Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Formula FLOW Bypass Stent Nutritional 300 tablete

Formula FLOW Bypass Stent Nutritional 300 tablete

Tip produs: formula flow bypass stent nutrit
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Formula FLOW Bypass Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW

300 comprimateBYPAS / STENT- NUTRITIONAL

Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !!


PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR

Cu extracte din: FICAT, ADRENALA, SPLINA si TIMUS


Inspirata din Teoria Unificata a Bolilor Cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling

Conceputa initial de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison

Adusa la zi si imbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu:Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala

Produs Avizat de MINISTERUL SANATATII din ROMANIA

Fabricat in CANADA

Poarta stampila de calitate GMP

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare

IBA Bucuresti " Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4667/2011

\"Sunt convins ca raspunsul este da, putem sa tinem complet sub control bolile cardiovaculare, infarcturile miocardice si congestiile cerebrale prin utilizarea corecta a acestei terapii...\" we can get almost COMPLETE CONTROL of cardiovascular disease, heart attacks and strokes by the proper use of this therapy... even cure it.\" - Linus Pauling, Cuvantare despre Teoria Unificata asupra bolilor Cardiovaculare


EVITA ACUM OPERATIA DE BYPASS SAU DE MONTARE STENT


ELIMINA ACUM COLESTEROLUL DEPUS PE ARTERE

INBUNANATESTE-TI FLUXUL SANGUIN


Prin ce se deosebeste Formula FLOW de vechea formula FLW si formula FLOW initiala" Formula FLOW este o forma net inbunatatita prin incorporarea cercetarilor recente in domeniu. In primul rand adaosul de Bioperina conduce la o Bio-disponibilitate mult superioara a ingredientilor din compozitie. De asemenea, adaosul de Concentrat deAdrenala aduce formula in parametrii stabiliti de David Rowland. Adaosul perechii de aminoacizi L-Lizina+L-Prolinaeste foarte importanta intru-cat acesta combinatie are capacitatea de a preveni re-depunerea colesterolului pe artere prin formarea unui strat de “Teflon” in jurul moleculelor lipoproteinei Lp(a), conducand eventual la eliminerea acestora de pe peretii arteriali. Adaosul de Coenzima Q10 potentata de mai multe ori de prezenta Bioperinei are un efect sinergic, un efect de energizare a muschiului cardiac, efect antioxidant la nivelul peretilor arteriali si efect de reciclare a celorllalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai de a ajuta la controlul glucidelor din sange dar si la reciclarea vitaminelor din formulatie. Adaosul de Iod este conform cercetarilor recente de la firma Canadiana Inovite.


TEST DE CONFIRMARE


Fotografiile de mai jos au fost luate din interiorul aceleiasi artere coronariene ale unui pacient de 68 de ani. Fotografia din stanga a fost luata inainte de tratament iar cea din dreapta dupa numai 5 luni de tratament cu Formula FLOW. In fotografia din stanga se observa ingrosarea peretelui arterial prin depuneri pe artere si un aterom masiv rezultand in strangularea fluxului sanguin. In fotografia din dreapta se observa ca depunerile de pe peretii arterei au fost eliminate iar ateromul a fost dizolvat aproape in intregime. Se observa marirea semnificativa a fluxului sanguin.

STIATI CA:

· Multi din cei care sufera infarcturi nu au colestrolul marit"

· Colesterolul nu este cauza bolilor cardio-vasculare"

· Blocajele arteriale pot fi indepartate in siguranta si fara interventie chirurgicala"


BYPASS-UL NUTRITIONAL ALTERNATIV

Istoric

Ca raspuns la inmultirea fara precedent a bolilor cardio-vasculare, operatiile chirurgicale de Bypass sau de angioplastie (montari de stent-uri) s-au proliferat pe scara larga, inclusiv in Romania. Nu numai ca sunt interventii chirurgicale traumatice dar dupa operatie, pacientul devine sclavul unui pumn zilnic de medicamente alopate, multe dintre ele avand efecte secundare de durata care pot afecta ireversibil diferite organe interne. Marea inconvenienta a acestor interventii chirurgicale este faptul ca desi rezolva momentan problema unor blocaje arteriale localizate, nu elimina cauza care se afla la radacina problemei si in consecinta, dupa cativa ani fie ca apar alte blocaje in locatii diferite fie ca organismul continua sa depuna colesterol si alte materii pe bypass sau pe stent. Adica se revine de unde s-a plecat!

Fondatorul binecunoscutului Institut care ii poarta numele, Profesorul American Linus Pauling, de doua ori laureat al Premiului Nobel, a fost in mod deosebit preocupat de sistemul cardio-vascular cercetand cauzele aparitiei blocajelor si a posibilitatii eliminarii acestor cauze concomitent cu curatirea sistemului circulator. El a conclus ca depunerile de pe sistemul arterial sunt o consecinta a inflamatiei peretilor arteriali si a raspunsului organismului contra acestor inflamatii prin depunerea unui “pansament” format din colesterol si alte materii. El a conclus ca daca se elimina cauza si i se ofera nutrientii de care are nevoie, organismul poate sa-si curete singur si definitiv sistemul arterial. Pentru aceasta, organismul nu are nevoie de substante chimice de sinteza ci din contra, are nevoie pur si simplu de minerale, vitamine, aminoacizi, factori lipotropici si secretii glandulare in proportii precise. Linus Pauling a conclus ca este gresit sa aruncam vina pe colesterol caci nu nivelul ridicat de colesterol in sange este cauza blocajelor arteriale ci faptul ca organismul depune acest colesterol pe peretii arterelor. Altfel cum se explica prezenta bolilor cardiovasculare la personae cu nivele normale de colesterol si absenta depunerilor si blocajelor arteriale la persone cu niveluri elevate de colesterol seric"

Mai multe despre Prof. Linus Pauling" Fa click >>>http://www.paulingtherapy.com/


Istoricul Byapass-ului Nutritional


Cu aproximativ 30 de ani in urma, Dr. David Rowland a preluat teoria Prof. Linus Pauling si a realizat o reteta (formula) alcatuita din 27 de ingredienti selectati in concentratii si rapoarte foarte precise pe care a denumit-o Bypassul Nutritional. Cei 27 de ingredienti stimuleaza organismul sa-si curete singur depunerile de pe artere si sa evite re-depunerea acestora. Desigur ca Dr. Rowland a fost de nenumarate ori atacat cu vehementa de numerosi cardio-chirurgi in special in Statele Unite ale Americii unde chirurgia cardio-vasculara aduce anual doctorilor chirurgi zeci de miliarde de dolari in urma operatiilor de bypass si angioplastie.

Un consortiu de nutritionisti din Vancouver a imbunatatit formula initiala a lui David Rowland prin incorporarea ultimelor descoperiri in domeniul tratarii pe cale naturista a stenozarii arteriale. Astfel a fost dezvoltata Formula FLOW.


Formula FLOW contine un complex de ingrediente precis selectate si dozate. Ceea ce da rezultate este asocierea lor speciala. Toate componentele trebuie sa fie prezente simultan, conlucrind si sprijinindu-se reciproc, asemanator verigilor dintru-un lant.

Un singur drajeu nu poate cuprinde toate ingredientele din Formula de Curatire Arteriala. Ar fi prea mare ca sa poata fi inghitit. Asadar, pentru a cuprinde toate ingredientele, ele pot fi grupate separat sau luate impreuna, in aceleasi proportii, dar in doze mai mici fiecare, per tableta. Un numar suficient de tablete trebuie administrat zilnic pentru a cumula doza totala recomandata pentru fiecare componenta (de regula, 10 tablete pe zi). Aceasta doza zilnica este desigur mai mare decit cea oficial recomandata pe eticheta flacoanelor, care adesea reflecta punctul de vedere al institutiei guvernamentale de resort si nu de fapt, ceea ce organismul nostru are nevoie.


Formula se adreseaza deci tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale.

De la lansarea Byapss-ului Nutritionla pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.

Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii.

In cartea sa intitulata “Bypass the Bypass” (Evita Bypass-ul), Dr. Rowland explica adevarata semnificatie a colesterolului, explica modul de actiune al Formulei FLOW, rezultate, testimoniale si sfaturi utile si programe pentru a evita bolile cardio-vasculare. Cartea se afla in curs de publicare si in limba Romana la intitiativa firmei noatre omoloage din Romania, Provita Nutrition S.A.

Puteti citi, descarca sau tipari cartea Dr. Rowland facand click > AICI http://www.members.shaw.ca/durantec/Tratamente/BYPASS.doc

Este minunat sa vezi pacienti care si-au recapatat vigoarea si vitalitatea in urma curatitii arteriale cu Formula FLOW. In decursul doar a catorva saptamani de tratament cu Formula FLOW se pot observa imbunatatiri vizibile ale texturii pielii. Multi pacienti au remarcat imbunatatiri la care nici nu se gandeau (in afara de cele circulatorii pentru care se tratau in mod specific) cum ar fi: artrita reumatoidala, probleme de prostata, hipertensiune arteriala, vedere degradata, lipsa de energie etc. Este remarcabil cum imbunatatirea circulatiei aduce dupa sine multe alte beneficii pentru starea generala de sanatate.


INTREBARI FRECVENTE


Intrebare: Pot administra EDTA pe timpul terapiei cu Formula FLOW"

Raspuns: DA. Chiar este recomandat. EDTA poate fi administrat in paralel cu Formula FLOW intru-cat actioneaza pe un plan concurent. Formula FLOW indeparteaza depunerile de colesterol (ateroamele) in timp ce EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebrale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale, fibrina si deseuri celulare care se \"cimenteaza\" pe peretii arteriali. Este chiar indicat ca in paralel cu FLOW sa se administreze si EDTA pentru a se realiza o curatire ateriala totala si completa. Daca ati efectuat deja cura cu Formula FLOW este indicat chiar si dupa efectuarea acesteia sa efectuati si o cura de EDTA (asemanator cu Formula FLOW, tot 1 flacon pentru fiecare 10 ani de viata). Dar EDTA nu este doar pentru artere. El ataca in acelasi timp si calcefierile din alte parti ale organismului in special organele interne. Doza recomandata este de 2-3 capsule pe stomacul gol, cel putin 2 capsule administrate seara exact inainte de culcare.

Intrebare: Sunt predispus din familie la arteroscleroza. Pota administra Formula FLOW si EDTA preventiv"

Raspuns: DA. EDTA va preveni evolutia bolii aterosclerotice cauzata de calcefierea (intarirea) arterlor sau stenozarea valvelor inimii. Adminstrare: 1-2 tablete/zi pe o perioada de 6-12 luni adminsitrate pe stomacul gol, seara exact inainte de culcare . Pentru a evita si depunerile de colesterol , pe aceasta perioada se va administra Formula FLOW 10 tablete/zi pentru o jumatate din perioada recomandata bolnavilor de ateroscleroza. (vezi descrierea produsului Formula FLOW). Se poate continua apoi cu 2 tablete pe zi de Formula FLOW (este utila si pe post de Multivitaminele si Mineralele recomandate zilnic)

Intrebare: Sufar de stenoze cu angina pectorala si hipertensiune. Ce ar fi mai indicat sa administrez, Formula FLOW sau EDTA"

Raspuns: In general boala aterosclerotica este cauzata de depuneri (ateroame) pe peretii arterelor si chiar si pe valvele inimii compuse din: colesterol, metale grele, calciu (sub forma de calcar) si deseuri minerale. De aceea, un tratament complet trebuie sa elimine aceste dpuneri in totalitatea lor. Formula FLOW elimina depunerile de colesterol in timp ce EDTA elimina restul. Este deci recomandabil ca tratamentul sa includa atat Formula FLOW cat si EDTA

ATEROM > + = Curatirea arteriala completa

Intrebare: am citit de curand ca una din cauzele aparitiei pe artere a ateroamelor sau a agravarii acestore este excesul de Cupru. Cum majoritatea tevilor din instalatiile de apa sunt din cupru probabil ca asta explica inmultirea cazuriolor de boli cardiovasculare, in special ateroscleroza. Cum se elimina si depozitele de Cupru"

Raspuns: Administrand EDTA impreuna cu Formula FLOW. EDTA este foarte eficient in eliminarea excesului de cupru pentru care are mare afinitate.

Intrebare: este indicat ca alaturi de Formula FLOW si EDTA sa administrez si SERRA PLUS in cadrul protocolului de curatire arteriala" Ce rol are in curatirea arteriala"

Raspuns: Una din cauzele majore ale bolilor cardiovasculare este inflamatia care se reflecta atat la nivel de perete arterial cat si la nivelul inimii (cord marit, valve care nu inchid bine). Rezultatul inflamatiei este fibrina care are un efect de \"ingrosare a sangelui\". Deci este bine ca macar in primele luni de administare a protocolului de curatire arteriala sa administrati si SERRA PLUS


ADMINISTRARE :


CURATIRE ARTERIALA (Bypass Nutritional): 10 tablete FLOW/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale). Schema de tratament sugerata: 3-3-4 (3 - dimineata - 3 la pranz - 4 seara) dar nu este obligatorie. Important este sa se respecte doza de 10 tablete pe zi. persoanele subponerale pot administra doar 8 tablete/zi

Durata minima a unei tratament: 30 de zile de tratament (1 Flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. (de exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni.

RECOMANDARI: Pe parcursul tratamentului cu Formula FLOW se recomanda si administrarea in paralel deEDTA pentru eliminarea posibilelor calcefieri din sistemul arterial realizandu-se astfel o curatire totala a sistemului. Dozaj EDTA: 3 tablete seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa sau 2 tablete EDTA seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa si 1 tableta dimineata la sculare cu un pahar mare de apa. Se va administra EDTA pe toata perioada curei cu FLOW. In acest caz, cat timp se administreaza FLOW nu se mai administreaza si alte multi-vitamine si minerale.

COMPOZITIE: FIECARE TABLETA CONTINE:


VITAMINE:

Vit. A (palmitat) .........................................…….4,000 UI

Vit.B-1 (tiamina hidroclorica)....................…………25mg

Vit.B-2 (riboflavin).......................................………...5mg

Vit.B-6 (pyridoxinA hidroclorica).....................…....15mg

Vit.B-12 (cobalamin).....................................…...…30mcg

Vit. C (acid ascorbic)....................................……..320mg

Vit. C (ascorbat de calciu)..............................……...80mg

Vit.D-3.......................................................…….......50 U.I.

Vit. E (d-alpha tocopheril scetat).............…….....65 UI

NIACIN ..... ..................................................……..…5mg

NIACINAMIDA ..............................................….…..5mg

ACID PANTOTENIC (d-calciu pantotenat)........50mg

ACID FOLIC..............................................………..50mcg

BIOTINA..................................................………...12mcg

Factori Lipotropici

COLINA (bitartrat)....................................……...70mg

INOSITOL.....................................................….....5mg

dl-METHIONINA..........................................…...25mg


MINERALE

MAGNEZIU (citrat)..................................……...35mg

CROM (chelatat)..............................……….…20mcg

IOD (iodura de potasiu)………………………..25 mcg

MANGAN (gluconat)...........................………...0.5mg

POTASIU (citrat)..... .............................………..20mg

POTASIU (clorura)................................... ……..20mg

SELENIU (chelatat)...............................………25mcg

ZINC (sulfat).........................................…… …3mg

CALCIU (carbonat).................................………..40mg

Factori Sinegistici;

BIOPERINA…………………………………..500mcg

L-LIZINA………………………………………25mg


<


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
29 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU FORMULA FLOW BYPASS STENT NUTRITIONAL 300 TABLETE

SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cpsSERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cps
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI...
SERRAPLUS SERAPEPTAZA Forte ...
RON 89
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nu...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete ...
RON 306.37
SUPER MULTI-VITAMINE, MINERALE SI NUTRIENTISUPER MULTI-VITAMINE, MINERALE SI NUTRIENTI
SUPER MULTI-VITAMINE, MINERALE SI NUTRIE...
VITAMINE si MINERALE ...
RON 98
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALAPROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
PROTOCOL CURATIRE ARTERIALA
NOTA: Nu adaugati in cosul de cumparaturi acest protocol. Este doar o descriere a Protocolului. Produsele din ...
ORGANIKIDZ- MULTIVITAMINE PENTRU COPIIORGANIKIDZ- MULTIVITAMINE PENTRU COPII
ORGANIKIDZ- MULTIVITAMINE PENTRU COPII
MULTI VITAMINE pentru COPII ...
RON 72
Ulei de cocos plus Omega 3Ulei de cocos plus Omega 3
Ulei de cocos plus Omega 3
ULEI DE COCOS + ...
RON 83
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Ste...
STEMULINTM ACTIVATOR DE CELULE STEM STEM CELL ACTIVATOR ...
RON 205

FORMULA FLOW BYPASS STENT NUTRITIONAL 300 TABLETE ESTE LISTAT IN:

FORMULA FLOW BYPASS STENT NUTRITIONAL 300 TABLETE - PRODUSE SIMILARE