Inscrie firma »

S*************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************************

Building Chemical Construction este o firma recent infintata pe piata romanesca si are ca domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru izolari, si anume: a spumei poliuretanice,membranei elastomerice cu diferite caracteristici de rezistenta si a materialelor rasinoase.
Spuma poliuretanica este un material de ultima generatie,ideala pentru izolari termice,care imbina puternica izolatie,rezistenta la apa si proprietatile mecanice structurale.Izolarea cu spuma asigura un strat continuu,fara punte termica,economie energetica circa 30%,control de umiditate,recuperare de spatiu.Pe langa aceste caracteristici benefice pentru o locuinta calduroasa,modul simplu de aplicare si timpul redus pentru aceasta,satisface atat aplicatorii cat si clientii,timpul de utilizare fiind de la 10 minute la 3 ore.
Un alt material foarte eficient este membrana elastomerica(POLYUREA)folosita pentru impermeabilitatea,intarirea si etansarea structurii.Este un produs rezistent la umiditate,flexibil,rezistent la agenti chimici si abraziune,timp de intarire de doar cateva secunde chiar si la temperaturi negative.Principalele utilizari ale membranei elastomerice sunt:acoperiri parcari,balcoane,pardoseli industriale,echipament pentru celule frigorifice,rafinarii,conducte,instalatii de tratare a apei,poduri de otel,incapsulare de azbest,industria miniera.
Dupa ce am vorbit despre spuma poliuretanica si membrana elastomerica,putem vorbi si despre rasinile pentru interior si exterior.Este un material folosit pentru pardoseli,rezista la agenti atmosferici,chimici si la solicitarile mecanice,viteza de aplicare,isi pastreaza in timp proprietatile estetice.Pe langa aceste minunate caracteristici,rasinile pentru suprafete au si un rol artistic,care permite arhitectilor si designerilor sa creeze efecte vizuale spectaculoase,permite imaginilor fotografice sau a obiectelor sa fie incorporate in interiorul pardoselii,iar culorile si diferitele nuante aplicate,pot creea ambiente luminoase,confortabile si elegante.Este un material practic,care se poate ,,juca"" cu imaginatia dumneavoastra si cu care puteti imbina complexitatea utilizarilor cu simplitatea utilizarii acestuia.
Toate aceste produse au fost create pentru a satisface intr-un mod modern,toate exigentele tehnologiei,economiei,arhitectilor,designerilor si nu in ultimul rand ale clientilor.
PREZENTARE S*************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************************
6 468 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: izolatii spuma poliuretanica. hidroizolatii cu - membrane elastomerica cu grad de intindere de - canale

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BUILDING CHEMICALS CONSTRUCTION SRL

REXFLORREXFLOR
Rexflor
REXFLOW RK 2 PAVAJE DRENANTE CU RASINA AUTONIVELANTA SI PIATRA NATURALA Parvajul compus din rasina ...
EUR 30.00
Infinity art mhd 31, MetalfloorInfinity art mhd 31, Metalfloor
Infinity art mhd 31, metalfloor
EPACOLOR INFINITY ART INFINITY ART MHD 31 este un amestec special de ciment,rasina ,quartz,si coloranti(unde ...
EUR 3.00
RASINA EPOXIDICA PT REALIZAREA DE PARDOSELI INDUSTRIALE REZISTENTE LA ABRAZIUNE SI AGENTI CHIMICI , APLICARE RAPIDA.RASINA EPOXIDICA PT REALIZAREA DE PARDOSELI INDUSTRIALE REZISTENTE LA ABRAZIUNE SI AGENTI CHIMICI , APLICARE RAPIDA.
Rasina epoxidica pt realizarea de pardoseli indust...
E’un rivestimento lucido ad alta brillantezza. Presenta un’ottima resistenza ad alcali, acidi ...
EUR 7.00
POLIUREA SI MEMBRANA EASTOMERICA  CUTIMP DE INTARIEIE IN 3-4 SEC SI 60 MIN FPC 08. FPC 10. FPU 02. FPG 11. FPG 02.POLIUREA SI MEMBRANA EASTOMERICA  CUTIMP DE INTARIEIE IN 3-4 SEC SI 60 MIN FPC 08. FPC 10. FPU 02. FPG 11. FPG 02.
Poliurea si membrana eastomerica cutimp de intari...
Mebrana elastomerica poliuretanica aromatica maxima resistenza UV. Rezistante la zariere. Duritate Shore D50. ...
EUR 3.80
Spuma poliuretanica SFR 35, SFR 40 , SFR 60Spuma poliuretanica SFR 35, SFR 40 , SFR 60
Spuma poliuretanica sfr 35, sfr 40 , sfr 60
Sistem SPUMA POLIURETANICA RIGIDA CELULA INCHISA PT IZOLATII EPAFUR SFR 35 SD : Sistem poliuretanic ...
EUR 3.00