Inscrie firma »

aplicatie software resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aplicatie software resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aptitude - software gestiune resurse

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei... platforme online pentru uzul specialistilor in resurse umane. APTITUDE HR este o... de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Software hr

Software HR


de resurse umane. Solutia are la baza o arhitectura pe trei niveluri - Microsoft SQL...Aplicatia Cogito HR este un instrument adaptat la nevoile managerilor... cunoscut pentru majoritatea angajatilor dvs. Aplicatia de payroll este usor de folosit ... »
Oferit de:Sistec
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aplicatii web personalizate

Aplicatii web personalizate


O aplicatie web este o unealta software care gestioneaza un set de resurse... erorile umane si de a oferi un control centralizat al intregii afaceri. Avantajele... unei aplicatii web: -scade riscul aparitiei erorilor umane prin automatizarea ... »
Oferit de:IT Experience
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Exman

EXMAN


clasei Sistemelor Software ERP Integrate. Aplicatia inglobeaza experienta a peste 12...-Contabilitate, Personal- Salarizare -Resurse Umane, Marketing - Comunicatii - Secretariat, Raportari ... »
Oferit de:ECSO & EXO
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


Aplicatia software este destinata managementului resurselor umane si realizarii... automat o mare varietate de probleme legate de salarizare si resurse umane... de a obtine raporte de salarizare si personal. Aceasta aplicatie rezolva problemele ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Isotop enterprise - sistem integrat de gestiune si management

ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management


-a nascut ISOtop Enterprise, aplicatie software realizata in primul rand sa ne ajute... documentelor - Amplasament - Managementul proiectelor - Resurse umane - ISO 9001...SoftZone SRL companie software lanseaza in colaborare cu Calitop SRL - firma ... »
Oferit de:SC SoftZone SRL
Buyer Member 14 ani
Maramures
 Sincron hr

SINCRON HR


a resurselor firmei: capital uman, informational, financiar, material si de timp... al procesului de recrutare dezvoltat de compania Senior Software. Una dintre cele mai... aparute in procesul de recrutare. Sincron este o aplicatie usor de folosit ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


de aplicatie este o solutie integrata moderna care asigura gestionarea resurselor... financiare, materiale si umane din administratia publica centrala si locala, necesitand... si a resurselor hardware. Prin oferta noastra dorim sa va sprijinim in gestionarea resurselor ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"aplicatie software resurse umane" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea