Inscrie firma »
Cresterea continua a rezultatelor recomanda ClubAfaceri.ro
Cresterea continua a rezultatelor recomanda ClubAfaceri.ro Membru Premium Gold: Anca Cretu
Companie: HOLDMANN GRUP SRL
Domeniu de activitate: Furnizarea de solutii pentru curatenie si igiena

Experienta de peste 12 ani a companiei Holdmann, lideri traditionali in furnizarea de solutii pentru curatenie si igiena, poate fi definita in perceptia Clientilor nostri, prin valoarea si personalitatea pe care noi insine o inspiram acestora.

In egala masura, atat noi cat si furnizorii nostri am cautat si am reusit sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale Clientilor nostri, anticipand nevoile acestora oferindu-le solutii imbatabile de confort si igiena.

Fiind o Companie in continua dezvoltare, am avut intotdeauna nevoie de o promovare pe masura si orice mediu de promovare este binevenit mai ales cand ne aduce si rezultate.

De ClubAfaceri.ro am aflat navigand pe internet si am vazut posibilitatea inscrierii Companiei, precum si cateva produse ce se afla in portofoliul nostru. Tinand cont ca Internetul face parte din cele mai cautate si cele mai eficiente modalitati de a transmite si asimila informatii nu am ezitat sa inscriu compania pe ClubAfaceri.ro

Perioada Trial a fost o perioada de invatare si aprofundare a serviciilor oferite de site si a modului de folosire cat mai eficienta a lor astfel incat succesul sa fie garantat. In tot acest timp am fost sustinuti de catre managerii de cont ai ClubAfaceri.ro cu ajutorul carora inca de la inceput am reusit sa atragem un trafic sensibil mai mare catre site-ul nostru.

Am ales un pachet de servicii Premium Gold pentru simplul fapt ca in perioada Trial cand aveam doar cateva produse expuse pe ClubAfaceri, la simpla cautare a acestora pe Google, ajungeam pe www.clubafaceri.ro si astfel orice potential client putea ajunge foarte simplu pe site-ul companiei, fara prea multa cautare pe internet, putea afla o adresa de contact, un numar de telefon si astfel atragerea de noi clienti era mult mai usoara. De asemenea stiam ca site-ul ClubAfaceri.ro era cel mai mare portal de afaceri din Romania.

Dupa achizitionarea pachetului de servicii Premium Gold numarul contractelor a crescut continuu, lucru ce ma bucura foarte mult. De asemenea ClubAfaceri.ro pune la dispozitie un sistem de mesagerie complex prin care potentialii clienti pot sa ne transmita mesaje, cereri de oferte si bineinteles posibilitatea sa avem o mai buna evidenta a tot ce se intampla astfel incat sa oferim intotdeauna un raspuns prompt.

In viitor vom alege cu incredere pachetele de servicii ale ClubAfaceri.ro si speram chiar mai mult de atat pentru ca de la inscrierea companiei si produselor pe toate site-urile s-a ajuns la alegerea celor mai bune servicii de pe piata si eficientizarea activitatii pe internet. ClubAfaceri.ro va fi mereu o preferinta in optiunile pe care le avem.

Pentru alte companii nu pot spune decat ca trebuie sa se inscrie cu incredere, nu au nimic de pierdut, numai de castigat. Cei sceptici in ceea ce priveste mediul online ar trebui sa se puna in locul unui potential client ce cauta o anumita companie sau un produs: Ce va face acesta? Va pune mana pe telefon si va suna la informatii pentru un numar de telefon? 90 % vor cauta pe unul din motoarele de cautare, deoarece in ziua de astazi majoritatea dintre noi, atat utilizatorii casnici cat si companiile detinem conexiune la internet.

Succes tuturor.