Inscrie firma »

Furnizori canale

ATHLOS TV S.R.L.
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » Publicitate audio si video [ Tip firma: Producator ]
Vanzare spatiu publicitar pentru versiunea romaneasca a canalului Sport 1 TV. Prestari servicii de televiziune ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC EMEM SRL
Proiectare si executie instalatii de utilizare gaz, apa-canal, termice. Montare si instalare, Verificari tehnice periodice, Service si Punere in functiune centrale termice. ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC SIRCOM IMPEX SRL
PRODUCATOR CONFECTII METALICE: BETONIERE, ROABE, CARUCIOARE, SUBAN SAMBLE MOTOCULTOR, CONFECTII I NOX , CAPACE CANAL DIN SRUCTURA METALICA CU BETON ARMAT, ETC ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
SC 4M SRL
Compania noastra produce si comercializeaza sina dubla perdea, tuburi flexibile ignifuge din PP si PE, tuburi rigide PVC, canal cablu diferite profile din PVC. Avem capacitatea de a ... »
Activitate firma: injectie mase plastice - profil extrudat - sina perdea
Light Member 13 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
almalexprod
comercializeaza materiale pentru metalurgie precum si produse metalurgice -cumpara deseuri feroase si neferoase -cumpara lingouri de aliaje de aluminiu diverse marci -vinde capace canal si rame import italia ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
KetyGroup
Proiectare consultanta in instalatii pentru constructii.Aveti nevoie de un proiect de sanitare(apa, canal), incalziri, ventilare, climatizare, electrice si gaz apelati si noi va stam la dispozitie. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Mures
 Prezentare firma
Info Eureshop
Domeniul principal: Educatie/Training/Media » TV [ Tip firma: Distribuitor ]
Fie ca produceti sau importati electronice sau electrocasnice, bijuterii sau cosmetice, jucarii sau mobila, lenjerie sau suplimenete nutritive, imbracaminte sau incaltaminte etc., putem deveni distribuitor si partener al dvs. si astfel sa avem o colaborare pe termen lung plina de ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EKO LINEA
Reprezentantul firmelor: STRAUTMANN Germania prese de balotat si compactat deseuri; MBT Austria prescontainere pentru compactarea deseurilor; MOCO SHREDDERS Germania mori pentru tocat ... »
Activitate firma: prese de balotat carton - presa de balotat pet - prese orizontale
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
INTERNATIONAL IMPORT EXPORT COMP SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Targuri si expozitii [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Compania are in proprietate terenuri si cladiri pe o suprafata de peste 10 ha pe care intentioneaza sa dezvolte parteneriate de afaceri in domeniul imobiliar. Constructiile au in dotare o infrastructura constand in: - drumuri de acces auto; - acces cale ferata; - utilitati: apa ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
Elpreco S.A.
SC ELPRECO SA este unul din producatorii de materiale de constructii din Romania, preocupat permanent de modernizarea produselor si de satisfacerea nevoilor clientilor. SC ELPRECO SA produce blocuri pentru zidarie si placi pentru termoizolatie din BCA , tigla din mortar de ciment , pavaj stradal ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SMART INSTAL EXIM
Prin specialistii si partenerii nostri , oferim o gama larga de servicii si aplicatii de la proiectare si executie de instalatii termice ( sisteme incalzire in pardoseala UPONOR, centrale termice ... »
Activitate firma: instalatii - termice - sanitare
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
INSTAL PLUS D&G
Executam: Montaj electrovana si senzor de gaze. Instalatii termice; Instalatii sanitare; Montaj centrale termice; Radiatoare, obiecte sanitare; Bransamente apa si canal; Debransari RADET; centrale termice; cazane lemn si carbune; boliere, hidrofoare, pompe; radiatoare; ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
D\'Avantage Consult
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Public Relations [ Tip firma: Producator ]
- relatii publice (PR) - planning & strategie de marketing and consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii de marca si a identitatii corporatiste - management de evenimente (BTL) - campanii de comunicare - campanii de ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC Euro Partener Instal SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari santier [ Tip firma: Producator ]
instalatii apa canalizare instalatii sanitare vidanja instalatie apa canal instalatie fose septice apa menajera racordari apa canalizare conducte tevi curatare vidanjare Pitesti bransament apa canal Arges Romania Europa vidanjoare cleaning deversare curatenie ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Arges
 Prezentare firma
S.C. BeelDart S.R.L.
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Speciale [ Tip firma: Distribuitor ]
Bariera auto Bariere auto avand bratul de la 2.5 la 8 metri reprezinta solutia ideala pentru controlul acces auto si pietonal al ariilor supuse oricarui tip de trafic: redus, mediu, intens. Va sunt oferite sub forma de pachete complete ce contin consultanta, transport, montaj, service-intretinere. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
DCs Travel Consultant
Domeniul principal: Turism/Sport/Divertisment » Agentii de turism [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Cel mai important furnizor de servicii turistice din zona de nord-est a tarii Prima agentie de turism care se adreseaza in exclusivitate domeniului agroturismului Promovare substantiala a furnizorilor de servicii agroturistice din zona de nord-est a tarii Canal de distributie a ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
Tectonik Flux SRL
metalice Tubulatura, Canale de ventilatie industriale Suprafete de lucru in Industria alimentara, blaturi macelarii, prelucrare lactate, conserve, peste, Rezervoare lichide alimentare bere, vinificatie, zahar, ulei, lactate Suprafete de taiere pentru textile, pielarie si ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
Top Cat International
larga de RIGOLE, GRILAJE, CAPACE DE CANAL, CAMINE DE COLECTARE, etc., placi compactoare, elicoptere pentru sape, betoniere, circulare pentru lemn, masini de fasonat fier, etc. ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
SC Omega BD SRL
Domeniul principal: Comunicatii/Telecomunicatii » Comunicatii Mobile [ Tip firma: Producator ]
Datorita relatiilor deosebit de stranse cu principalii distribuitori de produse informatice, OMEGA bd se bucura de tot sprijinul comercial si tehnic pentru promovarea pe canal autorizat a produselor urmatoarelor companii: -Instalare si configurare sisteme de calcul; - ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC EDI TOTAL SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Servicii Curatenie [ Tip firma: Producator ]
, vidanjare decantoare spalatorii auto, vidanjare haznale, vidanjare subsoluri de bloc, vidanjare bazine, vidanjare wc. , vidanjare beciuri, desfundare, desfundare mecanizata cu inalta presiune, ... »
Activitate firma: vidanjare - vidanjare desfundare - vidanja
Light Member 14 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
S.C. SIEBENBURGISCHES NUGAT S.R.L.
, cu accesoriile aferente, - sine de tavan cu unul, doua sau trei canale care se pot masca cu profile din lemn sau PVC in diferite culori, cu accesoriile necesare, - glafuri pentru interior, - mochete si covoare intr-o bogata paleta de culori si modele, - ferestre si usi ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
SC HOLDING BIT TELECOM SRL
BIT TELECOM este o companie cu capital integral privat avand ca profil de activitate in principal serviciile de telecomunicatii, retranslatie/multiplexare canale de radiodifuziune/televiziune, radiocomunicatii, date si internet de mare viteza. Societatea, infiintata in anul 1993 are ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Suceava
 Prezentare firma
ALDONA srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile [ Tip firma: Producator ]
Descriere: Executie constructii civile si industriale, amenajari interioare, instalatii apa-canal, incalzire interioara, hale etc. proiectare) # proiectare arhitectura # proiectare peisagistica # proiectare structuri de rezistenta # proiectare structuri metalice # proiectare ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
ORMENISAN I. DANIEL - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Detectivi particulari [ Tip firma: Prestator de servicii ]
., -depistam canalele de scurgere de informatii din activitatile agentilor economici sau viata private Motto CIDP - Brasov: ....veti afla adevarul si adevarul va va elibera ...- ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
Business Equilibrium Srl
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Asociatii si Organizatii [ Tip firma: ]
BUSINESS IQ, agentia ta de recrutare si selectie de personal, are expertiza si resursele necesare pentru a asigura recrutarea si selectia atat de tineri profesionisti cat si de specialisti in variate domenii de activitate. Echipa BUSINESS IQ foloseste canale si instrumente de ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
220 companii / 9 pagini
25 companii pe pagina.

"canale" in Produse Hot - 36025 Rezultat(e)