Inscrie firma »

F**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare F**********************

S.C. Flor Dimol Impex S.R.L. este o societate comerciala infiintata in 2009 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (D.D.D.). De la infiintare si pana in prezent am dezvoltat relatii comerciale cu un numar marisor de companii, in diferite activitati: hotelieri, brutarii - panificatii, depozite comerciale, supermarket-uri, sedii de firme si nu numai.
Produsele sunt avizate de catre Institutele Interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile de pana la 90%, fabricate de diversi producatori germani si italieni.

Serviciile prestate de personalul companiei Flor Dimol, sunt realizate cu ajutorul aparaturii specifice de ultima generatie in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Venim in sprijinul Dumneavoastra cu servicii profesionale si de inalta calitate de Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Bucuresti si om zonele limitrofe. Compania noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii, cercetari si realizari de ultima ora. Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre Beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana dar nu in ultimul rand respecta criteriul de menajare a mediului inconjurator, prin verificarea biodegradabilitatii acestora (minim 90%).
PREZENTARE F**********************
MEMBRU
GRATUIT
F**********************
1 044 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezinsectie blocuri - dezinsectie gandaci - firme dezinsectie bucuresti

ULTIMELE PRODUSE ALE FLOR DIMOL IMPEX S.R.L.

DeratizareDeratizare
Deratizare
Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, ...
RON 1.00
DezinsectieDezinsectie
Dezinsectie
Dezinsectia se ocupa cu distrugerea insectelor si arahnidelor (paianjeni) in scopul prevenirii bolilor ...
RON 1.00
FLOR DIMOL IMPEX S.R.L. ESTE INSCRISA IN