Inscrie firma »
2. Prezentati toate produsele si serviciile dumneavoastra. Nu exista numar limita!
2. Prezentati toate produsele si serviciile dumneavoastra. Nu exista numar limita! Sumar:


ClubAfaceri.ro este singurul portal de business to business care nu restrictioneaza numarul de produse si servicii prezentate.

Prezentati-le cat mai bine pentru a atrage cat mai multe cereri din partea clientilor.

Numele produselor/serviciilor trebuie sa fie clare si sa contina atat denumirea generica (ex. monitor LCD 17") dar si modelul acestuia (Asus MM17D) astfel numele produsului va fi Monitor LCD 17 inch - Asus MM17D. In acest fel atrageti clientii care cauta un monitor de 17" dar si pe cei care cauta un model anume - MM17D

Descrierea produsului/serviciului trebuie sa fie cat mai ampla si sa contina toate datele acestuia atat tehnice cat si comerciale.

Adaugarea pozei produsului poate ajuta foarte mult in prezentarea si vanzarea produsului. Nu ezitati sa adaugati o poza explicita care poate face diferenta intre firma dumneavoastra si concurenta.

Selectati cu atentie categoriile in care sa fie listate produsele si serviciile. Nu incercati sa listati produsele dumneavoastra in categorii in care nu isi au cautare.

***

Daca aveti intrebari nu ezitati sa contactati managerul dumneavoastra de cont.

***

Daca nu ai inca firma inscrisa in ClubAfaceri.ro acceseaza acest link si beneficiaza si tu de avantajele prezentei tale in comunitatea noastra de afaceri >>