Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Firma S.C. MM PRODCOM 56 S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si are ca obiect principal de activitate, conform CAEN 4120 - lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.
S.C. MM PRODCOM'56 S.R.L. face parte din categoria intreprinderilor mici si mijlocii, iar pentru activitatea depusa , firma este:
- Laureata a "Topului Firmelor din Bucuresti"- locul IV
- Laureata a "Topul Firmelor din sectorul 6 - Bucuresti" - editia a - VIII - a , noiembrie 2003.
- Laureata a " Topului Firmelor pe tara" -locul VII.

Cu personal calificat, dotari tehnice specifice, spatii de productie tamplarie PVC si aluminiu, constructii metalice, tinichigerie, birouri dotate cu echipament de ultima ora, cu un management adaptat cerintelor de piata, societatea noastra executa lucrari de foarte buna calitate in domeniul constructiilor.
Incepand de la proiect si executie, pana la receptie, noi oferim solutii eficiente pentru toate etapele proiectului, micsorandu-se astfel costurile generale ale proiectului dumneavoastra. Cel mai important obiectiv al companiei este acela de a asigura servicii de calitate in vederea indeplinirii cerintelor beneficiarilor nostrii si realizarea cu succes a proiectelor acestora.
O particularitate a serviciilor prestate de societatea noastra, este aceea ca, de la prima prezentare pana la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat si controlat cu deosebita atentie.
Calitatea lucrarilor si serviciilor realizate de MM PRODCOM'56 SRL este garantata, prin respectarea normelor europene de calitate, conform standardului ISO 9001 privind calitatea, ISO 14001 privind mediul, ISO 18001 privind sanatatea si securitatea nationala.
In prezent are ca activitate principala lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale - CAEN - 4120 si activitati secundare:



Lucrari industriale si edilitare:

- zugraveli interioare si exterioare;
- plafoane false ;
- pereti din rigips;
- zugraveli interioare si exterioare ;
- plafoane false ;
- constructii la rosu ;
- constructii si montaj hale metalice ;
- mochetari , montaj linoleum normal si antistatic ;
- zidarie, tencuire ;
- lucrari de ipsoserie;
- lucrari de tamplarie si dulgherie ;
- vopsitorie, zugraveli obisnuite si in relief ;
- pardosire si placare a peretilor;
- fundatii si reabilitari ;
- tamplarie PVC si aluminiu, rulouri Al si PVC ;
- balustrada din otel inoxidabil;
- consolidari , supraetajari , extinderi cladiri ;
- executie lucrari de constructii cladiri civile si industriale;
- expertize tehnice;
- proiectare cladiri civile si industriale;
- rafturi metalice ;
- confectii metalice si tinichigerie ;
- grilaje metalice de orice forma si dimensiune;
- usi de garaj ;
- reabilitari termice si tencuiala decorativa;
- mobilier;

Alte activitati diverse:

- terasamente si platforme betonate ;
- lucrari de geniu;
- drumuri si alei betonate , placate cu pavele ;
- activitati de testari si analize tehnice .
- amenajari spatii verzi ;

Lucrari hidroizolatii la cladiri:

- cu membrane termosudabile;
- cu sindrila bituminoasa provenita din import;
- cu tabla cutata sau dreapta;
- sarpante din lemn si metal ;
- invelitori cu tabla tip Lindab;
- montaj jgheaburi si burlane de orice tip ;
- intocmire caiete de sarcini ;
- evaluare lucrari aferente constructiilor si instalatiilor;
- intocmire devize tehnico - economice pentru lucrari aferente cladirilor;

Instalatii electrice:

- proiectare si executie instalatii electrice si de automatizari ;
- verificari PRAM (verificarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant si verificarea rigiditatii dielectrice la cabluri si echipamente electrice ) ;
- proiectare si executie tablouri electrice de forta si lumina;
- intocmire documentatie si obtinere aviz de racordare (de la ENEL);
- montaj si punere in functiune grupuri electrogene automatizate;
- instalatii de curenti slabi si instalatii de voce date ;
- centrale de avertizare incendii si antiefractie;
- instalatii electrice interioare , bransamente ;
- transformatoare electrice de joasa tensiune (6/0.4kv ; 10/0.4kv);
- posturi de transformare;
- statii de distributie pe joasa tensiune;
- bransamente electrice subterane si aeriene ;
- linii electrice;
- instalatii sistem supraveghere video ;
- instalatii sistem avertizare incendiu;


Lucrari de instalatii tehnico- sanitare:

- proiectare si executie instalatii de apa si canalizare din metal sau polipropilena ;
- executie instalatii sanitare interioare;
- montaj echipamente specifice statiilor de pompare apa potabila si industriala;
- executie contorizare la instalatii de alimentare cu apa ;
- lucrari de instalatii si protectie anticoroziva;
- montare contoare apa calda si apa rece productie ;
- instalatii termice ;
- montaj centrale termice ;
- montaj aparate de conditionare a aerului ;
- amenajare camere server ;
- revizuire si reparatii rezervoare de apa si cazane incalzire ;

Oferim si servicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice model de balustrade, scari si accesorii din inox, firma noastra prin expertiza certificata in domeniu a personalului si tehnologia performanta utilizata va garanteaza calitatea ireprosabila a serviciilor oferite.
Lucrarile noastre se disting prin designul modern, rafinament, finisajele ireprosabile, originalitatea modelelor si personalizarea acestora.
Materialele pe care le utilizam sunt conforme cu standardele de calitate UE din domeniu si asigura o calitate deosebita si durabilitate lucrarilor executate. Utilajele si echipamentele din dotare ne permit realizarea si a unor lucrari cu grad mare de complexitate.
Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte: constructia de case "la rosu", constructia de case "la cheie" si nu in ultimul rand amenajarile interioare, toate acestea fiind oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere, societatea noastra dispunand de aparatura si utilajele necesare efectuarii lucrarilor de mai sus fiind interesata in mentinerea unui nivel ridicat de calitate care sa corespunda exigentelor beneficiarilor si in conformitate cu legislatia in vigoare.
Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama.
Alte motive pentru care ati putea lucra cu noi sunt:
- raport pret-calitate excelent,
- atentia acordata fiecarui amanunt al constructiei,
- respectarea termenilor stabiliti,
- plata se efectueaza pe masura avansarii lucrarii,
- posibilitatea alegerii materialelor de constructie, posibilitatea avansarii lucrarii intr-un mod rapid.

Oferim si o serie de facilitati beneficiarilor, precum :

- scaderea sau chiar renuntarea la cota de organizare de santier ;
- garantii pentru lucrarile executate in functie de specificul acestora;
- intocmirea instructiunilor de exploatare si instruire a personalului de exploatare al beneficiarului, in vederea utilizarii la parametrii proiectati si in conditiile de siguranta a constructiilor si instalatiilor aferente.
Strategia noastra de dezvoltare consta in satisfacerea tuturor solicitarilor beneficiarilor si posibilitatea de abordare a oricarui tip de constructie si reparatie cu instalatiile aferente.
Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam si ne implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarui produs.
Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerintele clientului. Fiecare realizare purtand amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor tehnicieni de exceptie.
Ne-am impus pe piata prin calitatea ridicata a serviciilor noastre si prin preturile competitive. Oferta noastra este complexa si adaptata fiecarui proiect in parte. Va stam la dispozitie cu un personal calificat in solutionarea proiectelor Dumneavoastra, echipamente moderne si know-how.
Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte: constructia de case "la rosu", constructia de case "la cheie" si nu in ultimul rand amenajarile interioare, toate acestea fiind oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere.

Astfel prezentam solutii eficiente pentru casa tinand totodata cont si de cerintele dumneavoastra. Executam o gama larga de case "la cheie", fiind incluse si instalatiile sanitare si electrice.
Asadar compania noastra va ofera posibilitatea de a opta pentru tipul de serviciu pe care il doriti, fiind capabili sa ducem o lucrare la final intr-un timp scurt si avantajos pentru dumneavoastra.
Pe langa tot ce inseamna personal calificat si profesionalism firma noastra de constructii in Bucuresti dispune si de o gama larga de materiale de foarte buna calitate care ofera rezistenta in timp.
Incepand de la proiect si executie, pana la receptie, noi oferim solutii eficiente pentru toate etapele proiectului, micsorandu-se astfel costurile generale ale proiectului dumneavoastra. Cel mai important obiectiv al companiei este acela de a asigura servicii de calitate in vederea indeplinirii cerintelor beneficiarilor nostrii si realizarea cu succes a proiectelor acestora.
Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte: constructia de case "la rosu", constructia de case "la cheie" si nu in ultimul rand amenajarile interioare, toate acestea fiind oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere.
Astfel prezentam solutii eficiente pentru casa tinand totodata cont si de cerintele dumneavoastra. Executam o gama larga de case "la cheie", fiind incluse si instalatiile sanitare si electrice
Asadar compania noastra va ofera posibilitatea de a opta pentru tipul de serviciu pe care il doriti, fiind capabili sa ducem o lucrare la final intr-un timp scurt si avantajos pentru dumneavoastra.
Pe langa tot ce inseamna personal calificat si profesionalism firma noastra de constructii in Bucuresti dispune si de o gama larga de materiale de foarte buna calitate care ofera rezistenta in timp.
In timp, ne-am impus pe piata prin calitatea ridicata a serviciilor noastre si prin preturile competitive. Oferta noastra este complexa si adaptata fiecarui proiect in parte. Va stam la dispozitie cu un personal calificat in solutionarea proiectelor Dumneavoastra, echipamente moderne si know-how.
Pe scurt, obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o calitate foarte buna, chiar la nivelul celor mai mici detalii si, implicit, de a obtine aprecierea beneficiarilor nostri, ceea ce pentru noi inseamna cea mai buna reclama.
De asemenea, dorim sa va multumim pentru interesul aratat fata de activitatile desfasurate de noi si va invitam sa ne contactati pentru orice amanunt ce va este necesar, promitandu-va in acelasi timp ca orice intrebare va fi tratata cu toata seriozitatea.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
3 961 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tamplarie si profile pvc - constructii civile - hidroizolatii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MM PRODCOM 56 SRL

Constructie case la rosu, turnare fundatiiConstructie case la rosu, turnare fundatii
Constructie case la rosu, turnare fundatii
Dintre serviciile noastre de o inalta calitate si la un pret avantajos fac parte si: constructia de case "la rosu", ...
Reabilitare termica locuinte colective si individualeReabilitare termica locuinte colective si individuale
Reabilitare termica locuinte colective si individu...
Proiectul de reabilitare termica este util pentru sporirea confortului termic atat pentru reducerea cheltuelilor de ...
Lucrari de instalatii tehnico- sanitareLucrari de instalatii tehnico- sanitare
Lucrari de instalatii tehnico- sanitare
- proiectare si executie instalatii de apa si canalizare din metal sau polipropilena ; - executie instalatii sanitare ...
Lucrari de instalatii tehnico- sanitareLucrari de instalatii tehnico- sanitare
Lucrari de instalatii tehnico- sanitare
• proiectare si executie instalatii de apa si canalizare din metal sau polipropilena ; • executie ...
Lucrari industriale si edilitareLucrari industriale si edilitare
Lucrari industriale si edilitare
Lucrari industriale si edilitare: - zugraveli interioare si exterioare; - plafoane false ; - pereti din rigips ...
Lucrari hidroizolatii la cladiriLucrari hidroizolatii la cladiri
Lucrari hidroizolatii la cladiri
Lucrari hidroizolatii la cladiri: - cu membrane termosudabile; - cu sindrila bituminoasa provenita din import; ...
Servicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice model de balustrade, scari si accesorii din inoxServicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice model de balustrade, scari si accesorii din inox
Servicii profesionale de proiectare, executare si ...
Oferim si servicii profesionale de proiectare, executare si montaj pentru orice model de balustrade, scari si accesorii ...
Tamplarie pvc, profile si feronerie, rulouri, plase de tantariTamplarie pvc, profile si feronerie, rulouri, plase de tantari
Tamplarie pvc, profile si feronerie, rulouri, plas...
Renovata sau construita din temelii, o casa are nevoie de ferestre cu geam termopan, rulouri, plase de tantari, durabile ...
Mobilier interior, de gradina si medical, de laborator la comandaMobilier interior, de gradina si medical, de laborator la comanda
Mobilier interior, de gradina si medical, de labor...
Firma noastra va ofera solutii functionale si design de calitate pentru locuinta dumneavoastra prin disponibilitatea ...