Inscrie firma »
Servicii de paza umana

Servicii de paza umana

Tip produs: paza umana | paza | firme de paza
Producator: Team Guard
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Servicii de paza umana

Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe piata. Serviciile de paza si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate.

Conform Legii 333/2003, "societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, sunt obligate sa asigure paza acestora".
Serviciul de paza umana este destinat obiectivelor cum ar fi:
Societati comerciale, (sedii de birouri, hale industriale, showroom-uri, service-uri si parcuri auto , magazine, hypermarketuri, spatii comerciale, farmacii, case de amanet si bijuterii etc.);
Hotelurilor, pensiunilor;
Santiere de constructii;
Sediilor si sucursalelor bancare;
Ansambluri rezidentiale;
Institutii publice;
Scoli, gradinite;
Parcuri, piete, centre medicale etc.

Agentii Team Guard sunt special pregatiti din punct de vedere psihologic, capabili sa asigure orice obiectiv in conditii de siguranta, cu discretie, cinste si corectitudine.

Garantia calitatii serviciilor noastre este data de controalele efectuate de catre inspectorii de teren, sefii de divizie si de obiective pe timp de zi/noapte si sistemul de raportare din ora in ora la Dispeceratul Paza.
Un plus de siguranta este oferit de posibilitatea agentului de paza de a intra in legatura cu echipajele de interventie aferente zonei din care face parte obiectivul in cazuri de forta majora.

TEAM GUARD organizeaza in conditiile legii cursuri de calificare profesionala in meseria de agent paza si ordine dispunand de un centru modern de pregatire teoretica si fizica.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 741 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza - firme de paza - alarme

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII DE PAZA UMANA

Servicii de monitorizare si interventie rapidaServicii de monitorizare si interventie rapida
Servicii de monitorizare si interventie ...
Serviciul de monitorizare si interventie rapida Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de securitate prin ...
RON 150
Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.
Instalare sisteme de alarma, supravegher...
Serviciul tehnic Departamentul tehnic al societatii Team Guard ofera clientilor servicii de proiectare, instalare si ...

SERVICII DE PAZA UMANA ESTE LISTAT IN: