Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete

Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete

Tip produs: formula flow fost flw bypass
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete


Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW

300 comprimateBYPAS / STENT- NUTRITIONAL

Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !!


PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR

Cu extracte din: FICAT, ADRENALA, SPLINA si TIMUS


Inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling

Conceputa initial de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison

Adusa la zi si inbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu:Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare

IBA Bucuresti " Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4667/2011


Fabricat in CANADA

Poarta stampila de calitate GMP

\"Sunt convins ca raspunsul este da, putem sa tinem complet sub control bolile cardiovaculare, infarcturile miocardice si congestiile cerebrale prin utilizarea corecta a acestei terapii...\" we can get almost COMPLETE CONTROL of cardiovascular disease, heart attacks and strokes by the proper use of this therapy... even cure it.\" - Linus Pauling, Cuvantare despre Teoria Unificata asupra bolilor Cardiovaculare


EVITA ACUM OPERATIA DE BYPASS SAU DE MONTARE STENT


ELIMINA ACUM COLESTEROLUL DEPUS PE ARTERE

INBUNANATESTE-TI FLUXUL SANGUIN


Prin ce se deosebeste Formula FLOW de vechea formula FLW si formula FLOW initiala? Formula FLOW este o forma net inbunatatita prin incorporarea cercetarilor recente in domeniu. In primul rand adaosul de Bioperina conduce la o Bio-disponibilitate mult superioara a ingredientilor din compozitie. De asemenea, adaosul de Concentrat deAdrenala aduce formula in parametrii stabiliti de David Rowland. Adaosul perechii de aminoacizi L-Lizina+L-Prolinaeste foarte importanta intru-cat acesta combinatie are capacitatea de a preveni re-depunerea colesterolului pe artere prin formarea unui strat de “Teflon” in jurul moleculelor lipoproteinei Lp(a), conducand eventual la eliminerea acestora de pe peretii arteriali. Adaosul de Coenzima Q10 potentata de mai multe ori de prezenta Bioperinei are un efect sinergic, un efect de energizare a muschiului cardiac, efect antioxidant la nivelul peretilor arteriali si efect de reciclare a celorllalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai de a ajuta la controlul glucidelor din sange dar si la reciclarea vitaminelor din formulatie. Adaosul de Iod este conform cercetarilor recente de la firma Canadiana Inovite.


TEST DE CONFIRMARE


Fotografiile de mai jos au fost luate din interiorul aceleiasi artere coronariene ale unui pacient de 68 de ani. Fotografia din stanga a fost luata inainte de tratament iar cea din dreapta dupa numai 5 luni de tratament cu Formula FLOW. In fotografia din stanga se observa ingrosarea peretelui arterial prin depuneri pe artere si un aterom masiv rezultand in strangularea fluxului sanguin. In fotografia din dreapta se observa ca depunerile de pe peretii arterei au fost eliminate iar ateromul a fost dizolvat aproape in intregime. Se observa marirea semnificativa a fluxului sanguin.


......!Medicii rideau cind le-am spus ca eu o sa scap si de diabet, si sa stiti ca EDTA ............. a facut sa ma trezesc cu glicemie 0,7, acum am redus cele 10 unitati de insulina (cica doza minima), la 4, am dimineata 08 - 1 glicemie, dar nu fac nici o restrictie la fructe dulci! Sunt curios ce figuri o sa faca cei de la diabet, unde sunt inregistrat, cand o sa ii anunt ca nu mai am nevoie de insulina, si ce analize or sa mai propuna.....! Am plecat pe principiul ca daca se reface ficatul, pot sa revina si celelalte! aveam tensiune mai mare, dar nu luam ENAP decit la 18 cu 10, acum numai dupa o luna de EDTA si Formula FLOW, am 13 -14 cu 7 -8! Este clar, medicina alternativa are solutii pentru sanatate........Eu nu stiam de depunerile de calciu si colesterol pe artere si in organe, daca nu faceam un CT la Viena, si apoi mi-am gasit singur pe net solutia........!

Dumitru Mihaita, 52 ani


domnule doctor Delcea,

Tatal meu care suferea de cardiopatie ischemica a urmat timp de 6 luni protocolul de curatire arteriala prescris de dvs (tin sa precizez ca pe tot parcursul acestei perioade a renuntat la medicamentatia alopata). Acum se simte mult mai bine. Luna trecuta a facut un eco doppler, iar rezultatele au aratat ca starea lui s-a imbunatatit destul de mult, medicul spunandu-i ca nu mai e nevoie sa se opereze.

In conditiile de fata v-as ruga sa imi spuneti daca mai e nevoie sa mai urmeze vreun tratament de intretinere si ce anume? Multumesc mult!

Cu respect, Adela FrunzaSTIATI CA:

Multi din cei care sufera infarcturi nu au colestrolul marit?

Colesterolul nu este cauza bolilor cardio-vasculare?

Blocajele arteriale pot fi indepartate in siguranta si fara interventie chirurgicala?

BYPASS-UL NUTRITIONAL ALTERNATIV

Istoric

Ca raspuns la inmultirea fara precedent a bolilor cardio-vasculare, operatiile chirurgicale de Bypass sau de angioplastie (montari de stent-uri) s-au proliferat pe scara larga, inclusiv in Romania. Nu numai ca sunt interventii chirurgicale traumatice dar dupa operatie, pacientul devine sclavul unui pumn zilnic de medicamente alopate, multe dintre ele avand efecte secundare de durata care pot afecta ireversibil diferite organe interne. Marea inconvenienta a acestor interventii chirurgicale este faptul ca desi rezolva momentan problema unor blocaje arteriale localizate, nu elimina cauza care se afla la radacina problemei si in consecinta, dupa cativa ani fie ca apar alte blocaje in locatii diferite fie ca organismul continua sa depuna colesterol si alte materii pe bypass sau pe stent. Adica se revine de unde s-a plecat!

Fondatorul binecunoscutului Institut care ii poarta numele, Profesorul American Linus Pauling, de doua ori laureat al Premiului Nobel, a fost in mod deosebit preocupat de sistemul cardio-vascular cercetand cauzele aparitiei blocajelor si a posibilitatii eliminarii acestor cauze concomitent cu curatirea sistemului circulator. El a conclus ca depunerile de pe sistemul arterial sunt o consecinta a inflamatiei peretilor arteriali si a raspunsului organismului contra acestor inflamatii prin depunerea unui “pansament” format din colesterol si alte materii. El a conclus ca daca se elimina cauza si i se ofera nutrientii de care are nevoie, organismul poate sa-si curete singur si definitiv sistemul arterial. Pentru aceasta, organismul nu are nevoie de substante chimice de sinteza ci din contra, are nevoie pur si simplu de minerale, vitamine, aminoacizi, factori lipotropici si secretii glandulare in proportii precise. Linus Pauling a conclus ca este gresit sa aruncam vina pe colesterol caci nu nivelul ridicat de colesterol in sange este cauza blocajelor arteriale ci faptul ca organismul depune acest colesterol pe peretii arterelor. Altfel cum se explica prezenta bolilor cardiovasculare la personae cu nivele normale de colesterol si absenta depunerilor si blocajelor arteriale la persone cu niveluri elevate de colesterol seric?

Mai multe despre Prof. Linus Pauling? Fa click >>>http://www.paulingtherapy.com/

Istoricul Byapass-ului Nutritional


Cu aproximativ 30 de ani in urma, Dr. David Rowland a preluat teoria Prof. Linus Pauling si a realizat o reteta (formula) alcatuita din 27 de ingredienti selectati in concentratii si rapoarte foarte precise pe care a denumit-o Bypassul Nutritional. Cei 27 de ingredienti stimuleaza organismul sa-si curete singur depunerile de pe artere si sa evite re-depunerea acestora. Desigur ca Dr. Rowland a fost de nenumarate ori atacat cu vehementa de numerosi cardio-chirurgi in special in Statele Unite ale Americii unde chirurgia cardio-vasculara aduce anual doctorilor chirurgi zeci de miliarde de dolari in urma operatiilor de bypass si angioplastie.

Un consortiu de nutritionisti din Vancouver a inbunatatit formula initiala a lui David Rowland prin incorporarea ultimelor descoperiri in domeniul tratarii pe cale naturista a stenozarii arteriale. Astfel a fost dezvoltata Formula FLOW.

Formula FLOW contine un complex de ingrediente precis selectate si dozate. Ceea ce da rezultate este asocierea lor speciala. Toate componentele trebuie sa fie prezente simultan, conlucrind si sprijinindu-se reciproc, asemanator verigilor dintru-un lant.

Un singur drajeu nu poate cuprinde toate ingredientele din Formula de Curatire Arteriala. Ar fi prea mare ca sa poata fi inghitit. Asadar, pentru a cuprinde toate ingredientele, ele pot fi grupate separat sau luate impreuna, in aceleasi proportii, dar in doze mai mici fiecare, per tableta. Un numar suficient de tablete trebuie administrat zilnic pentru a cumula doza totala recomandata pentru fiecare componenta (de regula, 10 tablete pe zi). Aceasta doza zilnica este desigur mai mare decit cea oficial recomandata pe eticheta flacoanelor, care adesea reflecta punctul de vedere al institutiei guvernamentale de resort si nu de fapt, ceea ce organismul nostru are nevoie.

Formula se adreseaza deci tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale.

De la lansarea Byapss-ului Nutritionla pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.

Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii.

In cartea sa intitulata “Bypass the Bypass” (Evita Bypass-ul), Dr. Rowland explica adevarata semnificatie a colesterolului, explica modul de actiune al Formulei FLOW, rezultate, testimoniale si sfaturi utile si programe pentru a evita bolile cardio-vasculare. Cartea se afla in curs de publicare si in limba Romana la intitiativa firmei noatre omoloage din Romania, Provita Nutrition S.A.

http://www.members.shaw.ca/durantec/Tratamente/BYPASS.doc

Este minunat sa vezi pacienti care si-au recapatat vigoarea si vitalitatea in urma curatitii arteriale cu Formula FLOW. In decursul doar a catorva saptamani de tratament cu Formula FLOW se pot observa imbunatatiri vizibile ale texturii pielii. Multi pacienti au remarcat imbunatatiri la care nici nu se gandeau (in afara de cele circulatorii pentru care se tratau in mod specific) cum ar fi: artrita reumatoidala, probleme de prostata, hipertensiune arteriala, vedere degradata, lipsa de energie etc. Este remarcabil cum imbunatatirea circulatiei aduce dupa sine multe alte beneficii pentru starea generala de sanatate.


INTREBARI FRECVENTE


Intrebare: Pot administra EDTA pe timpul terapiei cu Formula FLOW?

Raspuns: DA. Chiar este recomandat. EDTA poate fi administrat in paralel cu Formula FLOW intru-cat actioneaza pe un plan concurent. Formula FLOW indeparteaza depunerile de colesterol (ateroamele) in timp ce EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebrale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale, fibrina si deseuri celulare care se \"cimenteaza\" pe peretii arteriali. Este chiar indicat ca in paralel cu FLOW sa se administreze si EDTA pentru a se realiza o curatire ateriala totala si completa. Daca ati efectuat deja cura cu Formula FLOW este indicat chiar si dupa efectuarea acesteia sa efectuati si o cura de EDTA (asemanator cu Formula FLOW, tot 1 flacon pentru fiecare 10 ani de viata). Dar EDTA nu este doar pentru artere. El ataca in acelasi timp si calcefierile din alte parti ale organismului in special organele interne. Doza recomandata este de 2-3 capsule pe stomacul gol, cel putin 2 capsule administrate seara exact inainte de culcare.

Intrebare: Sunt predispus din familie la arteroscleroza. Pota administra Formula FLOW si EDTA preventiv?

Raspuns: DA. EDTA va preveni evolutia bolii aterosclerotice cauzata de calcefierea (intarirea) arterlor sau stenozarea valvelor inimii. Adminstrare: 1-2 tablete/zi pe o perioada de 6-12 luni adminsitrate pe stomacul gol, seara exact inainte de culcare . Pentru a evita si depunerile de colesterol , pe aceasta perioada se va administra Formula FLOW 10 tablete/zi pentru o jumatate din perioada recomandata bolnavilor de ateroscleroza. (vezi descrierea produsului Formula FLOW). Se poate continua apoi cu 2 tablete pe zi de Formula FLOW (este utila si pe post de Multivitaminele si Mineralele recomandate zilnic)

Intrebare: Sufar de stenoze cu angina pectorala si hipertensiune. Ce ar fi mai indicat sa administrez, Formula FLOW sau EDTA?

Raspuns: In general boala aterosclerotica este cauzata de depuneri (ateroame) pe peretii arterelor si chiar si pe valvele inimii compuse din: colesterol, metale grele, calciu (sub forma de calcar) si deseuri minerale. De aceea, un tratament complet trebuie sa elimine aceste dpuneri in totalitatea lor. Formula FLOW elimina depunerile de colesterol in timp ce EDTA elimina restul. Este deci recomandabil ca tratamentul sa includa atat Formula FLOW cat si EDTA

ATEROM > + = Curatirea arteriala completa

Intrebare: am citit de curand ca una din cauzele aparitiei pe artere a ateroamelor sau a agravarii acestore este excesul de Cupru. Cum majoritatea tevilor din instalatiile de apa sunt din cupru probabil ca asta explica inmultirea cazuriolor de boli cardiovasculare, in special ateroscleroza. Cum se elimina si depozitele de Cupru?

Raspuns: Administrand EDTA impreuna cu Formula FLOW. EDTA este foarte eficient in eliminarea excesului de cupru pentru care are mare afinitate.

Intrebare: este indicat ca alaturi de Formula FLOW si EDTA sa administrez si SERRA PLUS in cadrul protocolului de curatire arteriala? Ce rol are in curatirea arteriala?

Raspuns: Una din cauzele majore ale bolilor cardiovasculare este inflamatia care se reflecta atat la nivel de perete arterial cat si la nivelul inimii (cord marit, valve care nu inchid bine). Rezultatul inflamatiei este fibrina care are un efect de \"ingrosare a sangelui\". Deci este bine ca macar in primele luni de administare a protocolului de curatire arteriala sa administrati si SERRA PLUS


ADMINISTRARE :

CURATIRE ARTERIALA (Bypass Nutritional): 10 tablete FLOW/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale). Schema de tratament sugerata: 3-3-4 (3 - dimineata - 3 la pranz - 4 seara) dar nu este obligatorie. Important este sa se respecte doza de 10 tablete pe zi. persoanele subponerale pot administra doar 8 tablete/zi

Durata minima a unei tratament: 30 de zile de tratament (1 Flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. (de exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni.

RECOMANDARI: Pe parcursul tratamentului cu Formula FLOW se recomanda si administrarea in paralel deEDTA pentru eliminarea posibilelor calcefieri din sistemul arterial realizandu-se astfel o curatire totala a sistemului. Dozaj EDTA: 3 tablete seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa sau 2 tablete EDTA seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa si 1 tableta dimineata la sculare cu un pahar mare de apa. Se va administra EDTA pe toata perioada curei cu FLOW. In acest caz, cat timp se administreaza FLOW nu se mai administreaza si alte multi-vitamine si minerale.

CAZURI de la A-Z


03.09.2009 Timisoara

Stimate Domnule Bogdan Delcea,

Cu doua luni in urma sotul meu a facut un infarct si diabet de tip II pe care l-a dus pe picioare si a fost depistat cam la o saptamana cind s-a prezentat la unitate de primire urgente a spitalului judetean Timisoara cu o durere acuta in zona diafragmei. A urmat o serie de internari prin sectii de cardiologie. In acest context am inceput sa caut pe internt mai multe informatii despre posibilele tratamente ale afectiunilor sotului meu si asa am gasit BYPASS-UL NUTRITIONAL (N.R. Formula FLOW) si am ramas impresionata de cele citite .

…………..

Precizez ca sotul meu nu a fumat niciodata, nu consuma bauturi alcoolice , nu a facut excese alimentare si are inaltimea de 1,8 m si 95kg inainte de infarct si 84kg in acest moment (a fost obez in copilarie cind a urmat ceva tratament endocrinologic dar a ramas supraponderal) , nu a fost bolnav in ultimii 30 ani iar la vizitele anuale la cabinetul de medicina muncii unde i s-a facut elecrocardiograma si testul de glicemie a fost declarat apt in fiacare an .

Va multumesc

Adriana Caraghiaur

============================

18.09.2009 Timisoara

Stimate Domnule Bogdan Delcea,

Au tecut doar trei saptmani de cind sotul meu a inceput sa ia FLOW si de10 zile EDTA si deja se simte mai bine si poate sa parcurga pe jos distante mult mai mari fara sa simte jena in zona pieptului.Din medicatia alopata am exclus Prestarium si Sortisul iar la Sioforul 500mg x2/zi inca nu am renuntat inca.

Cu stima,

Adriana Caraghiaur

============================

07.11.2009 Timisoara

Stimate Domnule Bogdan Delcea,

Conform progamarii ne-am prezentat in data de 2 noiembrie la Fundeni la clinica de Cardiologie pentru reevalure .In atasament este biletul de iesire si electrocardiograma. In medicamentatie au aparut modificari si doar cele bifate le ia sotul meu celelalte le-am eliminat dupa cum ne-ati recomandat dumneavoastra. Modificarile survenite fiind semnificative au cam pus pe ginduri pe domni doctori asa ca le-am comunicat ca pe linga medicamentatia alopata data de iei am recurs si la formula FLOW+EDTA si spre marea mea uimire au fost foarte interesati sa afle amanunte mai ales ca doamna doctor Mihaela Salagean este secretaul Revistei de cardiologie si Societatii Romane de Cardiologie iar doctorul Dan Deleanu este presedintele societatii si ei nu au primit nici un material de prezentare a acestor produse.In acest context le-am indicat site-ul unde pot gasi mai multe informatii .

Evolutia sotului meu este fantastica mai ales ca aici in Timisoara mimeni din lumea medicala nu a luat in serios faptul ca am recurs la FLOW + EDTA si imi tot explicau ca singura solutie este doar bypass si ca e foarte grav si ca nu se poate amina prea mult si alte texe de acest fel...

Cu stima

Adriana Caraghiaur

===================

20.04.2010 Timisoara

Stimate Domnule Bogdan Delcea,

A trecut cam mult de cind nu v-am mai transmis date privind evolutia starii de sanatate a sotului meu dar abia acum doua saptamani am terminat cura cu Flow + EDTA si saptamana trecuta am fost din nou la clinica din Fundeni. In atasament v-am transmis biletul de iesire din spital cu toate analizele efectuate.

……….

Trebuie sa precizez ca sotul meu se simte foarte bine , poate sa lucreze si in gradina fara sa efort prea mare (ex; coseste cu motocoasa in gradina de la tara si o ora fara probleme) dar ca sunt momente cind ii scade tensiunea (100 cu 55 ) si atunci il doare capul. Cardiologul fata de cele aratate de noi privind valorile scazute de tensiune a recomandat sa consume mai multa apa si un pic sarat

…………..

Ni s-a atras atentia ca factorul de extractie este inca mic 28%.

Fata de aceasta situatie va rog sa ne spuneti ce anume mai trebuie sa ia in afara de FLOW -doza de intretinere- si STEMULIN.

……….

Un lucru este cert cu acest tratament nu mai este nevoie de nici o interventie chirurgicala si aceasta este un lucru foarte mare .

Asteptam cu nerabdare raspunsul dumneavoastra pentru a continua tratamentul .

Cu stima

Adriana Caraghiaur

-------------------------------------

NR. S-a continuat cu tratament de intretinere plus cura de 6 luni de STEMULIN. Factorul de extractie s-a inbunatatit pana aproape de normal. Continua cu protocoale de intretinere


Pacienta de sex feminin cu Arteroscleroza avansata , Angina Pectorala, Ischiemie cardiaca, Hipertensiune Arteriala, Diabet insulino-dependent. Propusa pentu operatie urgenta de Bypass

22 Mai, 2009 Stimate Domnule Dr. Delcea,


Numele meu este Andrei Munteanu si sunt din Constanta, va scriu dupa ce am achizitionat un flacon Formula Flow pentru mama mea care a fost diagnosticata de curand cu probleme coronariene grave (3 artere infundate si una ocluzata) si i s-a recomandat efectuarea unui bypass de urgenta, intrucat angioplastia ce presupunea introducerea unui stent nu ar avea efect in situatia mamei mele.


Mama mea este si insulino dependenta de 3 ori pe zi. Restul afectiunilor sunt trecute in foaia de iesire din spital pe care am anexat-o.


Rugamintea mea este sa imi spuneti daca medicamentul Formula FLOW poate avea vreo consecinta negativa raportat la celelalte afectiuni ale mamei mele si daca acest medicament mai poate ajuta cu ceva (in acest moment) pentru evitarea unei interventii chirurgicale. De asemenea, daca exista si alte tratamente care ar putea-o ajuta.


Va multumesc mult si va raman profund indatorat,


Cu deosebita stima,

Andrei Munteanu

22 Mai, 2009 D-le Munteanu

Din fisa rezulta ca are calcefieri arteriale pe lungimi destul de mari. Desigur ca trebuie sa inceapa imediat Formula FLOW. Dar, dat fiind prezenta unor calcefieri deosebite este neaparat nevoie sa asocieze si EDTA care sa elimine calciul. Sa evite eforturile pana cand incepe sa se inbunanateasca circulatia. Sa nu renunte deocamdata la medicatia alopata in special vasodilatatoarele.

Formula FLOW nu are influenta negative asupra nici unei alte afectiuni.PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
29 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU FORMULA FLOW (FOST FLW )-BYPASS/STENT NUTRITIONAL 300 TABLETE

PROTOCOL CURATIRE ARTERIALAPROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
NOTA: Nu adaugati in cosul de cumparaturi acest protocol. Este doar o descriere a Protocolului. Produsele din ...
CHELATIN Forte  Procedura de ChelatinareCHELATIN Forte  Procedura de Chelatinare
CHELATIN Forte Procedura de Chelatinare
Procedura CHELATIN-Forte™ de 30 zile ...
RON 261
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cpsSERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cps
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI...
SERRAPLUS SERAPEPTAZA Forte ...
RON 89
CHOLESTATIN 10 mg 30 cpsCHOLESTATIN 10 mg 30 cps
CHOLESTATIN 10 mg 30 cps
CHOLESTATIN 10 mg Monacolin K Cu extract standardizat din Red Yeast Rice ...
RON 60
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Ste...
STEMULINTM ACTIVATOR DE CELULE STEM STEM CELL ACTIVATOR ...
RON 205

FORMULA FLOW (FOST FLW )-BYPASS/STENT NUTRITIONAL 300 TABLETE ESTE LISTAT IN: