Inscrie firma »
Evenimentul Zilei - Formulare de Fisc, pe Internet
Evenimentul Zilei - Formulare de Fisc, pe Internet Recent, portalul clubafaceri.ro a lansat serviciul de "Formulare si acte necesare", care ofera gratuit formulare tipizate, printre care se regasesc declaratii si cereri pentru administratia financiara (de exemplu, cereri transfer auto, declaratie de inactivitate, de contract ori de achitare a obligatiilor si impozitelor).

Formularele se pot tipari, astfel incit cei care le vor folosi vor economisi timp, bani si-si vor proteja si nervii deoarece nu va mai fi nevoie sa mearga la administratia financiara decit pentru a le depune, ne-a declarat Laura Leonte, directorul departamentului de marketing al portalului "ClubAfaceri".

Pe site se gasesc si informatii referitoare la documentatia necesara pentru eliberarea autorizatiilor, precum si actele necesare in vederea rambursarii TVA-ului sau eliberarii certificatului fiscal, a autorizatiei de constructie, a certificatului de urbanism etc.

"Avem deja o baza de date de 101 cereri, formulare, declaratii, mentiuni si vom introduce mai multe pe parcurs. Serviciul va fi interactiv. Orice persoana care a cautat ceva si nu a gasit a fost ajutata pe cit posibil. Dorim ca acest serviciu sa fie un instrument util in lupta contra birocratiei", a adaugat Laura Leonte. Cei interesati pot intra pe site la http://www.clubafaceri.ro/formulare

Duminica 28 Septembrie 2003