Inscrie firma »
Cea mai convenabila afacere pe care am facut-o
Cea mai convenabila afacere pe care am facut-o Membru Premium Bronze: Doamna Andreea Voiculescu
Firma: S+F FOOD STUFF
Produse: Ciocolata si produse din ciocolata

S+F FOOD STUFF este o firma producatoare de ciocolata si produse din ciocolata. Inca de la infiintare, anul 2000 am mentinut ritmul dorit al dezvoltarii si am inregistrat rezultate bune pe o piata controlata de concurenta la acel moment.

In orice moment al activitatii am incercat sa ne extindem piata de desfacere, astfel, in anul 2006 cautand pe internet distribuitori pentru produsele noastre, din fericire pentru noi "I found You"!

Nu am ezitat in a inscrie firma in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro mai ales ca beneficiam de o perioada gratuita in care ma puteam familiariza cu serviciile oferite si puteam sa vad ce rezultate pot avea in urma prezentei intr-o astfel de comunitate de afaceri.

Inca din perioada de gratuitate a folosirii serviciilor ClubAfaceri.ro am reusit sa incheiem 2 afaceri, am gasit 2 distribuitori care ne-au ajutat la penetrarea altor zone in care nu activam inca. Astfel am hotarat ca la sfarsitul perioadei de gratuitate sa optam pentru un pachet de servicii Premium. Pretul nu era mare si rezultatele se dovedeau a fi reale si bineinteles avantajoase pentru S+F FOOD STUFF.

Dupa achizitionarea pachetului de servicii si marirea activitatii pe site prin utilizarea frecventa a serviciilor oferite surpriza noastra a fost si mai mare. Am inceput sa avem si mai multe contacte cu potentiali colaboratori, multe din acestea concretizandu-se prin semnarea de contracte. Achizitionarea pachetului de servicii a meritat!

Acum, de cate ori am putin timp intru pe ClubAfaceri.ro si caut noi colaboratori. Rezultatele sunt proportionale cu activitatea pe site ceea ce este minunat.

"Eu cred ca este cea mai convenabila afacere pe care am facut-o cu costuri foarte reduse." Pentru toti cei care nu au incercat inca am urmatorul sfat: "Nu aveti ce pierde, aveti numai de castigat"