Inscrie firma »
Faceti cat de curand acest pas
Faceti cat de curand acest pas Membru Premium Silver: Dorin Lupastean - General Manager
Firma: KELME SPORT SRL
Domeniu de activitate: Import si comercializare de gazon sintetic

KELME SPORT SRL este o firma infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate importul si comercializarea de gazon sintetic pentru diferite suprafete de teren sportiv, destinate cluburilor sportive, bazelor sportive si stadioanelor.

Site-ul ClubAfaceri.ro l-am gasit in vara anului 2006 navigand pe internet. Am studiat putin site-ul si posibilitatea de a face afaceri online a fost agreeata de catre noi.

Perioada gratuita, de dupa inscriere, a fost foarte bine venita pentru a ma familiariza cu site-ul si pentru a testa serviciile oferite de ClubAfaceri.ro. Astfel a trecut o foarte scurta perioada de timp in care am luat decizia de a achizitiona pachetul Premium care ofera o gama larga de servicii. Pastrez o legatura stransa cu managerii de cont si intotdeauna mi-au fost de mare ajutor. Tin sa le multumesc pe aceasta cale.

Dupa achizitionarea pachetului de servicii numarul de contacte a crescut si implicit a urmat si semnarea contractelor. Au meritat din plin banii platiti. Suntem contactati direct de persoane interesate de produsele noastre si modul de comunicare este foarte rapid.

Interesant este ca toata concurenta noastra este inscrisa la ClubAfaceri.ro, dar nu ne deranjeaza se pare ca este loc pentru toata lumea .

Totul este simplu la ClubAfaceri.ro. Noi publicam prezentarea produselor pe care le oferim si ClubAfaceri.ro se ocupa de stabilirea contactelor dintre potentialul client si compania noastra.

In acest moment avem multe obiective de indeplinit si speram cu ajutorul acordat de site-ul ClubAfaceri.ro sa atingem tot ceea ce ne-am propus.

Pentru cei care inca nu fac parte din aceasta comunitate: Indrazniti sa va depasiti scepticismul deoarece viitorul afacerilor sta in mediul online. Faceti cat de curand acest pas deoarece nu veti regreta investitia facuta.