Inscrie firma »
MarkMedia.ro - Prima editie a Targului de Vile
MarkMedia.ro - Prima editie a Targului de Vile ClubAfaceri.ro se implica in prima editie a Targului de Vile organizat la sfarsitul lunii la World Trade Center. Implicarea in manifestari de acest gen este a doua reusita a ClubAfaceri.ro dupa BIFE TMB - Targul de Mobila. Tendinta ClubAfaceri ramane in continuare de a sprijini manifestatiile de acest gen si de a implica companiile intr-un mediu de afaceri mai organizat, prin care comunicarea sa capete noi valente. Alaturi de structurile clasice media dorim sa devenim suportul in mediul informatiei rapide - Internetul.

Cu aceasta ocazie, in perioada 16 - 26 Octombrie 2003 ClubAfaceri si Impact organizeaza un concurs cu premii in valoare de 2500 euro care constau in invitatii la conferintele si atelierele de lucru specializate in cadrul targului si servicii de consultanta de specialitate in afaceri prin Internet oferite de Medianet prin intermediul portalului de afaceri ClubAfaceri.

Acest concurs reprezinta un prilej de initiativa in stabilirea profilului utilizatorului de informatie de si pentru afaceri pentru prima data in Romania. Studiul va dura un an si va fi publicat in noiembrie 2004

Vineri 17 Octombrie 2003