Inscrie firma »
Peste 50% din clientii care ne contacteaza on-line ne-au gasit pe portalul ClubAfaceri.ro
Peste 50% din clientii care ne contacteaza on-line ne-au gasit pe portalul ClubAfaceri.ro Suntem membrii ai portalului Club Afaceri de 8 ani, din care in ultimii 2 ani suntem membrii Premium Gold.

Am apreciat si am simtit avantajele acestei colaborari inca de la inceput, insa vizibilitatea ofertelor publicate pe Club Afaceri si feed-backul primit de la clientii nostri potentiali au crescut considerabil de la promovarea noastra in categoria Premium Gold.

Suntem prezenti si pe alte platforme de promovare on-line, dar trebuie sa recunoastem ca peste 50% din clientii care ne contacteaza on-line ne-au gasit pe portalul ClubAfaceri. Categoria Premium Gold a portalului dv ne ofera multiple oportunitati pentru prezentarea produselor, a ofertelor speciale, a ofertelor cu discount, este foarte usor de folosit si de actualizat, iar partea grafica a prezentarii este foarte sugestiva atat pentru noi cat si pentru clientii potentiali.

Prezenta firmei noastre, a produselor noastre si a ofertelor speciale pe platformele on-line reprezinta motorul principal de dezvoltare si promovare a afacerii noastre. Nu mai putem concepe promovarea si vanzarea produselor noastre fara prezenta pe internet, pe platforme sau motoare de cautare.