Inscrie firma »
Membru ClubAfaceri.ro de 3 ani
Membru ClubAfaceri.ro de 3 ani Membru Premium Gold: Tudor Florin
Firma: TOP PLUS DESIGN
Domeniu de activitate: Dezvoltator si producator de produse, tehnici si solutii de umbrire

Societatea noastra s-a infiintat in anul 2004 preluand experienta acumulata de firme de profil din occident. Am intrat pe piata romaneasca a amenajarilor interioare si exterioare cu noi performante, produse si tehnici de umbrire.

La inceput am incercat destul de multe metode de promovare a firmei pentru a ne mari portofoliul de clienti. Una dintre metode a fost inscrierea firmei in directoare de firme si site-uri de business de pe internet, mi s-a parut o idee mai putin costisitoare timpul si costurile fiind reduse.

Unul din aceste site-uri a fost ClubAfaceri.ro. Acesta mi-a atras atentia pentru ca oferea servicii foarte bine targetate si abordarea clientilor era profesionista, asa cum nu o facea nimeni la acel moment. Cand am primit telefon din partea managerului meu de cont am fost placut impresionat. Acesta m-a ajutat pe tot parcursul perioadei de testare a serviciilor. Aceasta perioada (trial) m-a convins. Am avut activitate si rezultatele nu au intarziat sa apara.

Dupa expirarea perioadei trial managerul de cont m-a ajutat sa iau cea mai buna decizie pentru mine. In cazul meu pachetul Gold era cea mai buna alegere. In acest pachet de servicii mi s-a oferit atat o campanie publicitara prin bannere precum si un site de prezentare pentru firma mea, lucru de care aveam nevoie. Era un mix interesant din toate punctele de vedere. Castigam clienti noi, imi faceam publicitate prin bannere si mi se facea si un site de prezentare. Nu am putut refuza.

Dupa alegerea pachetului de servicii Gold vizibilitatea firmei a crescut si numarul de contracte s-a marit.

Acum sunt deja la al 3-lea an consecutiv in care aleg serviciile ClubAfaceri.ro si o sa continui sa aleg aceste servicii atata timp cat sunt benefice. In tot acest timp contactele au fost din ce in ce mai multe tinand cont ca alte forme de publicitate (cataloage de afaceri si nu numai) incep sa fie depasite moral, comunitatea ClubAfaceri.ro si prezenta oamenilor online a crescut semnificativ.

Pentru cei care doresc sa se inscrie la ClubAfaceri.ro pot da urmatorul sfat: Faceti-o si incercati sa comunicati cat mai mult cu managerul dumneavoastra de cont. Astfel toate posibilitatile acestui site vor fi fructificate la maxim.