Inscrie firma »
ClubAfaceri.ro a contribuit cu un procent important din vanzarile noastre online
ClubAfaceri.ro a contribuit cu un procent important din vanzarile noastre online Inceputul colaborarii noastre cu echipa clubafaceri.ro s-a concretizat prin achizitia pachetului Silver.

Pe parcurs s-au concretizat beneficiile calitatii de membru in cadrul portalului si s-a trecut la o treapta superioara, pachetul Premium Gold. In urma prezentei de peste 7 ani in cadrul platformei b2b - clubafaceri.ro putem afirma ca a fost-ramane-si va fi un instrument foarte important in promovarea online a companiei Elmas.

Calitatea serviciilor si publicul targetat pe domeniul business constituie avantajul major pentru a investi in promovarea pe aceasta platforma dezvoltata continuu.

Cele peste 400 de cereri de oferte venite din portal au contribuit la un procent important din vanzarile online ale companiei noastre. Astazi promovarea si prezenta online a unei companii este foarte importanta. Prin strategia de marketing abordata, compania Elmas a alocat un buget important pentru prezenta online in ultimii ani. Faptul ca inca din anul 2000 (cand s-a lansat propria retea de site-uri) a fost constientizat rolul internetului in dezvoltarea companiei, s-a ajuns ca astazi sa devina o componenta cheie in activitatea de vanzare si nu numai.

Prezenta activa si pe portalurile dedicate b2b este absolut necesara pentru a intra in contact direct cu publicul specializat. Investitia in canalele de promovare online a devenit mult mai profitabila decat vectorii traditionali de advertising.