prezentare, cataloage de produse. Asiguram si legatorie cu arc de plastic, in forma unui ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC BIT CONSULTING PRO SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Administrare retele [ Tip firma: Producator ]
Solutii si servicii IT&C complete pentru afacerea ta. BitConsulting pune la dispozitie toata gama de solutii IT&C : bugete de tehnologizare IT&C , service calculatoare, infrastructura de retea, achizitii hardware, instalare de echipamnete, asistenta tehnica, helpdesk, identitate vizuala, web ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PROCOMUNITA
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta ISO [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Procomunita este o companie care isi propune sa contribuie la cresterea calitatii vietii comunitatii in care traim, prin informarea factorilor de decizie din companii asupra noilor cerinte de integrare europeana. Suntem specializati in organizarea de cursuri de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
Atlantic Computers Trading 99 S.R.L.
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Comert Calculatoare [ Tip firma: Producator ]
importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Carinag S.A
nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
proeducation
PROEDUCATION ROMANIA-firma de pregatire profesionala pentru adulti; vizeaza diverse categorii profesionale, -servicii de traduceri a actelor necesare obtinerii contractului de munca;-suport pentru intocmirea dosarului de obtinere a contractului de munca;-facilitarea contactului cu firmele ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC STEFADINA COMSERV SRL
Domeniul principal: Birotica/Papeterie » Organizare si arhivare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
de prelucrare fizica a documentelor, de 2000 metri liniari pe luna, se datoreaza atat celor 250 de angajati specializati, cat si modului de lucru etapizat. servicii complete ... »
Activitate firma: servicii arhivare documente - selectionare documente - arhivare electronica
Light Member 7 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
CENTRUL DE CONSULTANTA SI MANAGEMENT AL INFORMATIILOR PENTRU IMM-URI AL CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV
de finanþãri nerambursabile ºi credite bancare în condiþii avantajoase *Redactare ºi actualizare de pagini WEB *Instruire în dezvoltarea organizaþionalã (cursuri de calificare, de initiere, de perfectionare si specializare) CONSULTANÞII NOªTRI, DE ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
M.D.M. DET EUROCONSULT SRL
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Ghiduri turistice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
si a deghizari ; tehnici de investigare si supraveghere ; tehnici de autoaparare ; psihologia judiciara ; practici de cooperare UE in activitatea detectivului particular care dureaza intre 6-10zile, ... »
Activitate firma: cazare - detectivi - rezervari
Light Member 16 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
S.C. PRONED CONTROL S.R.L.
cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul ... »
Activitate firma: materiale plastice - snururi si placi de etansare non-azbest - inele si snururi de etansare din cauciuc
Light Member 15 ani
Locatie: Maramures
 Prezentare firma
Agentia imobiliara BALINT
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Agentia imobiliara BALINT functioneaza prin firma BPT 2002 SRL, firma infiintata in ianuarie 2002, de catre specialisti in domeniul juridic si financiar din Romania, singurul domeniu de activitate al firmei fiind cel imobiliar, sectorul de piata pe care suntem specializati fiind cel ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SIVECO Romania SA
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Baze de date [ Tip firma: Producator ]
-Business, eLearning si e-Health. De asemenea, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore, implicand dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BLUE LABEL SERVICE SRL
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Educatie si Instruire [ Tip firma: Producator ]
specializate in carte pentru copii (romanesti si straine), Zilele deschise, vizionare de spectacole de teatru, circ si opereta pentru copii, iesiri in parcuri, vizitare de obiective bucurestene semnificative, cursuri de inot (vara, la cerere). Echipamente: ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC MULTIPLUS CONSULTING SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Managementul calitatii [ Tip firma: Prestator de servicii ]
pregatirea si instruirea personalului in vederea atingerii nivelului de cerinte impuse de postul respectiv. Se identifica astfel necesarul de cursuri, perioade de training si pregatire, precum si perioada necesara acumularii experientei profesionale cerute. Pasul 7: Team building ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC Aleron Training Center SRL
Misiunea noastra este de a livra cele mai bune cursuri cu cei mai buni lectori pietei romanesti high-end de Business IT si solutii. Pregatim specialisti si consultanti pentru cariere ... »
Activitate firma: Cursuri Specializare - Training Specializare - Specializare
Buyer Member 13 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
ASOCIATIA "CENTRUL DE RESURSE SOCIO-UMANE SI EDUCATIE EUROPEANA"
Este o organizatie nonprofit, infiintata in vederea indrumarii si sprijinirii activitatilor de consiliere, informare si educare a cetatenilor in spiritul democratiei, incurajarea acestora la ... »
Activitate firma: ong - cursuri de specializare -
Buyer Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita
Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti CURSURI DE CALIFICARE SI PERFECTIONARE. Preturi avantajoase ! Plata in rate ! ... »
Activitate firma: cursuri specializare - cursuri someri - cursuri perfectionare
Buyer Member 14 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Centrul de Formare Profesionala Eurodeal SRL
-pietrari-tencuitori dulgheri-tamplari-parchetari vanzatori marfuri alimentare operatori confectioneri industriali zugravi-ipsosari-tapetari-vopsitori montatori pereti si plafoane din gips ... »
Activitate firma: cursuri de calificare acreditate - cursuri de calificare si specializare - cursuri de calificare bucuresti
Buyer Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
133 companii / 6 pagini
25 companii pe pagina.

"cursuri specializare" in Produse Hot - 236 Rezultat(e)