Inscrie firma »
F********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Deratizare

Deratizare

Tip produs: deratizare cu momeli | deratizare rozatoare | deratizare interior
Producator: Flor Dimol Impex
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Deratizare

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Dezinsectia previne si combate transmisia unor boli de catre insecte si acarieni. Insectele, pe linga factorul de disconfort pe care il genereaza, sunt agenti cauzali ai unor pagube economice, precum si agenti de transmisie la om si animale, a unor boli infectioase si parazitare.
Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare. Soarecii si sobolanii distrug, polueaza si fac inutilizabile o gama variata de alimente, instalatii, spatii, cu mult mai multe decat alimentele consumate.
Perioada de reproducere dureaza tot anul, inclusiv iarna, la indivizii care s-au strecurat in locuinte si asezari omenesti. Dupa o gestatie scurta, de numai 19—20 zile, femela fata 4—8 pui, care la doua saptamini devin independenti si la 6 saptamini maturi din punct de vedere sexual. in general, in decursul unui an se produc 6—10 fatari, astfel ca, adaugind si puii rezultati din reproducerea primelor generatii, avem imaginea deosebitei sale prolificitati.
PREZENTARE F**********************
MEMBRU
GRATUIT
F**********************
1 044 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezinsectie blocuri - dezinsectie gandaci - firme dezinsectie bucuresti

PRODUSE ASEMANATOARE CU DERATIZARE

DezinsectieDezinsectie
Dezinsectie
Dezinsectia se ocupa cu distrugerea insectelor si arahnidelor (paianjeni) in scopul prevenirii bolilor ...
RON 1

DERATIZARE ESTE LISTAT IN: