Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Afir Color este una dintre primele tipografii comerciale din Romania,fiind infiintata in 1993. Tipografia a investit de-a lungul anilor in utilaje moderne, in formarea de personal specializat, precum si in extinderea portofoliului de produse si servicii oferite clientilor.

Echipamentele performante pe care le detinem favorizeaza realizarea unor lucrari de tipar si finisare de o calitate deosebita, costuri si termene reduse. In momentul de fata ,gratie tehnologiilor moderne, Afir Color realizeaza o gama extrem de diversificata de produse: volante, carti, reviste, brosuri, cataloage de prezentare, agende, calendare, postere, flyere, carti de vizita, mape, pliante.

Activitatile sunt complet integrate in scopul fluidizarii proceselor (preluare comenzi, prepress, imprimare, finisare, ambalare, facturare si livrare, servicii postvanzare - campanii de fidelizare, mailing, campanii de promovare).

Ofertele de pret pentru tiparituri sunt furnizate clientului in cel mai scurt timp, avand in vedere optimizarea bugetelor si costurilor.

Finisajele si partea de legatorie pot oferi solutii elegante pentru orice lucrare tipografica. Mentionam doar cateva dintre posibilitatile tehnice: plastifiere mata sau lucioasa, lacuire UV totala sau partial, folio, brosare termoclei, embosare, etc.

In paralel cu dezvoltarea activitatii tipografice, firma s-a extins pe inca doua directii principale: editura si productie-comercializare materiale promotionale.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 347 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Publicitate - ATL., Indoor si Promotionale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AFIR COLOR SRL

Editura AfirEditura Afir
Editura afir
Editura Afir tipareste la cerere in orice tiraj. La comanda Dvs. prelucram manuscrisul (culegere, tehnoredactare, ...
RON 1.00
TipografieTipografie
Tipografie
Tipografia Afir tipareste la cerere in orice tiraj. La comanda Dvs. prelucram manuscrisul (culegere, tehnoredactare, ...
RON 1.00