Inscrie firma »

tastatura flexibila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tastatura flexibila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tastatura flexibila luminata

Tastatura flexibila luminata


Tastatura complet flexibila, de culoare roz, care prezinta toate avantajele... unei tastaturi flexibile: datorita constructiei cu perne de aer si a siliconului ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tastatura flexibila roz cu conectare prin usb sau ps2

Tastatura flexibila roz cu conectare prin USB sau PS2


... Iata o tastatura flexibila, practica si durabila, de un roz de-a dreptul de vis...! Tastaturile flexibile sunt practic indestructibile la actiunea apei, putand fi spalate de... comoda decat cea pe tastaturile traditionale din plastic dur. Designul lor plat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tastatura flexibila color cu conectare prin usb sau

Tastatura flexibila COLOR cu conectare prin USB sau PS2


PRET EXCEPTIONAL: 59,99 RON! (Pret vechi = 69,99 RON) In familia tastaturilor... flexibile, practice si durabile, va prezentam noile sosite: Tastaturile flexibile... accesorii PC. Tastaturile flexibile sunt practic indestructibile la actiunea apei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Centrala de alarmare ca 5

CENTRALA DE ALARMARE CA 5


Centrala de alarma CA-5 este o solutie cu mare flexibilitate pentru spatiile... collector control - tastatura LCD - tastatura LED programare - locala... cu ajutorul tastaturilor LED si LCD - la distanta cu ajutorul uni PC prin intermediul ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala antiefractie pc-585

Centrala antiefractie PC-585


Configurarea foarte flexibila a zonelor 4 zone complet programabile; numarul... zonelor poate fi expandat pina la 8 folosind intrarile pentru zone a tastaturilor... la ficare numar de telefon; Centrala are inclusa si tastatura PC-1555. ... »
Oferit de:Sec Sys Com SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Centrala de alarmare - ca 10

CENTRALA DE ALARMARE - CA 10


Centrala de alarma CA-10 este o solutie cu mare flexibilitate pentru spatiile... on each keypad - extindere prin adaugarea de tastaturi sau module de extindere... - tastaturi LCD si LED - control de la distanta cu ajutorul telefonului utilizand modulul ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cititor cartele, mt-412r

Cititor cartele, MT-412R


cartele cu unghi de citire flexibil si rezolutie ridicata; - Potrivit pentru carduri... populare; - Flexibilitate de instalare; - Ofera aplicatii de birou sau de montare... TTL Tastatura RS-232 Lumina rosie MT-412 ... »
Oferit de:SC Seektron SRL
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Ecograf digital-dus 6

ECOGRAF DIGITAL-DUS 6


flexibilitate si functionalitate. Varietatea de sonde multifrecventa precum si pachetele... 204 FRAME -128 IMAGINI MEMORIE -Tastatura ergonomica QWERTY iluminata -ZOOM ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ecograf digital-dus 8

ECOGRAF DIGITAL-DUS 8


mai multa flexibilitate si functionalitate. Cofiguratia standard completa... specifice aparatelor high-end : -CINE LOOP 204 FRAME -128 IMAGINI MEMORIE -Tastatura ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea