Inscrie firma »
Am avut mai multi vizitatori
Am avut mai multi vizitatori Membru Premium Silver: Marian Ionescu
Firma: COLOR LUX SRL
Domeniu de activitate: Import si distributie de lacuri, vopsele si tencuieli decorative

COLOR LUX SRL este o firma infiintata in anul 2004 ce activeaza pe piata romaneasca ca importator si distribuitor de lacuri, vopsele si tencuieli decorative.

Inscrierea firmei noastre pe acest site a fost neprevazuta. Cunosteam un site similar dar nu am primit raspuns la cererea mea de inscriere. Astfel, printr-o simpla cautare pe internet, am ajuns la ClubAfaceri.ro

Am inscris firma pe site si am avut o perioada gratuita in care puteam incerca serviciile oferite de site dar, din pacate, lipsa de timp nu mi-a permis sa exploatez aceasta perioda la maxim chiar daca indrumarea si ajutorul dat de managerul nostru de cont in aceasta perioada a fost de nota 10.

Am ales cumpararea unui pachet de servicii Premium pentru ca astfel puteam publica un banner pe site-ul ClubAfaceri.ro.

Dupa achizitia pachetului de serviciu Premium nu am contorizat numarul de contacte insa ce pot spune cu certitudine este ca dupa postarea banner-ului, pagina nostra a avut mai multi vizitatori. Sunt multumit de investitia facuta si cred ca in viitor internetul va avea un impact major si asupra costurilor cat si a modului de a face afaceri.

Inca nu exista incredere deplina in acest mod de a face afaceri. Spun asta, deoarece am constatat (si nu ma refer strict la Club Afaceri) ca oamenii nu ofera date reale si din acest punct de vedere "Romania" este inca la inceput de drum si trebuie sa se maturizeze.

Cu toate acestea am inscris si o a doua firma pe site si o sa incercam sa avem rezultatele scontate si cu aceasta.

Mesajul meu pentru cei care nu sunt inscrisi inca la ClubAfaceri.ro, cu toate ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, este ca merita sa incerce.