Inscrie firma »

S*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************************

Fondata in 2009, DAS administreaza documente de contabilitate, resurse umane, comerciale, medicale, juridice, fisiere electronice, e-mail-uri si alte tipuri de date, pentru organizatii si companii din Romania.

DAS vine in ajutorul organizatiilor si companiilor din Romania prin a reduce, costurile si riscurile de: pierdere, acces neautorizat, distrugere neautorizata, deteriorare, care sunt asociate cu administrarea documentelor in format fizic si electronic.

Solutiile noastre de administrare a documentelor permit companiei dumneavoastra continuitate in afaceri prin protejarea, optimizarea si structurarea informatiilor, si asigurand recuperarea facila si rapida a datelor folosind cele mai noi metode si tehnologii din industrie.

Experienta, cunostintele si reputatia noastra in domeniu arhivistic, datorita standardelor ridicate de securitate, promptitudine, serviciu fata de client, face ca noi sa fim unul dintre liderii nationali in furnizarea serviciilor de:

Arhivare fizica si administrare a documentelor
Scanare si arhivare electronica a documetelor in format fizic
Legatorie si aranjare a documentelor in format fizic
Protectie si recuperare a documentelor si a datelor
Distrugere confidentiala a documentelor

Ne straduim in permanenta pentru a ne asigura ca partenerii nostri beneficiaza de un acces facil, rapid si permanent la documentele lor, reducand, in acelasi timp, costurile si riscurile asociate cu arhivarea fizica, conversia documentelor, legatoria si distrugerea confidentiala, cat si protectia lor.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
1 841 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Arhivare documente - Arhivare electronica - Scanare Documente

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DIGITAL ARCHIVING SOLUTIONS SRL

Scanare documenteScanare documente
Scanare documente
DAS ofera servicii complete de scanare a documentelor care includ principalele formate: TIFF, PDF, PDF cautabil, si OCR ...
Arhivare electronicaArhivare electronica
Arhivare electronica
Cu DAS nu exista limite minime sau maxime ale cantitatii de documente pe care le puteti trimite pentru procesare. Cateva ...
Arhivare documenteArhivare documente
Arhivare documente
Depozitarea documentatiei de hartie s-a dovedit a fi cea mai profitabila metoda de stocare cu o perioada de mentinere de ...
SC DIGITAL ARCHIVING SOLUTIONS SRL ESTE INSCRISA IN