Inscrie firma »
S********************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Scanare documente

Scanare documente

Tip produs: Arhivare documente | Arhivare electronica | Scanare Documente
Producator: Digital Archiving Solutions - DAS
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Scanare documente

DAS ofera servicii complete de scanare a documentelor care includ principalele formate: TIFF, PDF, PDF cautabil, si OCR – Optical Character Recognition, pana la formate Word. Scanarea se poate realiza pentru orice dimensiune de document, de la o simpla carte de vizita pana la dimensiune A3.Oferim tuturor potentialilor clienti oportunitatea de a ne permite sa realizam o mostra gratuita de documentatie scanata pentru a putea fi observate beneficiile serviciilor oferite si calitatea imaginii pe care o putem reproduce chiar de pe cele mai deteriorate documente.

Chiar daca detineti documente vechi si degradate, sau doar cantitati majore de hartie, putem realiza pentru dumneavoastra o mostra complet indexata si stocata pe CD-R. In cele ce urmeaza vom descrie procesul scanarii documentelor de la pregatirea acestora pana la realizare, cand sunt gata pentru a fi importate intr-un sistem de administrare a documentelor.

Scanarea documentelor se realizeaza cu ajutorul unor scannere Kodak de mare viteza, utilizand cel mai recent program de scanare Kodak Capture. Imbunatatirea imaginii poate fi realizata prin taiere, diminuare, eliminarea petelor si rotire – toate acestea putand fi incluse in stadiile de scanare pentru a asigura un rezultat cat mai bun posibil. Putem scana documente alb/negru, color sau putem combina pachete de documente gratie functiei de auto-detectare a culorii, prezente pe scanner-ele noastre.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
1 845 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Arhivare documente - Arhivare electronica - Scanare Documente

PRODUSE ASEMANATOARE CU SCANARE DOCUMENTE

Arhivare electronicaArhivare electronica
Arhivare electronica
Cu DAS nu exista limite minime sau maxime ale cantitatii de documente pe care le puteti trimite pentru procesare. Cateva ...
Arhivare documenteArhivare documente
Arhivare documente
Depozitarea documentatiei de hartie s-a dovedit a fi cea mai profitabila metoda de stocare cu o perioada de mentinere de ...

SCANARE DOCUMENTE ESTE LISTAT IN: