Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Bacau

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
Zmeu skullyZmeu skully
Zmeu Skully

Caracteristici: Zmeu clasic cu semnul piratilor. Fabricat din poliester. Zmeu cu maner cu rola si coarda. Tije din fibra de sticla incasabile. Nu se decoloreaza. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 65 x 63 cm. Viteza vantului: 20 x 45 km/h. Varsta recomandata: 6 ani ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zmeu sunnyZmeu sunny
Zmeu Sunny

Caracteristici: Zmeu ce il infatiseaza pe avionasul Sunny. Fabricat din folie rezistenta de polietilena. Zmeu cu maner ergonomic si coarda. Va zbura si intr-o adiere usoara de vant. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 76 x 51 cm Viteza vantului: 20 x 40 km/h ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zmeu top loopZmeu top loop
Zmeu Top Loop

Caracteristici: Zmeu dirijabil pentru incepatori. Fabricat din poliester ripstop rezistent la rupere. Usor de asamblat. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 130 x 69 cm. Viteza vantului: 25 x 50 km/h. Varsta recomandata: 8 ani +. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zmeu triple birdZmeu triple bird
Zmeu Triple Bird

Caracteristici: Specialitate Gunther. 3 zmee care zboara in formatie. Culoare rezistenta. Rola cu manere. Tije din fibra de sticla. Panza rezistenta la rupere din nylon Ripsop. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 70 x 70 cm. Viteza vantului: 20 x 45 ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zmeu winnie the poohZmeu winnie the pooh
Zmeu Winnie the Pooh

Caracteristici: Zmeu cu Winnie the Pooh si prietenii sai. Fabricat din folie rezistenta de polietilena. Zmeu cu maner ergonomic si coarda. Va zbura si intr-o adiere usoara de vant. Usor de manevrat. Fabricat in Germania. Dimensiuni: 115 x 63 cm. Viteza vantului: 20 x 40 km/h. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zona de spalat caiiZona de spalat caii
Zona de spalat caii

Horse wash area - Schleich 42104 Este la fel de placut sa va ingrijiti si sa periati calul precum plimbarile pe care le faceti in poiana sau in padure. De aceea, adevaratii iubitori de cai deabia asteapta sa isi spele si sa isi hraneasca animalul iar acesta deabia asteapta sa se apropie de ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare - inel stralucitorZornaitoare - inel stralucitor
Zornaitoare - inel stralucitor

La prinderea jucariei, bebelusul se va distra rotind discului luminos din centru si zornaind bilele colorate. De la 0 luni ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare broscuta si buburuza-fisher priceZornaitoare broscuta si buburuza-fisher price
Zornaitoare Broscuta si Buburuza-Fisher Price

 Este usor de prins cu degetele mici, cu o broasca sclipitoare, buburuza care se roteste si clicaie si picioare texturate " toate gata sa distreze copilul!   Varsta recomandata: 3-18 luni! ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare buburuzaZornaitoare buburuza
Zornaitoare buburuza

Zornaitoare buburuza​ Plan Toys Varsta - sub 1 an Materiale - Lemn Dimensiune - 5.5 x 8 x 3 cm Buburuza rotunjoara pentru o prindere facila in manuta. Pe burtica are inele colorate ce emit un sunet ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare cheiZornaitoare chei
ZORNAITOARE CHEI

"Jucariile bebe create de Clementoni ii facepe micuti activi si atenti. Aceste jucarii sunt gandite astfel incat, prin joaca sa ajute la dezvoltarea abilitatilor viitoare ale micutului. Zornaitoare cu 3 cheite de diferite forme si culori cu butoane care odata apasate scot sunete si lumini. Fabricat ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare elefantZornaitoare elefant
ZORNAITOARE ELEFANT

Zornaitoarea stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Urechea si piciorusele elefantului sunt realizate din plastic moale, permitandu-le celor mici sa foloseasca jucaria ca pe una de dentitie. Bilutele colorate din burtica elefantului fac zgomot in momentul in ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare fisher-price chime bee - mattel ccg02-cbk73Zornaitoare fisher-price chime bee - mattel ccg02-cbk73
Zornaitoare Fisher-Price Chime Bee - Mattel CCG02-CBK73

Fisher-Price Chime Bee - Mattel CCG02-CBK73 Continut: o zornaitoare pentru bebelusi.   Avertisment: Avertisment! Spalati produsul inainte si dupa fiecare utilizare cu apa fierbinte si sapun apoi clatiti. Uscati la aer. Varsta recomandata: +0 ani. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare fisher-price elephant rattle roller - mattel ccg02-cbk74Zornaitoare fisher-price elephant rattle roller - mattel ccg02-cbk74
Zornaitoare Fisher-Price Elephant Rattle Roller - Mattel CCG02-CBK74

Fisher-Price Elephant Rattle Roller - Mattel CCG02-CBK74 Continut: o zornaitoare pentru bebelusi. Avertisment: Avertisment! Spalati produsul inainte si dupa fiecare utilizare cu apa fierbinte si sapun apoi clatiti. Uscati la aer. Varsta recomandata: +0 ani. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare fluturasZornaitoare fluturas
Zornaitoare Fluturas

Caracteristici: Jucariile Lamaze cresc odata cu bebelusii care se bucura pe masura ce lunile trec. Zornaitoare Fluturas este o jucarie vesela care incurajeaza explorarea, cu texturi colorate, moi si interesante. Coloritul viu al fibrelor stimuleza simtul tactil si cel vizual. Are componente ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare girafaZornaitoare girafa
ZORNAITOARE GIRAFA

Zornaitoarea stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Simpatica girfa isi poate misca gatul in sus si in jos, in timp ce bilutele colorate fac zgomot. Cornitele de pe cap sunt fabricate din plastic moale ce le permite celor mici sa foloseasca jucaria ca pe una ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare maimuticaZornaitoare maimutica
ZORNAITOARE MAIMUTICA

Zornaitoarea stimuleaza dexteritatea manuala, perceptia vizuala si auditiva a nou-nascutilor. Draguta maimuta are urechile realizate din plastic moale, pemitandu-le celor mici sa foloseasca jucaria ca pe una de dentitie. Cu numeroase bilute colorate care fac zgomot, jucaria ii va incanta pe cei ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare mickey mouseZornaitoare mickey mouse
ZORNAITOARE MICKEY MOUSE

O zornaitoare cu mici mingiute colorate si jucarii agatate ce stimuleaza abilitatile manuale ale celor mici. Personajul Mickey se poate misca. Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zornaitoare minnie mouseZornaitoare minnie mouse
ZORNAITOARE MINNIE MOUSE

O zornaitoare cu mici mingiute colorate si jucarii agatate ce stimuleaza abilitatile manuale ale celor mici. Personajul Minnie se poate misca. Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi. ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
Zuru-set acvariu+sirena magicaZuru-set acvariu+sirena magica
ZURU-SET ACVARIU+SIRENA MAGICA

Micile tale prietene au la dispozitie propria lume subacvatica, pe care o pot explora. In acvariul incapator, dragalasele sirene magice Zuru pot inota, face scufundari si bucura fetitele cu miscarile lor realiste. Pe fundul acvariului sunt stanci si corali, pentru ca ele sa se simta ca acasa. Seara, ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
ZvapaiatiiZvapaiatii
Zvapaiatii

Zvapaiatii sunt animalute adorabile cu optiuni care pot fi monitorizate. Pot scoate sunete nostime si au personalitate proprie! Fiecare are mod de sunete si viteza. +4 ani Include 2 baterii AAA ... »
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Contacteaza acum
28545 elemente / 1142 pagini