Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 t

EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 t

Tip produs: edta disodium
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare EDTA Disodium Chelate Biodisponibil-Gastro rezistent 900 mg/90 t


EDTA

Chelatat Disodic Sub-Micronizat

(Nano granule = bio-absorbtie mai mare)

CU BIO-DISPONIBILITATE RIDICATA

900 mg/90 tablete Acoperite enteric (Gastro-rezistente)

Unic pe piata

Puterea de chelatare: 370 mg CaCO3 /g EDTA

Produs Avizat de MINISTER pentru distributie in ROMANIA

Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

EDTA iti curata si purifica sistemul circulator

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare

IBA Bucuresti " Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4712/2011


ARTEROSCLEROZA (depuneri de calciu pe artere), CALCIFIERI (depuneri de calciu in organele interne), TROMBOZA, FLEBITA, TROMBOFLEBITA, AGREGARE PLACHETARA, INGROSAREA SANGELUI (din diferite cauze), INTOXICATIE CU METALE GRELE, OSTEOPOROZA, HIPERCOLESTEROMIE, POST OPERATORIU, INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA

DIZOLVA CHEAGURILE DE SANGE

DIABET ZAHARAT, INSUFICIENTA (SCLEROZA) RENALA, PROSTATITA, STEATOZA HEPATICA, CHISTURI OVARIENE, FIBROM UTERIN,ALZHEIMER, DEMENTA SENILA, CONGESTIE CEREBRALA

Terapia de CHELATINARE (Chelare) reprezinta un proces chimic prin care un aminoacid denumit EDTA (acid etilendiaminotetraacetic) este fie injectat intravenos fie ingerat si asimilat, fie introdus rectal sub forma de supozitor pentru a elimina, calcefierile, metalele grele sau mineralele nedorite din sistemul circulator si din organele interne.Aceasta terapie este din ce in ce mai larg raspandita in special in Canada si Statele Unite si mai recent si in Europa.

Prin ce se remarca Provita Nutrition EDTA Chelatat Disodic Micronizat in tablete gasto-rezistente? Cum EDTA simplu nu este tolerat de organism, exista 3 forme chimice de EDTA folosite in scopuri terapeutice: Disodiu, Calciu-Disodiu si Dicalciu. Dintre acestea, Forma disodica este cea mai biodisponibila si cea mai eficienta din punct de vedere terapeutic dar este si cea mai scumpa si greu de tabletat. Mai mult, forma Chelatata disodic, adica nu combinata chimic ci legata prin chelatare este cea mai avida de calciu, pierzand usor legatura cu sodiul in schimbul calciului si al metalelor grele. Prin micronizare (reducerea la particule de dimensiuni micronice), biodisponibilitatea este marita si mai mult prin realizarea unui contact mai mare si mai intim cu calcefierile arteriale. Tabletele sau capsulele obisnuite se dizolva rapid in stomac unde o mare parte a EDTA-ului este distrusa de catre sucul gastric foarte acid, conducand pe langa reducerea efectului terapeutic si la unle efecte nedorite cum ar fi arsurile, discomfortul stomacal sau starea de voma. Tabletele Provita sunt acoperite cu 8% wt film gastrorezistent suficient de gros pentru a impiedica dizolvarea tabletei in stomac timp de minimum 2 ore, timp suficient ca aceasta sa treaca prin duoden in intestinul subtire. Astfel, tableta ajunge intacta in intestin unde se dezintegreaza rapid sub actiunea bilei si sucului intestinal. Eliberarea EDTA-ului direct in intestin nu numai ca ii mareste biodisponibilitatea la maxim (deci si efectul terapeutic) dar elimina complet si efectele stomacale nedorite. Adaosul de Acid Malic are un efect sinergic datorita afinitatii lui deosebite pentru metalele grele, in special Aluminiul atat de prezent in apa, chiar si in asa zisa \"apa plata\".

Cu EDTA

TRATEZI sau PREVII un INFARCT sau o CONGESTIE CEREBRALA

TRATEZI sau PREVII ARTERIOSCELROZA (CALCEFIEREA SI FRAGILIZAREA VASELOR SANGUINE)

AI GRIJA de INIMA si DE CREIERUL TAU

REGLEAZI COLESTEROLUL

TRATEAZI sau PREVII OSTEOPOROZA, ARTRITA, REUMATISMUL, DURERILE DE OASE, ARTICULATII, COLOANA

ELIMINI METALELE GRELE CARE TE OTRAVESC

PREVII CHEAGURILE DE SANGE CARE POT FI MORTALE

MENTII CIRCULATIA SANGUINA CEREBRALA

Chelatinarea EDTA este adjuvantain preventia si tratamentul cancerului

Vei Simti Diferenta!!!!

Detoxificare, Decalcinare artere, Eliminare Nano-Bacterii, Eliminare Metale Grele. Preventie si tratare: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale. Tratare si preventie: hipertensiune arteriala, boli de inima, impotenta, ateroscleroza, colesterol, vene varicoase, osteoporoza.Tratare si preventie boli degenrative cauzate de Diabet .Rejuvenare organe si tesuturi vitale

EDTA " UN SPECTRU LARG TERAPEUTIC

EDTA intra din ce in ce mai mult in atentia terapeutilor datorita unui spectru larg de afectiuni care pot beneficia prin administrarea acestui aminoacid unic. Recent s-a descoperit o sinergie deosebita intre EDTA si Acidul Malic. Impreuna cu EDTA, Acidul Malic activeaza sistemele energetice in intreg organismul inclusive inima si creier. Combinat cu EDTA, Acidul Malic intareste functia mitocondriei. Mitocondria este responsabila cu transformarea nutrientelor in energie la nivel celular.

EDTA si Bolile Cardiovasculare

EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebrale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale, fibrina si deseuri celulare care se \"cimenteaza\" pe peretii arteriali. De obicei aceste depuneri arteriale atrag dupa sine depuneri de colesterol si formarea Ateroamelor (strangulari ale fluxului sanguine) conducand la boala numita Ateroscleroza. Imbunatatind circulatia in general si in special in zona cerebrala si in zona inimii se previne o congestie cerebrala sau un infarct miocardic. La fel de util este EDTA si daca a avut loc deja o congestie cerebrala sau un infarct miocardic deoarece EDTA dizolva cheagurile de sange, previne formarea altor cheaguri, face sangele mai fluid.

EDTA si Diabetul

Studii recente si cazuri practice au dovedit utilitatea administrarii de EDTA in cazurile de diabet zaharat. Diabetul zaharat conduce la afectarea fluxului sanguin care duce oxygen si nutrienti catre toate organele. Sunt insa in special afectati nervii si ochiul. Nu numai ca imbunatatind circulatia sanguina EDTA ajuta la reducerea glicemiei dar previne si aparitia unor boli inerent cauzate de diabet: Diabet Melitus, Retinopatie Diabetica care conduce la orbire, Neuropatie Diabetica (o afectiune a nervilor cauzata de diabet), Degenerare Maculara.Prin imbunatatirea transportului de oxigen prin circuitul sanguin, EDTA poate contrubui la preventia cancerului si poate totodata sa fie un adjuvant util in tratarea cancerului.

Mai multe studii clinice referitoare la EDTA pot fi gasite la acest link:http://www.drcranton.com/chelation/research.htm

In ce fel de afectiuni este folositoare administrarea de EDTA:

Boli vasculare ocluzive precum: Ateroscleroza, Diabet Melitus, Congestie Cerebrala, Atac Ischemic Tranzitoriu, Boala Arteriala Periferica, Boli Veno-ocluzive,Bola Coronariana,Boala Alzheimer,Intoxicatii cu metale grele,Diabet Melitus,Retinopatie Diabetica,Degenerare Maculara,Neuropatie Diabetica,Disfunctii Sexuale Masculine,Hiperlipidemie

Hipercalcemie,Hipertensiune Arteriala,Aritmii cardiace,Aritmii cardiace ventriculare,Cataracta,Diabet zaharat,Cancer

Scleroderma,Cangrene cauzate de boli vasculare periferice


INTREBARI FRECVENTE

Intrebare: Pot administra EDTA pe timpul terapiei cu Formula FLOW?

Raspuns: DA. Chiar este recomandat. EDTA poate fi administrat in paralel cu Formula FLOW intru-cat actioneaza pe un plan concurent. Formula FLOW indeparteaza depunerile de colesterol (ateroamele) in timp ce EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebrale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale, fibrina si deseuri celulare care se \"cimenteaza\" pe peretii arteriali. Este chiar indicat ca in paralel cu FLOW sa se administreze si EDTA pentru a se realiza o curatire ateriala totala si completa. Daca ati efectuat deja cura cu Formula FLOW este indicat chiar si dupa efectuarea acesteia sa efectuati si o cura de EDTA (asemanator cu Formula FLOW, tot 1 flacon pentru fiecare 10 ani de viata). Dar EDTA nu este doar pentru artere. El ataca in acelasi timp si calcefierile din alte parti ale organismului in special organele interne. Doza recomandata este de 2-3 capsule pe stomacul gol, cel putin 2 capsule administrate seara exact inainte de culcare.

Intrebare: Sufar si de Osteoporoza. Daca administrez EDTA nu elimina si calciul din oase agravand boala?

Raspuns: NU. EDTA elimina Claciul numai de unde este inutil si daunator (artere, valvele inimii, organele interne, circuitul venos). EDTA ajuta la Osteoporoza caci va adauga in sistem o parte din calciul nedorit dar nu suficient de mult pentru a-l considera un tratament in sine al Osteoporozei. Oricum, nu neglijati tratarea separata a Osteoporozei cu produsele specific recomandate pentru aceasta afectiune.

Intrebare: Sunt predispus din familie la arteroscleroza. Pota administra EDTA preventiv?

Raspuns: DA. EDTA va preveni evolutia bolii aterosclerotice cauzata de calcefierea (intarirea) arterlor sau stenozarea valvelor inimii. Adminstrare: 1-2 tablete/zi pe o perioada de 6-12 luni adminsitrate pe stomacul gol, seara exact inainte de culcare . Pentru a evita si depunerile de colesterol , pe aceasta perioada se va administra Formula FLOW 10 tablete/zi pe o jumatate din perioada recomandata bolnavilor de ateroscleroza. (vezi descrierea produsului Formula FLOW. Se poate continua apoi cu 2 tablete pe zi de Formula FLOW (este utila si pe post de Multivitaminele si Mineralele recomandate zilnic)

Intrebare: Sufar de stenoze cu angina pectorala si hipertensiune. Ce ar fi mai indicat sa administrez, Formula FLOW sau EDTA?

Raspuns: In general boala aterosclerotica este cauzata de depuneri (ateroame) pe peretii arterelor si chiar si pe valvele inimii compuse din: colesterol, metale grele, calciu (sub forma de calcar) si deseuri minerale. De aceea, un tratament complet trebuie sa elimine aceste dpuneri in totalitatea lor. Formula FLOW elimina depunerile de colesterol in timp ce EDTA elimina restul. Este deci recomandabil ca tratamentul sa includa atat Formula FLOW cat si EDTA

+ = Curatirea arteriala completa

Intrebare: am citit de curand ca una din cauzele aparitiei pe artere a ateroamelor sau a agravarii acestore este excesul de Cupru. Cum majoritatea tevilor din instalatiile de apa sunt din cupru probabil ca asta explica inmultirea cazuriolor de boli cardiovasculare, in special ateroscleroza. Intrebarea este, EDTA elimina si depozitele de Cupru?

Raspuns: DA. EDTA este foarte eficient in eliminarea excesului de cupru pentru care are mare afinitate.



Terapia cu EDTA duce la legarea metalelor din organism de catre acest compus, apoi acestea vor fi eliminate impreuna la nivel renal. Unii medici au folosit terapia cu chelatori pentru tratamentul aterosclerozei sau bolilor coronariene. Se considera ca EDTA (acidul etilendiaminotetraacetic) leaga calciul din depozitele arteriale (parte a placii ateromatoase ce obstructeaza fluxul sanguin si duc la intariurea si fragilizarea peretilor arteriali) si astfel se vor elimina depozitele decalciu din artere, reducand riscul de dezvoltare al afectiunilor cardiace. Unii medici considera ca acidul etilendiaminotetraacetic poate actiona ca un antioxidant prin indepartarea metalelor combinate cu LDL-(colesterol rau), ce produc afectiuni ale arterelor. Acesta teorie sustine ca indepartarea metalelor ce circula libere in sange (in special cupru si calciul) poate incetini progresia unor boli de genul aterosclerozei

Dar EDTA are si alte valente terapeutice. Avand un efect anticoagulant, previne formarea cheagurilor de sange (Tromboza, Tromboflebita). Are de asemenea un efect anti-plachetar eliminand agregarea plachetara. Agregarea plachetara este aderarea plachetelor una de alta si constituie etapa prealabila coagularii sangvine atunci cand este lezat un vas. Ea poate avea si efecte nedorite atunci cand se produce pe o placa de aterom: in acest caz favorizeaza constituirea trombusului (cheagului), care se desprinde si astupa de exemplu un vas mic ce iriga creierul, ceea ce constituie un accident ischemic tranzitoriu. Cheaguri mai mari pot ajunge la inima cu efecte catastrofale. Pot bloca de asemenea anumite artere sau vene conducand la Trombolebite. Este indicat de asemenea pentru a preveni formarea de cheaguri si aparitia emboliilor (migrarile de cheaguri) dupa un infarct de miocard, un accident vascular cerebral (hemiplegie, de exemplu) sau in cursul hemodializelor (curatirile artificiale ale sangelui). Ingrosarea sangelui (sange gros) este un termen generic pentru a descrie o scadere a fluiditatii sangelui putand conduce la accidente vasculare, neirigarea la nivel de vase mai mici, capilare, vase periferice. Cauzele pot fi multiple. In oricare situatie, EDTA are proprietatea de a mentine sangele fluid pana la rezolvarea cauzei fenomenului.

Calciu se poate depune in interiorul organelor interne afectandu-le functionalitatea. EDTA poate elimina aceste Calcefieri. Exemple de organe succeptibile sunt\": rinichii (scleroza sau insuficienta renala), ovarele

EDTA se mai poate administra post-operatoriu pentru a preveni formarea de cheaguri de sange sau in urma unor accidente vasculare pentru a dizolva cheagurile de sange opturante.

EDTA:

Dizolva si previne formarea cheagurile de sange, cauza a accidentelor vasculare,Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe, cauza aterosclerozei,Elimina si previne agregarea plachetara, cauza “ingrosarii sangelui” Regleaza metabolismul calciului eliberand calciu din calcefieri si facandu-l disponibil pentru a fi depus in oase si dinti. Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat,Dizolva si elimina metalele grele acumulate pe vasele de singe si in restul organismului,Elimina toxine acumulate in organism,Imbunatateste indicele glicemic la diabetici,Previne aparitia bolilor degenerative cauzate de diabet (retinopatie diabetica, degenerare maculara),Imbunatateste circulatia sanguina a creierului,Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice,Rezultate bune in special asociat cu SERRA PLUS in insuficienta sau scleroza renala. Efecte vizibil pozitive in afectiuni ale ovarelor, plamanilor, glandei tiroide,Intareste sistemul imunitar in general prin vascularizarea suplimentara a organelor vitale si eliminarea metalelor grele.

CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE? Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen). CINE ARE NEVOIE?

Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus (chiar daca in aparenta sunt \"inca\" sanatoase) au organismul intoxicat intr-o oarecare masura cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu). Dar, EDTA este strict necesar pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism, diabet, steatoza hepatica, Alzheimer. Pe masura ce imbartanim colesterolul, fibrina, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator. Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterelor, arterioscleroza, fibroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin sau tesuturile si celulele organelor afectate. Organele interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defectuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, prostata, ovare, tiroida, plamani etc.

COMPOZITIE

EDTA (Acid etilendiaminotetraacetic chelatat disodic - pulbere micronizata)…800 mg (peste 80% din granule sunt de dimensiuni sub-micronice (nano-metrice)

Tablete acoperite gastro-rezistent

Acid Malic (din surse naturale)………………………………………………...100 mg

ADMINISTRARE: 1-3 capsule pe zi pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare. In cazul administrarii de 3 tablete pe zi se poat administra 2 tablete seara si una dimineata la sculare si cu cel putin 45 minute inainte de a manca.Se vor consuma multe lichide. Pe perioada tratamentului cu EDTA se recomanda administrarea unei formule care sa contina un complex de minerale (de ex. Multiminerale si Vitamine). Daca se administreaza impreuna cu Formula FLOW, EDTA se va administra cu cel putin 2 ore inainte sau dupa Formula FLOW.

ATENTIONARE: Consultati medicul daca administrati medicamente anticoagulante sau care subtiaza sangele.

RECOMANDARI: Pentru tratarea completa a bolii ateromatoase (Ateroscleroza) se recomanda asocierea cu Formula FLOW pentru eliminarea simultana atat a calcefierilor cat si a colesterolului de pe peretii sistemului circulator.

In asociere cu Acid Alfa Lipoic, MSM, Vitamina C si Tetraciclina, EDTA face parte si din Procedura CHELATIN-Forte.


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
56 997 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU EDTA DISODIUM CHELATE BIODISPONIBIL-GASTRO REZISTENT 900 MG/90 T

CHELATIN Forte  Procedura de ChelatinareCHELATIN Forte  Procedura de Chelatinare
CHELATIN Forte Procedura de Chelatinare
Procedura CHELATIN-Forte™ de 30 zile ...
RON 261
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nu...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete ...
RON 306.37
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALAPROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
NOTA: Nu adaugati in cosul de cumparaturi acest protocol. Este doar o descriere a Protocolului. Produsele din ...
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cpsSERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cps
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI...
SERRAPLUS SERAPEPTAZA Forte ...
RON 89
Antiinflamator naturalAntiinflamator natural
Antiinflamator natural
SERRAPEPTAZA Forte SERAPLUS 120.000 UI 30cps.(fost SERAPLEX) O SUPER-ENZIMA ...
RON 87.05
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Ste...
STEMULINTM ACTIVATOR DE CELULE STEM STEM CELL ACTIVATOR ...
RON 205

EDTA DISODIUM CHELATE BIODISPONIBIL-GASTRO REZISTENT 900 MG/90 T ESTE LISTAT IN:

EDTA DISODIUM CHELATE BIODISPONIBIL-GASTRO REZISTENT 900 MG/90 T - PRODUSE SIMILARE