Inscrie firma »
ClubAfaceri.ro a contribuit semnificativ la promovarea companiei Regio
ClubAfaceri.ro a contribuit semnificativ la promovarea companiei Regio Calitatea de membru Premium Gold in cadrul site-ului ClubAfaceri.ro a contribuit semnificativ la promovarea companiei Regio. In acest sens o mare parte dintre clientii cu care am deschis parteneriate business au venit prin intermediul acestui site si totodata produsele noastre au ajuns la clienti mai usor, oferind cea mai buna modalitate de informare.

Astfel, peste 55% dintre clientii care ne-au contactat din mediul online au venit din partea Club Afaceri, lucru care a contribuit semnificativ la cresterea cifrei de afaceri si dezvoltarea unor parteneriate de viitor.

ClubAfaceri.ro ne-a ajutat sa avem o anumita prestanta atat in mediul online cat si in randul celor care ne cunosteau deja.

Prezenta online a devenit cu siguranta obligatorie pentru orice companie. In prezent internetul ofera cea mai fiabila modalitate de a vinde, de a promova, de a te informa, din toate toate punctele de vedere. Unul dintre acestea este usurinta cu care se raspandeste informatia iar celalalt il reprezinta reducerea costurilor.

Avand in vedere pozitia de piata importanta pe care o detinem in prezent este evident faptul ca nu putem lipsi din mediul online, mediu care ne pune in permanenta in legatura cu noutatea, miscarile din piata si totodata cu partenerii nostri si prin care reusim sa comunicam la randul nostru cu tot ce inseamna piata de business.

In acest sens multumim inca o data ClubAfaceri.ro pentru suportul oferit in dezvoltarea companiei Regio si suntem convinsi ca pe viitor vom colabora la fel de bine ca si pana acum !