Inscrie firma »
Folosirea serviciilor se transpune in contracte semnate
Folosirea serviciilor se transpune in contracte semnate Membru Premium Silver: Adrian Epure, Adrian Colea
Firma: VIP AMENAJARI CONSTRUCT
Domeniu de activitate: Constructii si amenajari

VIP AMENAJARI CONSTRUCT o firma tanara ce activeaza in domeniul constructiilor si amenajarilor executand cu succes lucrari de hidroizolatii, termoizolatii si nu numai.

Am auzit de ClubAfaceri.ro la inceputul anului 2006 pe cand lucram la o alta firma de constructii care era membra a comunitatii de afaceri ClubAfaceri.ro. In toamna anului 2006 am reusit sa pornim propria afacere si stiind deja efectele benefice ale prezentei firmei pe ClubAfaceri.ro am inscris imediat firma noastra pe site.

Am inceput cu perioada gratuita in care am beneficiat de suportul managerului nostru de cont si imediat dupa expirarea acestei perioade am semnat achizitia unui pachet de servicii Premium.

Acum verific frecvent mesajele primite de la clientii veniti prin intermediul ClubAfaceri.ro si numarul de vizitatori de pe pagina standului firmei. Este placut cand vezi ca folosirea serviciilor se transpune in contracte semnate.

In acest timp am promovat firma si serviciile pe care le oferim si in alte medii dar raportul cost/feedback este incontestabil in favoarea internetului.

Consideram colaborarea cu site-ul ClubAfaceri.ro una benefica si vom continua aceasta colaborare fara doar si poate.