Inscrie firma »
Editura Afir

Editura Afir

Tip produs: editura afir | tipar digital full color | print on demand
Producator: Afir Color SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Editura Afir

Editura Afir tipareste la cerere in orice tiraj. La comanda Dvs. prelucram manuscrisul (culegere, tehnoredactare, realizare coperta, tipar) si lansam cartea pe piata, acordandu-va statutul de scriitor adevarat.
Editura Afir tipareste - editeaza lucrari de specialitate, lucrari stiintifice, cursuri, manuale pentru invatamantul preuniversitar si universitar, conferinte internationale, doctorate,dar si lucrari de beletristica (literatura generala, pentru copii, etc.).

Comanda minima este de 15 ex., format A5, interior maxim 150 pg. text la negru pe hartie de 80g./mp., import, coperta din carton semilucios de 220 g./mp., la 4+0 culori. ISBN, CIP , cod de bare gratuite ,iar pretul de editare este de 400 lei + TVA ,la care se adauga 1 CD cu materialul ce a fost tiparit si personalizat cu coperta cartii, gratuit.

Pentru a intra in circuitul Bibliotecii Nationale a Romaniei cartea trebuie sa fie depusa la fondul de carte al Bibliotecii in 7 ex.Costurile pentru tiparirea acestor 7 exemplare sunt suportate de beneficiar.

Editura are capacitatea de a asigura si gestiona tot lantul de operatiuni necesare realizarii lucrarilor, incepand de la grafica, tehnoredactare si scanare, tiparire si pana la finalizarea acestora, indiferent de complexitatea lucrarilor.

Editura Afir ofera gratuit ISBN(sau ISSN) si CIP pentru toate cartile si publicatiile tiparite la Tipografia Afir Color
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 339 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Publicitate - ATL., Indoor si Promotionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU EDITURA AFIR

TipografieTipografie
Tipografie
Tipografia Afir tipareste la cerere in orice tiraj. La comanda Dvs. prelucram manuscrisul (culegere, tehnoredactare, ...
RON 1