Inscrie firma »
ClubAfaceri.ro iti aduce clientul la usa!
ClubAfaceri.ro iti aduce clientul la usa! Domnul Ionut ANDREI
Director Companie FISELA IMPEX
Membru Premium Gold 3 ani
Fisela este cel mai mare magazin online de articole de pescuit, furnizor de produse pentru pescuitul la crap, rapitor, match, roubesiana, musca, stationar sau apa sarata.Cand m-am hotarat sa ma inscriu in ClubAfaceri.ro acum 3 ani, stiam modelul de business si am considerat ca este o relatie castigatoare
pentru ambele parti.
Factorul decisiv pentru achizitionarea pachetului Premium Gold a fost succesul si ROI-ul(return of investment), venite foarte rapid. Clubafaceri.ro este o solutie simpla si ieftina pentru a-ti promova compania. In plus, creezi premisele unei colaborari sau vanzari, indiferent ca e vorba de B2B sau B2C.

Pe romaneste, nu te ajuta sa bati tu la usa clientului, ci iti aduce clientul la usa. Mai bine de atat nu se poate...

Beneficiile sunt multe dupa ce devii membru Premium Gold, dar dincolo de awarness si mediatizare merita sa nominalizez ROI-ul. Daca stau sa fac un calcul grosier, cu certitudine ca prezenta in CA privita ca advertising, bate Adwords sau orice campanie publicitara standard, pe termen lung. Spun asta pe cifre.

Mi-am promovat afacerea in mai multe medii.
Cred ca, exceptand televiziunea, le-am luat pe toate la rand.
Apartenenta la o comunitate de afaceri nu poate fi decat benefica.
Investitia e mica si rezultatele sunt spectaculoase.

Desi nu folosim 100% facilitatile oferite de ClubAfaceri.ro, este evident faptul ca, doar existand intr-o astfel de comunitate, castigi. Ceea ce facem noi cel mai des este postarea de oferte si listarea nomenclatorului de produse. Avem grija ca, atunci cand apare o noutate, sa o spunem si celor de pe ClubAfaceri.ro. Este acelasi lucru ca si cu un magazine real. Daca ai marfa noua si nu o pui in vitrina, nu spui clientilor ca ai bagat marfa, nu stie nimeni, nu cumpara nimeni, nu intra nimeni la tine in magazin!

Fisela este un magazin online de pescuit. Prin esenta, supravietuieste
datorita prezentei online si a dinamicii care o presupune un astfel de
proiect.

Le recomand celor care vor sa se inscrie in ClubAfaceri.ro sa faca pasul si sa priveasca platforma de business drept o prelungire a
afacerii.

ClubAfaceri.ro nu este un catalog de firme. Este o extensie utila a afacerii proprii, iar dimensiunea si relevanta o fac sa fie una castigatoare.